(Door de ‘NSB-Telegraaf’en bewerkt door onze waarheid commissie) 

AMSTERDAM-NOIR- Zembla: Liegende sadistische Politie & OM met misbruikte bijtende honden van Minister Grapperhaus & Aboutaleb(Video’s) 

Ondertussen: Child&War -Killer Kissinger’ endorsement Biden & Kamerleden & ‘Taxfree- King Willem ‘& ‘Corona-Pfizer’ plegen straffeloos misdaden(Video’s) .

‘CDA Duivel-Hoekstra’ doet navraag in Polen over ING-witwaspraktijken (Kuch), maar niet over de witwaspraktijken op de VVD- Zuidas Amsterdam(Video’s) .

Boerin met 2-jarige dochter: ’Die ‘NSB-Politie-Razzia’ van CDA Grapperhaus pakken iedereen op. Shit, het lijk wel of de Nazi’s weer de Baas zijn in NL!’(Video’s)

‘Kruimel Crimineel’ geld of foute goederen van  uitsluitend ‘Jan met de Pet’ of te wel volgens de ‘VVD-Misdaadgroep’ van de ‘Pedo-Boss-Rutte’(Video’s) de Labbekakken kunnen voortaan in beslag worden genomen en allemaal tot gehakt worden gebeten door de ‘NSB-Politie- honden- misbruikers'(Video’s)  zonder dat daar iemand voor veroordeeld hoeft te zijn uit naam van ‘Taxfree VOC-SS- King Willem’. De CDA- Minister  ‘Corona- Gestapo –Generaal Grapperhaus’ ( Klasse –Pedo- Hoofdofficier- Leenders Justitie en Veiligheid voor Taxfree- King Willem&Taxfree- Ultra-Rijken-Elite-Gangsters&Elite Pedo’s ) werkt aan een Duivels  ‘Klasse Justitie-  wetsvoorstel’ om die zoveelste ‘Elite -misdaad ‘met de ‘Grapperhaus-Pluk de Labbekakken- wet in de hand ‘ voor elkaar te krijgen.

Ondertussen: Weer corrupte politici a la ‘AIVD- Huisjesmelkers-Bram van Oijk’(Video’s) betrapt met ‘Graai & Naai- nevenfuncties’& Pfizre vaccin is Fake. Weer Niemand gearresteerd! (Video’s) 

‘Nep en Fop-Algemene beschouwingen’ & drugsgebruik&wapenbezit Klaver&Halsema aantasting van de Democratie(Video’s).

‘Duivelse Grapperhaus’: “Denk aan een inval in een Labbekakknen pand waar wapens, uiteraard niet die van de onze Familie Keizerin  Halsema  worden gevonden en waar je een miljoen of een paar honderd euro die in een tas van de Voedselbank zit ”, bralt  de ‘CDA- Nep en Fop Christen bewindsman’ van de Straf de armen maatschappij. Dat er al meer dan een decennia  dagelijks 2 of meer ‘Taxfree-miljardaren ’ misdadig ‘Royal-Elite bloedgeld’ wordt witgewassen  op de ‘VVD-Zuidas’ horen wij die schaamteloze en corrupte Grapperhaus niet over in de NSB-Telegraaf.

Waarom wordt de ambtwoning van Halsema en de ‘Zuid-Witwas-as’ niet dicht getimmerd. Haar ‘man’ ‘Ninja-Elite-Loverboy-Oey’ legt het uit in de NRC(Video’s).

Duivelse Grapperhaus: „Volgens dat nieuwe ‘Pluk de labbekakken kaal- Grapperhaus- systeem ‘mag dat in beslag genomen worden. Degene die zegt rechthebbende te zijn mag dan komen vertellen wat de achtergrond ervan is, hahahahhah ,Praise the Lord Duivel. De wet vereist nu een veroordeling” Leve onze ‘Taxfree-King Willem en Prins Bernhard Huisjesmelker –Parasieten Familie’(Video’s) &’VVD-Zuidas en de ‘Elite- Desk Killers’ a La ‘PvdA-Super Hoer Lady Verbeet(‘Video’s) .”

Werkwijze omdraaien: Taxfree- Billionaire -Devil –Pedo-Bill Gates’: ‘Slave- child (sex)-Labor’ is Good for the hungry starving Kids in Africa& Third World(Video’s) .

Ondertussen:Misdaad- Banken’ vulden hun zakken met Witwassen van Triljoenen net als op de ‘VVD Zuidas’ en ‘Corona-Rutte’ scheldt Feyenoord uit.(Video’s) 

Het blijkt vaak nog onmogelijk om geld of goederen af te pakken van de Labbekakken(kuch), terwijl er toch een nadrukkelijk vermoeden is dat er een luchtje aan zit’ liegt Grapperhaus. Iedereen die ooit met Justitie en/of de belastingdienst van onmenselijke types als  Duivelse-Grapperhaus en/of ‘VVD –Elite- Gangster Wiebes’ aka “ alle Armen aan het Gas” en/of de de PvdA- ‘Ping Pong -Democratie -Joodse Raad Asscher’ ( denk alleen al aan de ‘Zorgtoeslag- Duivelse- affaire’)  en /of de ‘CDA Rat- Minister Hoekstra’  in aanraking is geweest weet uit ervaring dat als er geld en/of goederen in beslag wordt genomen men totaal kansloos is om dat ooit terug te krijgen.

NSB-Politiechef Paauw’ van Keizerin Halsema van de Straf de Armen maatschappij furieus over wordt Wakker teksten BIJ1(Video’s

Volgens  ‘Duivel-Grapperhaus’ schuilt de Neonazi-kracht van de nieuwe ‘Pluk de Labbekakken nog meer kaal -methode’ in het omdraaien van de huidige werkwijze: niet de persoon maar het object staat centraal in het afpakken met de ‘Elite-wet in de hand beroven van de Labbekakken.

Wilders terecht woest na ‘Parasieten-Corona-motie- Veldman’ (VVD-misdaadgroep) voor ‘thuis -zittend -Zakkenvullen’(Video’s) .

Ironisch en schaamteloos: De ‘Duivels CDA-minister’ verdedigt volgende week zijn ‘Onderdruk en Pluk en Honden-bijt de massa kaal- begroting’ in de voor het merendeel  criminele Tweede Kamer. In een  ‘dr. Goebbels- interview’ met het oude NSB-mannen Vod – De Telegraaf bralt hij daar meer over. De Nep en fop-spanningen in het  ‘VVD Pedo-Boss-Rutte-kabinet’ komen ook ter sprake. Ze doen hem denken aan het liedje Dodenrit van Drs. P. „We moeten als Pluk de armen kaal- kabinet er wel voor zorgen dat we gewoon met zijn allen in die ‘Taxfree-Elite-King Willem- arrenslee’ blijven zitten en die wolven Labbekakken  wegslaan, hahahah.”

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!

Binnenkort in het Kader van Algemene importantie en de Rule of Law: Schokkend artikel en video reportage : 

Verzetsheld & Underground Presentator van de Stem van de Straat/Salto ing Steve Brown’ sinds 2006 Vogelvrij verklaard voor het plegen en nog te plegen van Moordaanslagen & Bedreigingen & Laster en Smaad  door AIVD&OM&Politie- informanten ‘Hoerenjong- Bruine-Rat- Bas van Hout'(Video’s) en ‘Pedo-Rapist- Peter R. de Vries’ (Video’s) op Brown  en Gek verklaard door het corrupte  OM-Amsterdam , c.q. Mr .W.J. Nijkers ( Hoofd- (Doofpot)- Beleid &Strategie ( misdadige) officier van justitie). Zie de schokkende Video hierna in dit verband: 

Noot.OM-Amsterdam  verklaart Steve Brown Vogelvrij  voor Moordaanslagen  door AIVD Infrormanten  Bas van Hout en Petere R. de Vries sinds 2006 per brief  oktober 2020