(van onze wordt Wakker redactie) 

AMSTERDAM-NOIR- Maffia-Pfizer’s Fake vaccine is all hyp & The healthcare system& Media isn’t interested in anything other than Covid… not even lung cancer and hungry poor People(VIDEO’s) 

 Het Binnenhof is het ‘Elite &Politici -Pedo-misdaadcentrum’ waar men straffeloos misdaden(& Oorlogsmisdaden(Video’s))  kan en mag plegen tegen het Volk  en Top VVD Boef – ‘Rose Pedo Ed Nijpel’s -Prodemos -schoolkinderen(Video’s)  mag verkrachten en cocaïne snuiven: 

Tweede Kamerleden zijn wettelijk verplicht hun ‘Graai&Naai-nevenfuncties’ te melden in een openbaar register, maar van de 150  meer en deel sowieso corrupte  en altijd liegende parlementariërs hebben er  minimaal 21 een onjuiste of onvolledige opgave gedaan net als toentertijd de D66 ‘DDR66 -Partijleider &Elite-Schandknaap- Pechtold’, die was jarenlang ‘vergeten’ te melden dat hij voor zijn jarenlange dienst  als ‘Elite-schandkaap’ voor de oude ‘Pedo- Canadese Ambassadeur Marcoux’  een ‘Kontebonk -Demmink- Penthouse’ van 300 duizend euro cadeau  had gehad en toen dat uitkwam werd hij niet gearresteerd. 

In tegendeel de corrupte smeerpoets kreeg een riante ‘Graai& Naai –baan’ bij het tot op het bot verrotte CBR   van zijn ‘Gabber in Elite Crime’  de eveneens  altijd liegende ‘Taxfree-Shell- Rutte-regiem’:

Dat meldt het tv-programma Zembla  op basis van eigen onderzoek en wij en de ‘Stem van de Straat-Amsterdam-SaltoTV ‘al jaren. 

Corrupte kamerleden maken zich schuldig  aan belangenverstrengeling en landverraad door trouw te zweren aan ‘Taxfree- King-Willem‘(Video’s):

Het register is bedoeld om belangenverstrengeling tegen te gaan en wordt bijgehouden door de griffie van de Tweede Kamer. Corrupte en laffe Kamerleden, die trouwens op een enkeling na allemaal trouw hebben gezworen aan ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem’ ( het symbool van het ‘Taxfree-Royal- Moordende-Kapitalisme’)  moeten alle nevenfuncties, nevenactiviteiten en neveninkomsten melden. In de Kamer van Koophandel zijn 21 corrupte Kamerleden ingeschreven met een nevenfunctie bij een BV, stichting of vereniging, die ze niet opgeven in het register, aldus Zembla.

Zembla ontdekte  onder meer dat het  stokoude corrupte Kamerlid&AIVD-Informant- Bram van Ojik (GroenLinksRechts) die altijd de Moraalridder uithangt en als de kippen erbij is om ‘Capo di tutti capi Poetin’ en ‘Keizer Xi Jinping’ de maat te nemen namens de AIVD&CIA al zeven jaar zijn wettelijke meldplicht ontloopt. Hij is ‘Strijkstok-penningmeester’ van een ‘Witwas-coöperatie’ die  extreem Luxe onroerend goed bezit in Frankrijk en in Afrika en Nederland(Video’s) , maar rapporteert dat niet. Na vragen van Zembla heeft de Oplichter Van Ojik zijn ‘Strijkstok-functie’ als ‘Graai&Naai-penningmeester’ in het register opgegeven, maar hoort thuis in de cel.

De ‘Zakkenvullers- Draaideur’ van de ‘AIVD-Staats-NPO’& Partijkartel ontmaskerd(Video’s) . 

Ook ‘Boy Baudet’  die zo hoog van de toren blaast tegen de corrupte  Gevestigde  Orde  Graaiers in de ‘Kartel-banen- Politiek’ is van de ‘Graai&Naai partij’.  Die houdt er een Witwas BV op na om zijn inkomsten uit boeken en ‘Bral-lezingen’ de steekpenning van  de Taxfree-Uber-misdaadgroep(video)   uit zicht te houden:

’Aanzienlijk en schokkende dat zij niet worden vervolgd voor corruptie’: NSB-Politiechef Paauw’ van Keizerin Halsema van de Straf de Armen maatschappij furieus over wordt Wakker teksten BIJ1(Video’s).

Dat zijn er 21 Oplichters te veel en die horen thuis in de cel”, zegt Paul Bovend’Eert, hoogleraar staatsrecht aan de Radboud Universiteit. Rob van Eijbergen, hoogleraar integriteit aan de Vrije Universiteit: „Als 21 van de 150 dat niet doen, vind ik dat aanzienlijk en die zouden allemaal moeten worden vervolg door het ‘Klasse Justitie Ministerie’ van de ‘CDA-Corona-Gestapo-Generaal Grapperhaus  .”

Nog eens acht ‘ VVD & D66-corrupte Kamerleden’ vermelden wel hun ‘Graai & Naai- strijkstok-bijbaan’ in het register, maar geven niet op hoeveel ‘bloed-poen’ ze daarmee verdienen, terwijl dat ook wettelijk verplicht is. Verder verhuren vier  ‘Prins Bernhard- Huisjesmelkers- parlementariërs’  a La Hage onroerend(Video’s) goed zonder dat als ’relevant-Elite- misdaad- belang’ op te geven, aldus Zembla.

De ‘GroenLinks Rechts- Mega-Fraudeur Barones Diks’ & VVD-misdaadgroep- Partij Maffia Boss- Dijkhoff’  laten weten namens alle Wachtgelden en onkosten fraudeurs  in de Tweede Kamer en daar buiten :  “ Laat de Labbekakken  de “Ram-Bam “ krijgen en een ‘Pfizre vaccin-Corona- prik’ in hun door ons kaal geplukte reet”. 

Pikant en pure Klasse Justitie : de ‘GroenLinks Rechts -Barones   Diks’ is nadat zij ook  betrapt was op ‘Mega-Wachtgeld Fraude’ en Witwassen net als Pechthold  beloont met een betere betaalde ‘Graai& Naai Wethouder- baan’ in Groningen(Video’s) , terwijl zij en Dijkhoff ook thuis horen in de cel!!!!!!

De Hamvraag wat dit artikel is zijn er überhaupt wel eerlijke kamerleden en Ministers?
En waarom worden al die Rat in pak Oplichters& fraudeurs&witwassers nooit gearresteerd?

Tot Slot: Stem van de Straat:”GroenLinks ontmaskerd als liederlijke, perverse(Video’s) Miljonairs in grote Villa’s”(Video’s) .

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!

Binnenkort in het Kader van Algemene importantie en de Rule of Law: Schokkend artikel en video reportage : 


Verzetsheld & Underground Presentator van de Stem van de Straat/Salto ing Steve Brown’ sinds 2006 Vogelvrij verklaard voor het plegen en nog te plegen van Moordaanslagen & Bedreigingen & Laster en Smaad  door AIVD&OM&Politie- informanten ‘Hoerenjong- Bruine-Rat- Bas van Hout'(Video’s) en ‘Pedo-Rapist- Peter R. de Vries’ (Video’s) op Brown  en Gek verklaard door het corrupte  OM-Amsterdam , c.q. Mr .W.J. Nijkers ( Hoofd- (Doofpot)- Beleid &Strategie ( misdadige) officier van justitie) . Zie de schokkende Video hierna in dit verband: