( van onze wordt Wakker i.s.m. Verzetsheld ing Steve Brown  redactie)

Het wordt hoogtijd dat de vervolgde en kaal geplukte Boeren weer een echte Boerenpartij met een man als Boer Koekoek gaan oprichten!!!!!!!!!!

AMSTERDAM-NOIR- 75 jaar Vrijheid? Why 25000 Dutch Men fought for the ‘Prins Bernhard-SS’ at the Eastern Front of World War II(VIDEO’s).No Surrender Henk Kuipers: “Het ergste is Steve Brown spreekt ook nog de waarheid”(VIDEO):

Demonstreren tegen het regime ‘Taxfree-Shell-Rutte & Co’& King Willem is Levensgevaarlijk.Openlijke Klasse Justitie: Familie van Keizerin Halsema: zoon mag inbreken met wapen van vader en ‘Junkie-Moeder’ mag tweede Villa in Amsterdam(Video’s) .

De Drentse Ilse Grummel-Fikkert doet een boekje open over haar angst gevoelens als jonge moeder op de boerderij van haar ouders in Wijster. Daar viel de ‘NSB-ME’ vorige week met een heuse ‘Nazi-Razzia’  binnen. Mannen, vrouwen en kinderen werden hardhandig gearresteerd net als de Joden en Verzetsmensen in de Tweede Wereld oorlog  en de Black Godfather van de Zeedijk(VIDEO’s) en de ‘Virus – Waanzin Demonstranten’. Grummel-Fikkert hield zich schuil met haar 2-jarige dochter. De boeren hadden in alle vroegte gedemonstreerd tegen het regiem Rutte & Co & King Willem bij afvalverwerker Attero in Wijster. Daarna trokken ze zich terug op de boerderij van Grummel-Fikkerts ouders. ’s Ochtends lijkt alles oké – ook met de ‘NSB-Killer- politie’ van de ‘Nep en fop Christen- CDA Generaal Grapperhaus(VIDEO’s) .We zien alle trekkers het erf op rijden. Ze stoppen ermee, maar kunnen niet naar huis door de NSB-Politie blokkades dus verzamelen ze hier”, beschrijft Grummel-Fikkert op Facebook.

Ik  niet begrijp dat de ‘NSB-Killer-politie’ liegt dat ze niets zullen doen. Fijn, het standpunt is gemaakt en iedereen kan zo veilig  naar huis.” Zelf was ze niet bij het protest. Ze wil gaan werken. Oma past op dochterlief.

Angst en stress net als tijdens de bezetting van de Nazi’s:Zoals wij reeds voorspelde’ NBS-Killer-Politie’ van ‘VVD Boef Remkes’ voert nu Charges uit tegen vreedzame demonstranten Virus-Waanzin Malieveld(VIDEO’s).

Plots verandert alles. „Uit het niets zijn er overal busjes van de ‘NSB-ME’ en de speciale ‘Killer- eenheid’ van de  ‘NSB-politie’. De hele straat staat vol, een echte Razzia. En nu dan? Ik besluit mijn dochter op te pakken en met mijn zus en haar zoontje naar boven te gaan. Daar horen we ze zeggen dat iedereen op het erf wordt opgepakt. Iedereen… shit. We hebben er niks mee te maken, maar wat als? Onze kinderen? We wonen hier? Angst en stress schiet door ons lichaam. We zien iedereen opgepakt worden. ‘NSB-Politie-Mannen’ met een masker lopen overal, de lafaards willen niet herkent worden. We zijn stil en doodsbang.”

Politiebond & Tweede Kamer:Drie jaar voor Moord op een Labbekak is een gepaste straf(‘qualified immunity’) voor onze ‘Killer-Cops’, Heil King Willem(VIDEO’s).

Grummel-Fikkert verstopt zich op de bovenverdieping en ervaart nu hoe Anne Frank zich heeft gevoeld. De kinderen krijgen weinig mee. „Ze verven, schminken en kijken filmpjes, en zien het als een uitje op de slaapkamer”, beschrijft ze. „Wij houden ondertussen de camera’s in de gaten, want stel:  de gemaskerde ‘NSB-Politie-mannen’ komen boven. Je weet niet wat je kan verwachten, of ze onderscheid maken in de mensen die er wonen, in jonge kinderen?” Uiteindelijk zouden ook minderjarigen worden meegenomen net als de Razzia’s in de Tweede Wereld Oorlog , maar niet die van haar. Het Facebookbericht van Grummel-Fikkert “Avondmist” heeft behoorlijk wat losgemaakt in de omgeving. Het verhaal wordt ruim zeshonderd keer gedeeld. Het Dagblad van het Noorden besloot om poolshoogte te gaan nemen bij de jonge moeder, die nog één keer haar verhaal vertelt.Ze begrijpt dat de actie bij Attero illegaal was. Maar de represailles van de NBS-Killer-politie vindt ze niet proportioneel. „Veel mensen hadden een boete verwacht, maar je denkt er niet aan dat een hele bult NSB-ME of speciale gemaskerde Killer- eenheid hier komt en iedereen meeneemt.”

 Boeren moeten hun stem blijven laten horen. Anders ben ik bang dat er geen enkele boer meer overblijft in Taxfree-Banana-Fraude-Nederland’ van ‘Hofnar Rutte’ en zijn  echte Boss ‘Taxfree-VOS-SS- King Willem’”, zegt Grummel-Fikkert. „Al in 1999 hebben mijn ouders actiegevoerd voor de graanprijzen. In alle jaren erna is het niet beter geworden. Steeds meer dingen moeten worden aangepast, dat kost geld, en brengt stress; voldoe ik er wel aan? Ik denk dat het veel boeren nekt en nu ook nog die ‘NSB-Politie-Razzia’s’.”

‘NSB-Politie’: zeven minderjarigen opgepakt, maar gelukkig niet gewurgd(VIDEO’s):

Volgens Grummel-Fikkert werd ook haar bejaarde moeder hardhandig meegenomen. Zij was ’net wakker geworden’ en had niet deelgenomen aan het protest, benadrukt ze. „Dat ook zij werd opgepakt en zeg maar op transport gezet net als de Joden in de Tweede Wereld Oorlog , maakte het enkel angstiger.

Uiteindelijk werden 63 actievoerders ten onrechte hardhandig aangehouden, onder wie zeven minderjarigen, bevestigt een ‘dr. Goebbels- woordvoerder’ van de ‘NSB-Killer-politie’  De Razzia arrestaties werden verricht omdat demonstraties met trekkers op dat moment verboden waren. Bovendien ontstond door de  Politie-blokkade ’een rij van vrachtwagens, die hun lading niet bij het bedrijf konden afleveren.’ „De actievoerders werden aangehouden op het terrein van het agrarisch bedrijf of in de omgeving, waar zij na hun actie heen reden. Zij werden overgebracht naar het Nazi-politiebureau Balkengracht in Assen voor nader  Doofpot-onderzoek”, meldde de NSB-politie in een ‘dr. Gebbels-persbericht.’s’. s’Avonds kwamen alle getraumatiseerde  boeren één voor één vrij, waarvan er een aantal bont en blauw waren geslagen.  Daarna volgde een groot, spontaan bevrijding’s  feest op de boerderij van de vader van Grummel-Fikkert, die nu voor ’party-boer’ doorgaat. De volwassenen hebben ten onrechte  een boete van 390 euro gekregen waarmee ze allemaal ook nog een strafblad  krijgen, de minderjarigen zijn doorverwezen naar het corrupte en laffe ‘NSB- Halt’. Ook de bejaarde ouders van Grummel-Fikkert kwamen na zes uur vrij met een zwaar trauma. „Heerlijk om je dochter weer blij naar oma te zien rennen.” Een flink aantal boeren heeft al laten weten de boete niet te accepteren, en te wachten op het oordeel van de corrupte en laffe ‘Nacht und Nebel  kantonrechter(VIDEO’s) ’.

Het wordt hoogtijd dat de vervolgde en kaal geplukte Boeren weer een echte Boerenpartij met een man als Boer Koekoek gaan oprichten!!!!!!!!!!

Opmerking: ‘Doofpot-John Lucas’ vertrekt als Dief in de nacht net als alleHoofdofficieren van Amsterdam om ‘gezondheidsreden’ (corruptie & Klasse Justitie) en Peter R de Vries(VIDEO’s

Binnenkort exclusief schokkende reportage: Nadat ‘AIVD-Informant-Ratje-Bas van Hout’( en Top VVD-er ‘Rose Pedo- Ed Nijpels’) (Video’s) mocht proberen zijn straatje schoon te vegen met Politie & AIVD -Informant & crisismanager- en acteur ‘Ratje- Marc Belinfante’ bij Staats ‘dr. Goebbels- EenVandaag’ was nu ‘AIVD-& Politie- informant- Ratje- Junkie-Peter R.de Vries’ aan de beurt(Video’s) .