( van onze wordt Wakker redactie) 

AMSTERDAM-NOIR-Feestbeest-Keizerin Halsema’ & ‘NSB-Hoofdcommissaris Paauw’ akkoord met ‘Blacks-& Mocro- Nazi-fouilleeracties’ in Getto Bijlmer & West(Video’s)

Jodenjacht: de onthutsende en misdadige rol van de Nederlandse politie in de Tweede Wereldoorlog

Schande: Kristallnacht herdacht/misbruikt door ‘CDA-Gestapo Generaal–Grapperhaus’ in onze Joodse Portugese Synagoge te Mokum(Video’s) .

Deja Vu:  Tijdens de Bezetting door de Nazi’s van Nederland  kreeg de ‘NBS -Politie ‘ ook al een bonusje van 7,50,- gld genaamd Kopgeld voor iedere gevangen Jood  met kinderen en baby’s en al  met als onbeschrijfelijk gevolg  dat meer dan 90 procent van de Amsterdamse door de politie ingeleverde Joden  aan de Nazi op weg  ging naar de schoorsteen van Auschwitz:

Ondanks Coronacrisis is vermogen ‘Corona-Aasgieren Prinses Mabel & King Willem & Prins Bernhard’ bijna verdubbeld.’Hofnar-Rutte’:Ik ben trots op mijn Royals(Video’s) 

De NSB-politie  van Keizerin Halsema in Amsterdam en de ‘CDA- Corona-Gestapo-Generaal- Grapperhaus’ zijn furieus op Radicaal, de jongerenclub van de Amsterdamse politieke partij BIJ1, omdat die de waarheid hebben gesteld m.b.t bepaalde politie. De club verspreidt op sociale media opruiende wordt Wakker teksten over de corrupte en laffe NSB-politie ,die bij ons al jaren o.a. de ‘Blauwe- Hulptroepen’ worden genoemd van de ‘Taxfree-Royal-Pedo-Heersende Killer-Elite- Klasse’(Video’s) met als boegbeeld King Willem van de Straf de armen maatschappij.

Dutch ‘liberal-Devil-ideals’ turn sinister with ‘Legal-Pedo-Party’& “Metoo-Pedo-Johnny de Mol’&’journalist’-Pedo-Peter R.deVries’’& force contraception’ on poor female drug addicts ‘(Video’s) .

 BIJ1:” Verdedig jij graag onderdrukkers? Haal jij je zelfwaarde uit macht? Jouw racisme ongestraft kwijt kunnen? Sla jij mensen die je niet begrijpt in elkaar? Dan zoeken wij jou!! Om ons systeem in stand te houden!”, staat onder meer te lezen op de Instagram-pagina van Radicaal. „Nu met 300 euro netto bonus!”, verwijzend naar de coronabonus die minister van Justitie Ferd Grapperhaus onlangs aankondigde voor politiepersoneel” 

Dienstplichtbrief: Gabbard fot President, Offers Sharpest Rebuke of Military Industrial Complex and ‘Elite-Gangster-Bankers’. Rutte & Bijleveld geschokt(Video’s) 

Aboutaleb de Puppet van de Rotterdamse ‘Rat in pak Beerput’& Halsema van de Amsterdamse ‘Rat in pak-Beerput (Video’s) ’.  Hun politie weet van niets(Kuch)

De jongerentak van BIJ1, dat in de Amsterdamse gemeenteraad zit, kwam eerder al in opspraak bij de  de laffe en corrupt Gevestigde Orde Pers(Video’s) met de ‘dr. Goebbels- Staats-AIVD-NPO ‘voorop na een soortgelijke tweet over  de Wapenhandel-Defensie. Daarin werd  de ‘Oorlogsmisdadiger- CDA Rat Minister Ank Bijleveld’ naar aanleiding van de dienstplichtbrief voor meisjes beschuldigd van het „ronselen van 17-jarige meisjes voor de moordmachine van defensie.” Bijleveld moest er niets van hebben: „Defensie zorgt voor onze vrede en veiligheid,  aankoop van Wapentuig bij de US-Killer-Elite en veiligheid  voor de  Heersende Klasse en Taxfree-King Willem & Parasieten Familie  zodat ook BIJ1 vrij is om dit soort bizarre ware dingen te mogen zeggen”, schreef de corrupte en laffe bewindsvrouw op Twitter.  Louche Advocaat en reservist Sébas Diekstra deed aangifte tegen Radicaal vanwege de ophitsende tweet(kuch).

’Schandalig, zomaar de waarheid zeggen: Explosive Australian &US&UK& Dutch-special Killers forces &War crimes& ‘Oorlog’s Misdadigers- Pedo-Boss-Rutte’& CO met’ F16-Killers’(Video’s).

Dat was ook schandalig om zomaar de waarheid te zeggen ”,  bralt de fanatieke  NSB-er Simmers. „De mensen die voor de veiligheid en vrijheid van Nederland de Elite staan beledigen ze enorm. De vrijheid van meningsuiting is een groot goed, en daar mogen ook best kwetsende dingen worden gezegd, maar dit is in mijn ogen zeer radicaal en gaat veel te ver, Heil King Willem.”

Politiebond & Tweede Kamer:Drie jaar voor Moord op een Labbekak is een gepaste straf(‘qualified immunity’) voor onze ‘Killer-Cops’, Heil King Willem (Video’s) .

Ook de corrupte en laffe  Maarten Brink van politiebond ACP is woedend. „Als je dit soort dingen ziet dan schrik je daar natuurlijk erg van. Dit kan gewoon echt niet door de beugel. Gelukkig zie je dat maatschappelijk de’NSB-mensen’ zich hier ook wel tegen verzetten, Heil King Willem.”

‘NSB-Chef-Frank Paauw: Steve Brown eist opheldering van Amsterdamse corrupte en laffe Hoofdcommissaris Paauw wegens o.a. grove laster: Brown Beroepscrimineel(Video’s)

De corrupte en laffe  Amsterdamse NSB-politiechef Frank Paauw bralde zondagavond ook zijn afschuw uit over de actie van Radicaal. „De onterechte en kwetsende manier waarop politiemensen worden weggezet is een grove belediging en volledig misplaatst, Heil King Willem. Vrijheid van meningsuiting is een groot goed maar het is spijtig te moeten constateren dat op basis van vooroordelen en generalisaties politiek bedreven wordt. Juist van politieke partijen die wij nu juist beschermen  mag je in deze moeilijke tijden verwachten dat ze nadenken over hoe te verbinden in plaats van te polariseren, Heil King Willem.”

Na King Willem & Grapperhaus& Halsema nu ook ‘Buitenhof-Twan’ net als Trump lak aan Coronaregels daar waar het gewone volk klappen krijgt(Video’s) 

Of de  corrupte en laffe bonden aangifte gaan doen is nog niet duidelijk. „We gaan ons hier intern op beraden”, aldus Brink.  De corrupte en laffe Simmers wijst erop dat het  ‘Riool-Showbizz -Lynch-Openbaar Ministerie’ van Amsterdam  met hun altijd liegende woordvoerder& adviseur de ‘AIVD & OM & Politie-informant – Pedo-Rapist-Peter R. de Vries ’ook zelf kan besluiten op vervolging over te gaan:

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!

Binnenkort in het Kader van Algemene importantie en de Rule of Law: Schokkend artikel en video reportage : 
Verzetsheld & Underground Presentator van de Stem van de Straat/Salto ing Steve Brown’ sinds 2006 Vogelvrij verklaard voor het plegen en nog te plegen van Moordaanslagen & Bedreigingen & Laster en Smaad  door AIVD&OM&Politie- informanten ‘Hoerenjong- Bruine-Rat- Bas van Hout'(Video’s) en ‘Pedo-Rapist- Peter R. de Vries’ (Video’s) op Brown  en Gek verklaard door het corrupte  OM-Amsterdam , c.q. Mr .W.J. Nijkers ( Hoofd- (Doofpot)- Beleid &Strategie ( misdadige) officier van justitie) . Zie de schokkende Video hierna in dit verband: