(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  Boy- Klaver’ staat nog steeds achter Bouchallikht en alle ‘GroenLinks Huisjesmelkers’ a La Keizerin Halsema(Video’s) 

Wilders terecht  woest na ‘Parasieten-motie- Veldman’ (VVD-misdaadgroep) voor ‘thuis-zitten-Zakkenvullen’:

Ondertussen: Allround- BN Hoer-Beau van Erven Dorens’ drinkt desinfectiemiddel en Heleen van Royen spuit met haar vagina in het gezicht van ‘Corona-Beau’(Video’s)

Het zou ons inmiddels niet verbazen als Wilders eindelijk eens dat ‘Minder, Minder Marokkanen’  los laat  dal hij  strakst na de verkiezingen in maart  de Leider  is van de grootse partij van Nederland  is en derhalve de nieuwe Premier . Eindelijk exit ‘Pedo-Boss Rutte’ (Video’s) de Godfather  van de VVD-misdaadgroep. 

Hoewel wij  Wilders ‘Minder Minder Marokkaan’  uitlatingen wel begrijpen( en afkeuren), gezien het feit dat hij al meer dan een decennia lang  anders dan de ‘Judas-Zussen- Holleeder’(Video’s) en hun ‘Media-Pooier’-‘Pedo- Goedprater – Junkie- AIVD informant – Peter R. de Vries(Video’s)  van het Riool-Showbizz -Pedo- OM-Amsterdam  echt met de dood wordt bedreigd door de verwarde al niet voor de CIA&AIVD&MI6(Video’s)& D66 Minster Kaag zwart betaalde  werkende ‘IS-Pedo-Rapist -Killer-Baardmannen’:

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!

Binnenkort in het Kader van Algemene importantie en de Rule of Law: Schokkend artikel en video reportage : 

Verzetsheld & Underground Presentator van de Stem van de Straat/Salto ing Steve Brown’ sinds 2006 Vogelvrij verklaard(zie:Noot) voor het plegen en nog te plegen van Moordaanslagen & Bedreigingen & Laster en Smaad  door AIVD&OM&Politie- informanten ‘Hoerenjong- Bruine-Rat- Bas van Hout'(Video’s) en ‘Pedo-Rapist- Peter R. de Vries’ (Video’s) op Brown  en Gek verklaard door het corrupte  OM-Amsterdam , c.q. Mr .W.J. Nijkers ( Hoofd- (Doofpot)- Beleid &Strategie ( misdadige) officier van justitie). Zie de schokkende Video hierna in dit verband: