(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het Leger &AIVD bespioneren niet ‘GroenLinks -Huisjesmelkers- Halsema & Van Oijk & Diks & Doorninck’(Video’s) 

Hypocriete Klaver & Nijpels & Samsom &Van Oijk wonen zelf Antiduurzaam. ‘AIVD-Trol-Van Oijk’ wil Oorlog met Rusland en zit in de Mensensmokkel(Video’s).

Ondertussen: Australian war crimes report elite troops executed 39 Afghan civilians including to achieve ‘first kill’ &  ‘Geen-Corona-Complot- Lubach-fabeltjesfuik’:Australian forces Executed Afghan prisoner & ‘NATO-Killers & Pedo-Rapist’& ’D66-PLO-CIA-Killer-Kaag’(Video’s).

‘GroenLinksRechts – Huisjesmelker- leider Boy Klaver’ blijft achter de keuze voor kandidaat-Kamerlid Kauthar Bouchallikht staan. Zij staat nummer 9 op de ‘GroenLinkers- kandidatenlijst’ voor de ‘Nep en Fop-verkiezingen’ van 17 maart. Op de vraag of  ‘Boy Klaver’ zijn ‘Junkie-hand’ voor haar en de ‘GroenLinksRechts- Huisjesmelkers – Halsema & Van Oijk & Diks & Doorninck’in het vuur durft te steken zegt hij: “Ze staat op de ‘GroenLinkers- lijst’. Ja.”

Ondertussen:  ‘Child&War -Killer Kissinger’ endorsement Biden & Kamerleden & King Willem & ‘Corona-Pfizer’ plegen straffeloos misdaden(Video’s) 

Ondertussen: Bedreiging in ‘Doofpot-zaak-MH17’: botsing tussen nabestaande en advocate en ‘CIA- Bellingcat’ gaat door met ‘Lynch-journalistiek’ tegen Rusland(Video’s) 

Over Bouchallikht wordt al dagenlang in de  reactionaire Geenstijl en ‘NSB-Telegraaf’  dr. Geoebbels ‘Fake news- media’ gepubliceerd omdat zij ‘Vicevoorzitter-zakkenvullertje’ is van de 100 % gesubsidieerde islamitische jongerenorganisatie Femyso. Nou ja jongeren? De meeste zijn dik in de twintig en een aantal lopen al tegen de 40.

Ondertussen: Schokkend en angstig: American & Dutch Fascist Christian Right are Devils with ‘Made in USA- Hate Jesus-Trump, maar Pas op voor de Chinezen & Russen & Moslims(Kuch).

Femyso wordt door bepaalde ‘CIA&AIVD-Bellingcat achtige – MH17- Fake news-bronnen’ en ‘Nep en fop-NATO-onderzoekers ‘al enkele jaren in verband gebracht met de Moslimbroederschap. Dat zij deze functie bekleedt en of zij ook een Huisjesmelker is  en/of zoals de oude Bram van Oijk voor de AIVD werkt stond niet in de biografie van haar die werd verstrekt door GroenLinksRechts.

‘Boy-Klaver’ bralt  daarover: “Wij wisten dat zij deze functie had. Ik ga Femyso niet verdedigen, maar onze corrupte ‘Elite-Killers- War- Crime-Europese Commissie’ werkt met ze samen en ze krijgen Europese  subsidie net als andere’ IS- achtig –Terroristen’ in Syrië en Irak  dat van onze  regering regime  ‘Taxfree-Shell-Rutte’ en de CIA krijgen  .” Het ging de kandidatencommissie om de klimaatstandpunten van Bouchallikht, bralt ‘Boy- Klaver’. “Zij en onze VVD-Boef  ‘Klimaat -Koning ‘Rose Pedo- Ed Nijpels’(Video’s) zijn ons boegbeeld van de ‘Groene-Vul de zakken- beweging’ en de peperdure elektrische SUW -Bakfietsen en de Patser elektrische Tesla van ‘dr. Menegle Musk’  (Video’s).” 

‘D66 -PLO-Minister Kaag-al-Quq’ doet vaag over miljoenen subsidiëren ‘CIA-IS-terroristenleider’ in Syrië(Video’s).

Ondertussen wordt D66 DDR66 geleid door D66 -PLO-Minister Kaag-al-Quq’  die baardmannen Terroristen  subsidieert  en daar horen wij zo goed als niemand over in de  corrupte en laffe Gevestigde  Orde Pers. 

Moslimbroederschap was de enige politieke partij die ooit Democratisch aan de macht kwam in Egypte en door de CIA& Mossad&AIVD&MI6 de nek is omgedraaid met extreem grof moorddadige geweld.  

Aanjager van de kritiek op de bestuursfunctie van ‘jonge’ Bouchallikht is de publicist Carel Brendel. Hij schrijft op 12 november in zijn blog dat Femyso “de studenten- en jongerenorganisatie van de Moslimbroederschap in Europa is”. Hij verwijst daarbij naar diverse openbare (CIA&AIVD& Bellingcat) bronnen.Brendel en andere media stellen vragen aan GroenLinks Rechts  over de kandidatuur en de standpunten van Bouchallikht, maar krijgen geen of slechts onvolledig antwoord. Ook wordt er verwezen naar de tweet van Bouchallikht van 12 november.Zij bralt in haar tweet: “Het doet me pijn om hierop te moeten reageren ik ben slecht een eenvoudige beginnende Subsidievreter en nog niet eens een GroenLinker Huisjesmelker , maar ik wist dat dit soort verdachtmakingen zouden gebeuren toen ik me kandideerde voor GroenLinks Recht. Elke keer weer dezelfde tactiek: guilty by association net als Willem Holleeder,hihihihihihih.”

Zij verklaart niet bij de Moslimbroederschap en de AIVD te horen maar wel bij de  GroenLinkers. Verder verwijst zij naar een verklaring uit 2019 van Femyso, waarin de moslimorganisatie laf ontkent banden te hebben met de Mosimbroederschap. Waarom?  De organisatie zegt dat die beschuldigingen van extreemrechts komen om de organisatie te ondermijnen.O ja hoezo, wat mankeert er dan de Mosimbroederschap alsof de huidige Massa Moordende President Sisi zo een goede man is en vriend loopjongen van de Westerse’ US &EU Taxfree-War Crime-Killer- Elite’. Die Dictator Sisi staat steevast in de Top 10 (CIA)-Monsters van Amnesty International.

‘NSB-Politiechef Paauw’ van Keizerin Halsema van de Straf de Armen maatschappij furieus over wordt Wakker teksten BIJ1(Video’s) 

Bouchallikht krijgt veel bijval en steunbetuigingen, onder andere van Denk-niet na Kamerlid Kuzu names Stulta Erdogan en lijsttrekker Sylvana Simons van Bij1. De  het oude NSB-mannen Vod–Telegraaf en het reactionaire hysterische  Geenstijl publiceren ondertussen verschillende kritische artikelen waarin ook de zwijgzaamheid van GroenLinks Rechts aan de kaak wordt gesteld, maar niet dat zij  samen met Prins Bernhard en de ex VVD-Boef Tweede Kamerlid Haga de grootse Huisjesmelkers in Yuppie&Expat-Amsterdam zijn.

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!

Binnenkort in het Kader van Algemene importantie en de Rule of Law: Schokkend artikel en video reportage : 

Verzetsheld & Underground Presentator van de Stem van de Straat/Salto ing Steve Brown’ sinds 2006 Vogelvrij verklaard(zie:Noot) voor het plegen en nog te plegen van Moordaanslagen & Bedreigingen & Laster en Smaad  door AIVD&OM&Politie- informanten ‘Hoerenjong- Bruine-Rat- Bas van Hout'(Video’s) en ‘Pedo-Rapist- Peter R. de Vries’ (Video’s) op Brown  en Gek verklaard door het corrupte  OM-Amsterdam , c.q. Mr .W.J. Nijkers ( Hoofd- (Doofpot)- Beleid &Strategie ( misdadige) officier van justitie) . Zie de schokkende Video hierna in dit verband: 

Noot.

OM-Amsterdam  verklaart Steve Brown Vogelvrij  voor Moordaanslagen  door AIVD Infrormanten  Bas van Hout en Petere R. de Vries sinds 2006 per brief  oktober 2020