( door onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Is de USA& EU& Nederland voor de gewone man ten ‘Corona-dode’ opgeschreven(Video’s).

‘Misdaad- Banken’ vulden hun zakken met Witwassen van Triljoenen net als op de ‘VVD Zuid-as’ en ‘Corona-Rutte’ scheldt Feyenoord uit(VIDEO’s).

De CDA Duivel- Minister Hoekstra van het Ministerie voor ‘Taxfree-Royal-King Willem-Ultra-Rijken-Elite-gangsters -Financiën’ wil van zijn al jaren selectief blinde De Nederlandsche Bank en eveneens selectief binden de Autoriteit Financiële Markten horen of er genoeg instrumenten zijn om op te treden tegen ‘spiegeltransacties’. Dat zijn  Rat in pak-‘Witwas & fraude-operaties’ waarbij gelijktijdig effecten in de ene valuta worden gekocht en worden verkocht in een andere.

De  schaamteloze en corrupte Minister bralde die ‘Nep en Fop-toezegging’ in de Tweede Kamer in antwoord op kritische vragen na nieuwe onthullingen over betrokkenheid van  de ING Elite- Misdaadbank  bij  openlijke’ Elite-Gangster – Witwas- en Fraude transacties’.

Corrupte Poolse toezichthouder is ook net als de Nederlandse toezichthouder  selectief blind en corrupt.

Duivelse Hoekstra heeft’ ING-Elite- Rat in pak-misdaadgroep’ op de recente Mega misdadige onthullingen aangesproken(kuch) en hij heeft contact opgenomen met de corrupte Poolse regering(Kuch). Hij benadrukte dat het ingewikkeld is om in Nederland uitgebreid onderzoek te doen naar de betrokkenheid van de ‘Poolse Witwas&Fraude- tak’ van ING-misdaadgroep, omdat De Nederlandsche Bank en de extreem misdadige ‘Elite-Europese Centrale-Print Shop- Bank’(Video’s) in die ‘Taxfree-Ultra-Royal-King Willem-Elite-Gangster-misdaad-zaken’ niet bevoegd zijn: “De (selectief blinde) Poolse toezichthouder moet hier met informatie komen.” Hoekstra bralde verder dat zijn  corrupte ministerie zelf geen onderzoek kan doen of boetes kan opleggen. Dat kan alleen bij de Volkse zogenaamde Mocro Maffia, de Motor Bendes clubs en de door de Pulp-Media Maffia  met als grote Leider ‘AIVD&OM&Politie -informant- Pedo-Rapist- Peter R. de Vries(Video’s) tot Monsters gebombardeerde Holleeder& Taghi die met zijn alle nog niet één miljard bij elkaar hebben gezien.

Hoekstra kon niet uitleggen waarom zijn FIOD geen inval geeft gedaan bij de ING-misdaadgroep, maar wellicht was zijn FIOD te druk met:” OM wil betalen om hun ‘Judas-documentaire’ tegen te houden, maar heeft geen probleem met ‘Judas-uitzendingen’ van hun betaalde informanten Peter R de Vries &Bas van Hout(Video’s).

Openlijke VVD&CDA-Rat in pak-Klasse Justitie.

De Duivelse CDA- minister  Hoekstra loog ook dat het hier om een relatief oude kwestie gaat en dat ING-misdaadgroep en andere Misdaad-banken inmiddels weten dat het de politiek menens is om witwassen tegen te gaan, hahahahaha. Twee jaar geleden trof ING een Rat in Pak Klasse Justitie schikking van 775 miljoen euro met het corrupte en laffe Openbaar Ministerie van de’ CDA Gestapo-Corona-Generaal Grapperhaus’ & ‘VVD- Elite Gangster- Dekker’, omdat de ‘Elite-Misdaad-bank’ betrokken was geweest en nog steeds is bij miljarden ‘Taxfree-Elite-Gangsters-witwaspraktijken. En ook toen werd er geen Bankier-gangster’ gearresteerd.

Hoekstra staat in dienst van de Taxfree-Elite -Georganiseerde misdaad.
CDA Duivels Hoekstra noemde het witwassen in Nederland en de rest van Europa een levensgroot probleem(kuch). “Dit gaat uiteindelijk ook over hoe de georganiseerde misdaad erin slaagt vanuit de onderwereld de bovenwereld aan te vreten”. Wie ons kan uitleggen  wat Hoekstra bedoeld wie de Bovenwereld is en wie de Onderwereld is van harte welkom. Duivelse Hoekstra voegde(loog) eraan toe dat hij wel degelijk maatregelen heeft genomen om deze praktijken aan te pakken en dat het toezicht al is verbeterd. “Maar we moeten niet naïef zijn en er is meer nodig. Er moet meer in Europees( rat in pak) verband worden gedaan.“Tja, je moet maar durven wat terwijl bij bralt en liegt  is er alweer een paar miljard op de VVD-Zuid te Amsterdam wit gewassen waaronder dat van de ‘Taxfree-VOC-SS-Koninklijke familie’.

Prinsjes –Bernhard Huisjesmelkers-Dag’ zonder ‘Gouden–slaven- Koets’: De Rijken a La ‘Taxfree- King Willem’ worden rijker en de Armen worden armer(Video’s) .

‘PvdA-Hoertjes -woordvoerder Van Dijk van de ‘Joodse Raad Asscher- Ping pong Democratie’ (zie Video hierna)had het in de Kamer over het illegaal misdadige verplaatsen van natuurlijk weer de miljarden aan ‘Russisch-Rat in pak- geld’ naar het  de westerse Rat in pak Misdaadbaken en over een vorm van witteboordencriminaliteit, maar zweeg dat het ‘Taxfree-Prins Bernhard Huisjesmelkers-Koningshuis’ ook driftig mee witwast. Ook andere Kamerleden met boter op hun hoofd spraken hun onvrede en ongemak uit, hahahahaah.

Think your friends would be interested? Share this story!