(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘NSB-Politiechef Paauw’ van Keizerin Halsema van de Straf de Armen maatschappij furieus over wordt Wakker teksten BIJ1(Video’s)

Weer corrupte politici a la Huisjesmelker ‘AIVD-Bram van Oijk’(Video’s)  betrapt met ‘Graai& Naai- nevenfuncties’& Pfizre vaccin is Fake. Weer Niemand gearresteerd!(Video’s) 

Gisteravond was er een meer dan schokkende wordt  Wakker uitzending op Zembla over Liegende sadistische levensgevaarlijke ‘NSB-Politie&OM met  bijtende honden genaamd:” Bijten als beloning’”(Video) .  Wij raden iedereen aan om deze uitzending te gaan kijken.  De betreffende uitzending bevat extreem schokkende sadistische  beelden van letterlijk gewelddadige psychopathische politieambtenaren en hun misbruikte  honden die thuis horen in een TBS-Kliniek, maar niet eens worden vervolgd door het extreem corrupte en liegende OM van de CDA Gestapo–Corona Generaal- Grapperhaus.  

Ondertussen: Maakt Steve Brown met zijn klacht en aangifte Geschiedenis: Gaat de AIVD- ‘Moordenaars’ – ‘journalisten’- Informanten Peter R. de Vries & Bas van Hout –beerput’ tegen Brown c.s. eindelijk open(Video’s) .

Politie-Dierenleed veroorzaakt straffeloos mensenleed in het straf de arme land van Taxfree-Rutte&Co.  

De uitzending  laat tevens zien dat de ‘NSB-Politie’ de honden misbruikt en vals heeft gemaakt  en dat op zich is al strafbaar en niet om aan te zien. 

Steve Brown doet aangifte tegen Brigadier Sandra de Ruijter en dient een klacht in tegen corrupte Politierechter Fels en Zaaks OVJ ‘Moordenaar’- H. Hoekstra(Video’s)  

Zembla: “Ruim acht weken van tevoren laten we de politie weten waar we zo over willen interviewen. Opnieuw wordt de Bral-nstructeur naar voren geschoven die geen antwoorden kan en wil  geven. We stoppen het Bral-Kul-interview. Kijk de uitzending terug: https://bnnvara.nl/zembla/artikelen/bijten-als-beloning… #politie#politiehond #zembla“.

Tot Slot:  Wij hebben het volgde ook vele gepubliceerd dat er ook integere en menselijk Politieambtenaren  zijn en dat vergt heden ten dagen veel moed.  Dat was tijden de bezetting van Nederland  door de Nazi’s zo  en nu tijdens de bezetting van het regime ‘Taxfree-Shell- Rutte’& VOC-SS-King Willem(Video’s) met zijn’ Gestapo -Corona -Generaal -CDA Minister Grapperhaus ‘ & ‘PvdA- Uncle Tom- Aboutaleb’ & ‘GroenLinksRechts- Keizerin- Halsema'(Video’s) nog steeds zo.

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!

Binnenkort in het Kader van Algemene importantie en de Rule of Law: Schokkend artikel en video reportage : 

Verzetsheld & Underground Presentator van de Stem van de Straat/Salto ing Steve Brown’ sinds 2006 Vogelvrij verklaard(zie:Noot) voor het plegen en nog te plegen van Moordaanslagen & Bedreigingen & Laster en Smaad  door AIVD&OM&Politie- informanten ‘Hoerenjong- Bruine-Rat- Bas van Hout'(Video’s) en ‘Pedo-Rapist- Peter R. de Vries’ (Video’s) op Brown  en Gek verklaard door het corrupte  OM-Amsterdam , c.q. Mr .W.J. Nijkers ( Hoofd- (Doofpot)- Beleid &Strategie ( misdadige) officier van justitie) . Zie de schokkende Video hierna in dit verband: