( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Oranje Boven -Politieke Partijen’ en SP tevreden over ‘Nep en Fop Excuses’ ‘Taxfree-Corona-King Willem & Queen Exotica Maxima(video’).

 ‘Yab Yum-Prinses Mabel’ het voormalige gangsterliefje (en AIVD & CIA informant) van o.a. de vermoorde Klaas Bruinsma heeft het ver geschopt en is voor het derde jaar op rij te vinden in de Quote 500 van de ‘Taxfree-Ultra-Rijken-Elite-& Corona-Aasgieren-Gangsters’ . De ‘AIVD&CIA- Yab Yum-weduwe’ van ‘Prins-Homo- Friso’ staat dit jaar wel een stuk hoger op de ‘Elite Misdadigers- lijst’ van rijkste ‘Taxfree-Elite- Corona Aasgieren- Nederlanders’(Video’s) dan de voorgaande twee jaar. Volgens het ‘Zaken -Elite-misdaad-blad’ is haar ‘Bloed-vermogen’ ondanks ‘der Endlösung de arme- en Elite-gangsters -Vul de Zakken – coronacrisis’ dit jaar met 93 procent gestegen. 

Het ‘bloed-vermogen’ van ‘Huisjesmelker & Formule 1 Boss-& Coca-Feestbees-Prins Bernhard‘ voldoet ruimschoots om hem in de Top 10 te plaatsen van de Quote, maar die heeft zijn bloed-vermogen  via de VVD Witwas Zuid As in Amsterdam van Keizerin Halsema  dat het buiten bereik is van de Fiscus en Quote .

Het misdadige resultaat van Rutte 1,2,3: Meer mensen naar de Voedselbank & Dak & thuisloos en meer mensen onder armoedegrens, maar de King vangt 300 miljoen euro per jaar(Video’s)

Prinses Yab-Yum-Mabel staat met een geschat Bloed-vermogen van 560 miljoen op de 66ste plek van de ‘Taxfree-rijken-Elite-Gangsters-Corona-Aasgieren-lijst’. Vorig jaar stond de CIA&AIVD-prinses nog met 290 miljoen op de 140ste plaats en het jaar ervoor kwam ze 9 plekken lager binnen in de Misdadigers lijst met een geschat Bloed-vermogen van 240 miljoen.

De Corona-Aasgieren-prinses profiteerde van de waardestijging van haar aandelenpakket in Adyen. ‘Prins-Homo Friso’ behoorde tot een van de eerste investeerders in het  corporate crime bedrijf . Na zijn dood verkocht zij een deel van zijn aandelen voor 43 miljoen euro. De  ‘Taxfree- King Willem familie Van Oranje-Nassau staat wederom in de lijst van rijkste families, ook dit jaar op plaats twaalf met een geschat vermogen van 1,1 miljard euro, maar in werkelijkheid ligt hun ‘Bloed-VOC-Shell-vermogen’ ver boven de 25 miljard..

Elite Plunder is a Way of Life: Trump & Keizerin Halsema are The King of Debt (Video’s).

Hofnar- Rutte’ wist van Griekse ‘Corona-vakantie’ ‘Taxfree-Koning & Parasieten familie & Speedboot’(Video’s) .

 (zie de schokkende beelden hiervoor dat King Willem met zijn peperdure ‘Pooiers-Speedboot’ arme sloebers bij de Voedselbank expres nat vaart)

Prinsjes –Bernhard Huisjesmelkers-Dag’ zonder ‘Gouden–slaven- Koets’: De Rijken a La ‘Taxfree- King Willem’ worden rijker en de Armen worden armer(Video’s).

‘Hofnar Rutte’:” Ik ben heel blij dat mijn ‘Taxfree-Royal’ in de Quote  500 staan, dan weet het Volk gelijk waarom  zij de jaarlijkse miljoenen ‘Taxfree-uitkeringen’ van het door mij voor het merendeel kaal gelukte Volk nodig hebben, 3X Leve King Willem en zijn  geroofde ‘VOC-Shell-bloed miljarden’”.  ‘VVD-Pedo-Boss& Hofnar-Rutte’ gaat door: “Ik hoop dat die paar gemene, jaloerse burgers op mijn Royals, die altijd over die uitkering van  4000,- euro per dag van  mijn  arme Prinses Amalia hebben nu ook eens hun smerige ‘Labbekakken-Feijenoord-mond'(Video’s) houden, hihihihihihihi.”

Drie vragen over de kansloze rechtszaak tegen de Macht & Kapitaal van ‘VOC-SS-King Willem’ & Corona speedboot(Video’s)

Wie ook ontbreekt in de ‘Quote- Elite-misdadigers-Lijst’ is Prins Amalia, terwijl zij toch de jongste Zakkenvuller is van Nederland en wellicht van  de wereld zonder ook maar één dag te hebben gewerkt en dat feit had haar toch wel een eren plekje mogen geven op de Top 500 ‘Rijkste Taxfree-Elite-Gangsters-Corona-Aasgieren- lijst’. 

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!

Binnenkort in het Kader van Algemene importantie en de Rule of Law: Schokkend artikel en video reportage.:

Verzetsheld & Underground Presentator van de Stem van de Straat/Salto ing Steve Brown’ sinds 2006 Vogelvrij verklaard voor het plegen en nog te plegen van Moordaanslagen& Bedreigingen& Laster en Smaad  door AIVD&OM&Politie- informanten ‘Hoerenjong- Bruine-Rat- Bas van Hout'(Video’s)  en ‘Pedo-Rapist- Peter R. de Vries’ op Brown  en Gek verklaard door het corrupte  OM-Amsterdam , c.q. Mr .W.J. Nijkers ( Hoofd- (Doofpot)- Beleid &Strategie ( misdadige) officier van justitie) . Zie de schokkende Video hierna in dit verband: