( door het Nieuwsblad.be en ondersteunt  door onze waarheid commissie )

AMSTERDAM-NOIR- AIVD-& Politie informant- Peter R. de Vries kan niet meer met drugsgeld van Klaas Bruinsma zijn ‘Master John de Mol’ weer redden van faillissement(VIDEO’s) .

Griezel Teeven’ het Symbool van de teloorgang van Ministerie van  Klasse Justitie & Media komt met ‘Huil & Lieg-Boek’.(Video’s)

Elite–Pedo- Rapists’ Prince Edward & Claus, Bill Clinton, Demmink, Leenders, Nijpels and Cardinal George Pell alway’s Walk Free(VIDEO’s).

De ‘Pedo-Pim Fortuyn’ was een gevaar voor de corrupte en meedogenloze ‘Taxfree- Royal-Pedo-Rapist- Gevestigde Orde’ van walgelijke corrupte types als Keizerin Halsema van Amsterdam (Video’s)  & hun ‘dr. Goebbels- Gevestigde Orde Pers’ met  hun ‘AIVD-Kroonprins Frits van Exter’.  En wie wordt er dan in geze om Pim uit te schakelen? U raadt het al Peter R. de Vries. En opeens heeft de ‘AIVD-informant & Junkie-Peter R’ de Vries’ weer eens een diskette van de AIVD in handen. Dergelijke ‘AIVD & Politie diskettes’ krijgt De Vries ook te pas en onpas al jaren van  zijn  ‘Moordenaars-NSB-Vinger –Politie’ van de CDA Minister van Justitie ‘Gestapo-Generaal Grapperhaus ‘(Video’s) in zijn ‘Judas- handen’. En dat is ook logisch want naast zwart betaalde AIVD informant is De Vries ook nog zwart betaalde politie informant net als zijn jarenlange gabber in crime   misdaadjournalist  ‘psychopaat ‘Hoerenjong- Bruine Rat-Bas van Hout’ en vele andere zogenaamde journalisten zoals de Staats-AIVD-NPO- call girl Iris de Graaf en Mafkees Godfroid(Video’s) en loopjongen Rudi Kagie van de ‘VVD-Griezel Teeven’(Video’s).

Volkert van de Graaf: “Ik heb de verkeerde politicus vermoord.Pim was extreem links vergeleken bij huidige Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte. “(Video’).

De zieke smeerpoets Pim Fortuyn had al dan niet betaalde seks met al dan niet gedwongen minderjarige ‘sex slaven- jongetjes’ uit de laagste klasse (net als de Amsterdamse Hoofdofficier van Justitie Vincent Leenders & ‘Onno-schandknapen-Hoes’ & Prins Claus & Tijgervlees etende Kees van der Spek etc.), aldus Nederlands misdaadjournalist  AIVD & Politie informant-Hoerenloper &Junkie-Pedo-Peter R. de Vries’ (Video’s).   Het voorgaande en hetgeen hierna gesteld  is geen ‘Saskia Noort & Oerdomme Linda de Mol  Complot’(Video’s) : Tja, wie van de ‘Taxfree-Sleet de Olie & Goud & vermoord de arme Killer Elite? Is geen Pedo Rapist?

Over zijn jarenlange vaste duistere medewerker ‘Oplichter-Pedo- Kees van der Spek’ & Top VVD-bendelid- Rose-Pedo- Ed Nijpes'(Video’s)  & Prins Claus & Demmink om er maar een paar te noemen horen wij  ‘AIVD-informant- Peter R. de Vries’ nooit. Sterker nog de algemeen bekende Ex OM Boss en Top VVD-er & ‘Pedo-Rapist Demmink’ wordt zelfs keer op keer tegen beter weten in verdedigd door  ‘AIVD informant- Peter R. de Vries’:

 ‘Junkie- Peter R. de Vries’ die zijn ‘Judas-beweringen’ m.b.t. Pedo-Pim staaft met een ‘geheim rapport’ van de Nederlandse Staatsveiligheid (AIVD) die hij  als zwart betaalde ‘AIVD- informant’ in handen kreeg van de AIVD.


De ‘uitgelekte’ rapporten staan op een  AIVD-diskettes die onlangs zijn ‘gevonden’ door iemand als de tweevoudig veroordeelde laffe Moordenaar en zwakzinnige vermoorde ‘Politie & AIVD- informant Martin Kok’ die zogenaamd een auto kocht van psychopaat  ‘Moordenaar-Bas van Hout’ een jarenlange medewerker van Junkie-Peter R. de Vries van de corrupte veiligheidsdienst. Waar hebben wij een dergelijke onzin verhaal eerder gehoord? O.a. in de zaken Joran van der Sloot en Willem Holleeder:

Kleptomane King Willem & Maxima’ & Hofnarren Rutte & Halsema & Verbeet ‘herdenken’ 5000 Nederlandse gesneuvelde soldaten op de Dam en halen de Russen door de Strontton(VIDEO’s).
“De inlichtingendienst had bijzonder veel belangstelling voor de escapades van Fortuyn en stelt vast dat hij seksuele contacten had met minderjarige Marokkaanse jongens“, aldus de zwart betaalde ‘AIVD&politie-informant-Junkie Pedo-Peter R. de Vries.’ De veiligheidsdienst van en voor de ‘Taxfree-Killer-Pedo-Rapist- Corona-Bom-Elite(Video’s)’ heeft zijn’ meer dan riant zwart betaalde ‘Informant-Peter R. de Vries’ gisteravond voor de Show gewaarschuwd dat het openbaar maken van de informatie een strafbaar feit is, waarvoor hij een celstraf van 15 jaar kan krijgen(kuch). Hee, maar wacht even, De Vries heeft toch al gelekt, maar hij wordt niet vervolgd net als zijn gabber in crime ‘Moordenaar- AIVD-Bas van Hout(Video’s).  En waarom niet? Wat denkt u zelf?

Tot Slot: Wat weet de AIVD aan misdaden van de ‘Mega-dieven King Willem & Maxima’& Media-Maffia Boss-John de Mol (VIDEO’s) & Pedo’s  Peter R. de Vries & Kees van der Spek & Martin Kok & Ed Nijpels & Onno Hoes& Vincent Leenders & Bas van Hout& Prins Claus& Demmink,enz., enz.