( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR -GroenLinks en de  corrupte en laffe perverse Gevestigde Orde Politiek  raakt steeds meer ontspoort met gearresteerde #Weareheretostay Wethouder Junkie Jorrit Nuijens(Video’s).

‘Fake-Ontslagen’ #MeToo-voorlichter-Sonneveld’ weer aan de ‘Konte-Bonke-Slag’ bij GroenLinks Wethouder perverse Van Tongeren(Video). 

Geen Complot:  Gecensureerde  Micheal Moore komt tot de zelfde conclusie als ons: GroenLinks zit in de zak van het  ‘Barbaric-TrumpBoy Rutte-Kapitaal’(VIDEO’s)

Keizerin Halsema gedwongen tot ‘Nep en Fop excuses’ in Doofpot -Zaak ex Politie Commissaris & Brandweer Boss Zakkenvuller Schaap(VIDEO’s)

GroenLinks Rechts -Deep State-Keizerin Burgemeester Halsema’ van Amsterdam is volgens de Partij van de Ouderen (PvdO) en ons opvallend vaak afwezig in de ‘Bral-gemeenteraad’. Kwade tongen beweren dat zij dan de vorige nacht tot de  volgde dag weer is doorgezakt en zich weer eens te pletter heeft gesnoven en gezopen met haar’ Loverboy- Ninja Oey’ & ‘Boy Klaver en/of  ‘Zakkenvullers- Green Queen Meliania’ en/of ‘Rose Pedo- Ed Nijpels'(Video’s)  en/of  de  terminale ‘Heroine Junkie- neuker ex PvdA-Wethouder Rob Oudkerk’ en/of Top VVD-Bendelid ‘Onno-Schandkanpen-Hoes‘ en/of Bennie Boerka en altijd  heel veel te jonge schandknaapjes en te jonge hoertjes in één van haar twee duistere Kapitale panden(Video’s) in Amsterdam.Dolle liederlijke ‘snuif en zuip- Elite Feestjes’ op kosten van Jan met de Pet, en wie doet ze wat. Niet het ‘Pedo-Rapist- Leenders- OM-Amsterdam(Video’s) en/of de  ‘NSB -Vinger-Politie‘ wat die zit in hun ‘Taxfree-Elite-Killers-zak’.

GroenLinks Top Bendeleden ‘Keizerin Halsema’ & ’Zakkenvullers -Green Queen Meliani’ huren extreem veel te dure ‘bevriende’ (Z)-ZZP’ers in(Video’s)

Selectieve Arib sloopt opgestapt misdadig GroenLinks Kamerlid Barones Diks bij afscheid, maar bralt geen woord over de haar partijgenoot ‘PvdA Koppelbaas – Moorlag, etc (VIDEO’S).


Het Lieg & Bedrieg- voorzitten van de gemeenteraad is gewoon haar belangrijkste taak als burgemeester”, zegt de Held van de Straat-Amsterdam-Noir  Wil van Soest, fractievoorzitter van de PvdO. „Daarbij aanwezig zijn zou altijd voorrang moeten hebben. Het lijkt wel of ze de gemeenteraad een minder leuk onderdeel van haar werk vindt – zeker gezien de stortvloed aan moties die ze met grote tegenzin opleest – en liever naar een Bral-tv-show van bij voorkeur het ‘Nep en Fop Linkse-Grachtengordel-Maffia- Op1’ met van die vreselijke corrupt en laffe types als de Subsidie- Miljonair-‘Ja-knikker Pauw'(Video’s) en haar Outlet het ‘Noord Koreaanse AT5′  gaat.”

Klasse Justitie: Brown voorspelde het al: ‘Mocro Jongentje’ gooit pistool op straat tijdens vlucht voor politie en zit nu vast in de cel daar waar het zoontje van Halsema binnen twee uur weer thuis was(Video’s)

Van Soest:„Maar je kunt ook een locoburgemeester of een andere GroenLinks en/of D66 en/of PvdA- beroeps-Leugenaar naar één van die ‘Grachtengordel -Bral- talkshow’s’ sturen.”

Vorige week zat Halsema, terwijl de raad die avond werd voorgezeten door plaatsvervangend voorzitter beroepsleugenaar  Rik Torn, enkele uren later wél bij ‘Staats- AIVD-NPO- Bral-tv-programma Op1’, alwaar die ‘VVD Griezel’& beroepscrimineel Teeven’(VIDEO’s) pas geleden ook net als Halsema sluikreclame mocht maken voor zijn ‘Leugen & Huil Boekie’. „Ik  en de Amsterdammers erger zich hier kapot aan”, zegt Van Soest, die erop wijst dat dit onder de ‘PvdA- Islam Fraude-King-Ping-burgemeester Van der Laan’ veel minder gebeurde. „Wij zitten als raad altijd twee volle dagen en avonden in vergadering en de burgemeester laat zich dan te pas en te onpas vervangen, die ;Coca-Elite-Junkie! De raadsvergaderingen staan ruim van tevoren gepland en alleen in uiterste nood zou de burgemeester zich moeten laten vervangen. Het voorzitten van de raad is haar hoofdtaak en geen bijbaantje. Zelfs toen Van der Laan al zeer ernstig ziek was en rond strompelde(Video)  door Amsterdam met ‘Corona-Aasgier- Taxfree-King Willem'(Video’s) , zat hij er”, aldus van Soest.

Burgemeester Halsema reageerde maandag niet op de meer dan terechte verwijten van de PvdO, maar heeft beloofd dat zodra zij weer bijgekomen is het doorzakken te zullen gaan doen bij haar  AT5 en/of Op1.