( van onze Wie ‘Neukt & Snuift & Moord’ wie Privé redactie)

AMSTERDAM- Holleeder spreekt vanuit de ‘Dodencel’ over  ‘Hoerenloper-Peter R. de Vries’  aka “ de Grote Vulkaan met kleine pikkie” van de Amsterdamse Wallen”(Video’s).

De Inktzwarte Drugs & Witwas geschiedenis en heden van ‘Maffiaboss John de Mol’ en zijn ‘loopjongen Peter R. de Vries’ (video’s).
In de jaren ’80 en ’90 was het een komen en gaan bij Amstel Hotel van allerlei Gangsters van binnen en buitenland, die op bezoek kwamen bij de vermoorde ‘Maffia Boss Klaas Bruinsma. En in hun kielzog ‘AIVD & Politie informant-Peter R. de Vries’ toen nog met politiesnor) en de toen ook al failliete ‘Bagger-psychopaat John de Mol.’ Klaas had daar een suite  gehuurd en het was een soort van huis voor hem. En het was altijd dolle pret  in de suite met ‘Coke Junkie-(BN)-Hoeren’, Champagne & Kaviaar en scheppen met cocaïne. Als Klaas apestoned en straal bezopen een goede bui had mochten de smeerpoets Peter & John ook gratis te jonge ‘Junkie- Hoertjes ‘uit elkaar trekken (schokkende Video’s) 

In de jaren ’80 van de vorige eeuw stond John ook al op het punt om failliet te gaan  met zijn ‘Bagger media-cocaïne snuif & hoereer-bedrijfje’ in Hilversum.  Het is de tijd waar het Top VVD Bendelid -‘Rose Pedo -Ed Nijpels’ over opschept dat hij de zuster van  John de ‘Oerdomme Linde de Mol’ (Video’s) heeft  geneukt  en in ruil daarvoor de vader van John bevooroordeelde( lees Rat in pak- corruptie) met subsidie –poen en opdrachten(Video’s’)  :

Veel is er sindsdien niet veranderd: de  meer dan miljarden subsidie gaat nog steeds naar de Haagse ‘bevriende ‘dr. Goebbels –NPO- & John de Mol-Media –Outlets” (Video’s)

De redding van John de Mol met een miljoen gulden zwart in de jaren ‘80  kreeg hij van Klaas Bruinsma na bemiddeling van de toentertijd  ‘Pr.-loopjongen’ van Bruinsma ‘AIVD & Politie-informant -Peter R. de Vries, die toen al bekend berucht stond als een Hoerenloper (Video’s)  van de bovenste plak op de Amsterdamse Wallen. Wat resulteerde in Het Parool/ Bart Middelburg Arrest(Video’s) : waarin o.a. voor recht werd verklaard dat De Vries  een’Pr- loopjongen’ was van Bruinsma en o.a. hand en spandiensten verrichtte voor Bruinsma en een profijtelijk relatie onderhield met Bruinsma ( als dubbel spion van de AIVD en Politie).

Betaalde politie-informanten Peter R. de Vries, Peter La Serpe en Astrid Holleeder plegen meineed, maar niemand wordt gearresteerd(Video’s) .

Nadat Bruinsma  was vermoord door de ex politieman ‘Junkie&  veroordeelde ‘Huurmoordenaar -Hoogland’ ( ook vermoord) ging De Vries verder voor bepaalde( domme)- Volks-Onderwereld ‘Pr- man’, al dan niet in samenwerking met ‘AIVD& Politie informant –miljonair- Hoerenjong -Bruine Rat- Bas van Hout’ (Video’s)voor Amsterdamse Onderwereld Kopstukken als de vermoorde Sam Klepper, John Mieremet, Cor van Hout en de voor de rets van zijn leven mede door Peter R de Vries opgesloten  Willem Holleeder.

‘Corona- Aasgier John de Mo’l grijpt  ‘Endlösung -Corona-Bom-crisis’ aan voor massaal ontslag op staan voet

Na zijn op een haar faillissement   met zijn Media-Bagger-productie-bedrijf te Hilversum   ging het een decennia  later ook al weer mis met John  zijn  geflopt  TV 10. 

En nu staat de ‘Bagger-Psychopaat & Maffia Boss’ John de Mol van de Nederland & ‘Riool- showbizz King’ van de ‘Junkie- BN-Hoertjes’ al weer een paar jaar op het randje van financieel omvallen  en  ‘Aasgier-John’ heeft de ‘Corona-Bom-crisis’ als een heel goedkoop excuus gebruikt omdat het gewoon heel slecht gaat met zijn  ‘Riool-Zombie TVSBS 6, Veronica, Net 5 en SBS 9 zender &Radio’. ‘Bagger John ‘ heeft het ‘Corona-virus ‘ gelijk  aangepakt om 10 procent  of meer  van zijn vaste medewerkers  op straat te smijten. En al  zijn zwaar onderbetaalde ‘Nul-uren-contract-slaven’ laat hij aan het gas. Terwijl John  al zijn ‘Media -Trollen'( ‘journalisten'(Video’s) en zijn ‘Junkie-BN-Hoertjes’ en zijn AIVD- Media-Huurmoordenaar- Junkie-Peter R’ de Vries(Video’s) dag in dag uit van de daken laat schreeuwen dat hij miljarden bezit. Tja ,de Banken en (domme) investeerders bezitten zijn miljarden schuld,  net zo als dat het geval was bij die andere zogenaamde miljardair ‘Riool-Showbizz King-Joop van den Ende’( is al met stille trom failliet gegaan).

Moet ‘Maffia Boss John de Mol’ weer de drugs in. ITV ‘koopt’ Talpa voor een drol(Video)

‘Witwas-Talpa Media’ van John was al failliet gegaan en bestaat al lang niet meer, want die heeft John gewoon moeten afstaan voor een appel en een ei aan de Britste ITVStudios/TalpaMedia. Omdat te verhullen en de verwarring er in te houden dat hij nog miljarden bezit noemt hij zijn op één haar na failliete ‘Witwas -Vehikel‘ TalpaNetwork.

 ‘Witwas-Ponzi& Piramidefraude- investeringsmaatschappij- Cyrte Investments’ van John de Mol gaat failliet .

TalpaNetwork wordt overeind gehouden met het steeds  maar weer lokken van (eerlijke domme en/of ‘Drugsgelden- Witwassers’ en/ of van corrupte Pensioenen Bobo’s Investeerders en is niet meer en minder dan een ‘Ponzi & pyramide-fraude’ die elk moment failliet kan gaan. De  Pensioenfondsen van ‘Jan met de Pet & Mien met schort’ (Video’s) kunnen dan fluiten naar hun honderden miljoenen en de drugsbazen kunnen aan de bak om hun poen terug te halen bij John. En het zou ons niet verbazen als hij dan ook vermoord eindigt zoals de meeste mensen in dit artikel en/of  zelfmoor pleegt net als de eveneens zogenaamde Steenrijke   horecatycoon Kooistra .Tja, ‘Bagger- John’ zit nu weer op zwart zaad en er is geen Klaas Bruinsma om hem en zijn Riool-zenders weer te redden met zwart drugsgeld. En daarom moeten zijn ‘Junkie-BN-Hoertjes-Slaven’ in koor roepen dat hij miljarden bezit zodat weer nieuw slachtoffers in zijn Witwas-Ponzi & Pyramidefraude- investeringsmaatschappij- Cyrte Investments’ trappen en die kunnen op een gegeven moment naar hun geld fluiten. Zelfs ‘Oerdomme  Linda  de Mol’ (Video’s) & #MeToo Johny de Mol(Video’s)  zien de bui al hangen en proberen als Ratten het zinkende ‘John de Mol- schip’ te verlaten en hebben al verkapt gesolliciteerd bij de ‘Staat-AIVD- NPO’ van ‘Pimp & Mega-Witwasser- Frans Klein’, dat zij ook daar wel zich wel willen hoereren, al moet dat dan wel voor wat hun betreft een schamele fooi van een kwart miljoen per jaar.

De totale Ontmaskering van ‘AIVD & Justitie informanten-Peter R. de Vries & Bas van Hout & Minister Ollongren (1). (Video’s)

Binnenkort een Amsterdam-Noir reportage:  De met Bruinsma drugsgeld gefinancierde Opkomst en de Ondergang van John de Mol  in de Historische serie:  De Opkomst en Ondergang van o.a. De vergeten  ‘Black Godfather’ van de Zeedijk:

En De Opkomst en Ondergang van de  advocaten familie Moskowicz &  Willem Holleeder & Willem Endstra ( ook vermoord) en hun’ loopjongen Peter R. de Vries’:

Old Smurrie-Kutjes News’: Peter R. de Vries weer woest en gaat aangifte doen: Schunnige foto’s van zijn ‘Swingers-vrouwtje Jac’ duiken weer op(Video’s)