( door ‘ NSB-er-Talking Head Saskia Noort’ en bewerkt door onze ‘Complot-waarheid- redactie’ met hoofdredacteur ing  Steve Brown )

AMSTERDAM-NOIR- Complot? Corona-19 roeit ‘onproductieve’’ Laagste -Hamburger-Klasse’ uit en 5G maakt ze tot 100% gecontroleerde Slaven van ‘Taxfree-Killer-Elite’(VIDEOS’).

‘NSB-Braller-G5- Saskia Noort ‘ schrijft wekelijks in het extreem reactionaire Tokkies- AD  dat onderdeel is van de dr. Goebbels  ‘Persgroep -Talking Heads’ over ‘Kul-nieuws’ dat deze ‘Grachtengordel & Linda de Mol- BN-hoertje’ raakt. Daarnaast schrijft ze  ook nog een bral- column in  het rand debiele op één haar na failliete vod voor overjarige plattelands vrouwen van ‘Oerdomme Linda de Mol(Video’s) ( Geen Complot-Theorie).

“HOOFDROL VOOR  ‘OERDOMME LINDA DE MOL’ IN VERFILMING’ BRAL-ROMAN SASKIA NOORT’.”

Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV: Complot denkers gelijk Taxfree-Multi Nationals de bazen van de wereld & Schuldbewindvoerder jat tonnen €€ en loopt vrij rond(Video’).

Geen Complot: Ukraine busts ‘human trafficking ring’ that sold BABIES to Chinese ‘single men of certain ‘Pedo-Rapist-orientation’. Saskia: “mijn Linda de Mol zegt dat het niet waar is en Complot Theorie van zielenpieten”.
Het Bral-boek ‘Terug naar de kust’ van Saskia Noort wordt verfilmd. ‘Oerdomme Linda de Mol ‘en Araine Schluter vertolken de Nep en fop-hoofdrollen. Dat meldt De Telegraaf in 2009De Corrupte  NSB-er-Saskia Noort is erg blij met de verfilming van de thriller. ”Het is natuurlijk geweldig dat mijn ‘Bral-debuutroman’ als eerste van mijn vijf Kul-boeken verfilmd gaat worden, ” bralt de auteur. ”Ik heb er het volste vertrouwen in dat regisseur Will Koopman er een geweldige Oerdomme Linda de Mol film van gaat maken.” De 100 % gesubsidieerde  opnames gaan half februari van start, zo hebben ‘Oerdomme Linda de Mol’ en coproducent KeyFilm vrijdag laten weten. De film wordt medio november dit jaar in de bioscoop verwacht” en dat laatste is natuurlijk nooit gebeurd. In januari 2015 verloor Saskia Noort een rechtszaak over gekopieerde elementen uit haar overjarige plattelands vrouwen met vibarator ‘Kul-boek’ De Eetclub . Het boek Het Reservaat van Liselotte Stavorinus zou volgens Noort elementen uit haar Kul-boek bevatten. Het  voorgaande is geen Complottheorie maar gewoon allemaal waar. Om zich te verzekeren van aanvullend budget voor de film Terug naar de Kust, naar het Kul-boek van Saskia Noort, nam Endemol van Maffia Boss John de Mol vorige week donderdag – maar liefst twee weken voordat het loket voor de aanmeldingen opengaat – alvast plaats voor de deur van het statige pand aan de Jan Luykenstraat. Het duurde nog geen anderhalf uur voordat IdtV Film op hetzelfde idee kwam. Aan het einde van de dag stonden er elf mensen op de stoep. Met het vooruitzicht dat ze met z’n allen nog twee weken lang dag en nacht moesten blijven, stelde de Nederlandse Vereniging van Speelfilmproducenten (NVS) voor om de rij te formaliseren. Sinds vrijdag houden ingehuurde ‘deurwachters’ post op de stoep. Commandeur laat een beduimeld lijstje zien waarop wordt bijgehouden wie zich in welke volgorde in de virtuele rij heeft aangesloten. Nieuwkomers worden onderaan bijgeschreven en dat voorgaande is ook geen Complot.

Geen Complot: ‘Pedo Rapist-Jeffrey Epstein & Bill Clinton’: The Game of the’ Global-Taxfree -War Crime-Steel the Oil & Gold- Royal- Pedo-Rapist- Killer-Elite [Full Investigative Documentary]: Saskia:” niet kijken , kijk naar mijn Linda de Mol en stem op mijn Rutte:

Geen Complot: Taxfree Billionaire -Branson’ & Fried in crime of the Obama’s offering Caribbean ‘Pedo-Rapist- Island’ to secure UK govt bailout as Covid-19 knocks airline(Video’s)

Geen Complot: America First in War Moguls– #Metoo-Presidents Clinton and Trump & #MeToo-Biden for President. Rutte: Ik werk voor iedere US President(Video’s). 

How a Trump media dump mainstreamed Chinese lab coronavirus conspiracy theory is volgens Sasiek Noort een Complot Therio van zielenpieten als Lange Frans. A conspiracy theory about Covid-19 escaping from China’s Wuhan Institute of Virology is the Trump administration’s Iraqi WMD. And the Washington Post’s Josh Rogin is playing the role of Judith Miller. (By Max Blumenthal and Ajit Singh en  zie ook  in dit verband de Videos bij de Gryzone.) De dr. Goebbels- persconferentie van haar Held de altijd liegende  ‘VVD- Godfather  Rutte’ maakte Saskia moedeloos, maar ze wist zichzelf te herpakken na een snuifje cocaïne en wat witte wijn(Video’s’). Want complotdenkers, díe hebben het pas zwaar volgens haar.

‘NSB-er-Talking Head Saskia’:” Zoals iedereen in onze Parasieten kringen, had ik ook een inzinking na de persconferentie afgelopen dinsdag. Ondanks dat ik het allemaal al had verwacht, deed het toch pijn, een afgelaste zomer, 2020 een afgenomen jaar, geen optreden op Lowlands die ik via wat corrupte vrienden had geritseld voor mijn totaal talentloze dochter die vier jaar naar haar conservatorium examen toe werkte  en dat in rook zag opgaan. Vrienden met horeca zagen even geen uitweg meer, er werd gehuild, geappt, we trokken toch maar weer een fles wijn open en namen nog maar wat snuifjes ‘Frans Masmeijer- cocaïne'(Video’s), hihihihihihihhihi maar gelukkig waren wij nog niet aangevallen door de Russen,hhihihihihhih” .

Complot: Is ‘SS-VOC-Willem-Alexander’(Video’s) wel van koninklijken bloede?´Maar hoe zit het met het OM-Complot inzake de AIVD& Justitie informanten John van den Heuvel & ‘Junkie- Peter R de Vries’& ‘Hoerenjong -Bruine Rat-Bas van Hout'(Video’s). 

Geen Complot Theorie: ‘Corona-Aasgieren’ & ‘Gangster & Racist Trump’ in het Witte Huis : Wie Dak en Thuislozen wil helpen wordt gearresteerd in de US net als in Nederland(Video’s) .

Geen Complot: Kapitalisme- Waanzin’: Slotervaart ziekenhuis failliet en dicht en nu Hotel in Slotervaart ingericht voor opvang coronapatiënten(Video’s’).
‘NSB-er- Talking Head Saskia’:” De zoveelste slapeloze nacht volgde, waarin ik dacht aan mijn lieve Rutte die waarschijnlijk ook niet sliep en niet omdat hij ligt te Konté Bonken met zijn gabber ‘Junkie Gordon‘. Je leven opgeschort te zien is kut(kuch), maar het lijkt me toch ook heel erg moeilijk om de keuze te moeten maken andermans levens op te schorten en hen geen oplossing, geen einde, geen uitweg te kunnen bieden, hahahahahah . Het is de nacht waarin de angst het van vertrouwen wint en je gedachten ongeremd doorrazen omdat ik natuurlijk ieder avond dronken en stijf van de cocaïne in mijn Kingsize bed ligt met een grote  vibrator naar ‘Kitty -porno'(Video’s)  te staren. Hoe moet alles? Mijn arme rijke kinderen, mijn arme rijke ‘Grachtengordel  & Oerdomme Linda de Mol – vrienden’, mijn arme ouders, arme iedereen, de zieken die nu dankzij mijn Lieve Rutte niet in een ziekenhuis kunnen liggen maar in een Slotervaart ‘Corona Hotel’, de bejaarden, de  dankzij mij goede vriend Rutte onderbetaalde zorgverleners, de daklozen, steeds dienden zich in mijn hoofd nieuwe slachtoffers aan, voor wie het allemaal nog erger was, hahahahha, wat kan mij net als Rutte die Labbekakken schelen”.

Geen Complot theorie’ Elite-Misdaad’ loont is waar: Net als ‘GroenLinks Rechts-“Deep State- Burgemeester Halsema'(Video’s’) heeft Saskia twee villa’s.  Een in Nederland en één op Ibiza, alwaar zij  ‘Pedo Rapist -Berlusconi – cocaine- sexs orgies’ houdt. Saskia: “Terwijl het natuurlijk ook weer niet zó verschrikkelijk is. Zoals de ‘Alles-Brallende Saskia ‘in haar slaapverwekkende column in de ‘Bejaarde GOED MENSEN- Volkskrant’ schreef: ‘Het duurt pas een maand ofzo, je mag bijna alles, niemand pakt je op, je hebt wifi, je cocaïne, je wijntje en je vaste riante betalingen voor je bral columns zeur niet zo.’ En hup daar danste het ‘Oerdomme Linda de Mol- denken’ de andere kant op, met mijn schuldgevoel: ik moest me niet zo aanstellen. Oorlog, tirannie, natuurrampen, het kan allemaal veel erger. Als ik hier al van wankel, hoe moet het dan als de shit echt de fan hit? Toen werd ik ineens blij, hihihihishihhih”. 

Geen Complot: Krystal & Saagar & Steve Brown celebrate viral rant BLASTING Taxfree-Royals &Elites& Bankers criminals(Videos’).

‘NSB-er Talking Head-Saskia’: “Godzijdank ben ik geen complotden­ker zoals de Held van de Straat (en waarheid) Lange Frans(Video’s) of Fajah Lourens. Dat zou ik echt totaal niet aankunnen en heb ik mijn reet verkocht aan het ‘Fascistische Groot Kapitaal'( de Duivel) net als alle andere ‘Junkie- BN-Hoertjes’.  De waarheid, dat zou ik echt totaal niet aankunnen. Zonder vertrouwen in onze  wetenschap, Corrupte Gevestigde  Orde  politiek & Talking Head- journalistiek, lijkt nu leven me een hel.
De imbeciel en ‘Junkie Saskia’ vergeet hier even voor het gemak dat 80% van de wereld bevolking ook daadwerkelijk al eeuwen in de Hel leven met dank aan de Westerse Heersende Klasse met Puppets als  ‘Hamburger King & Desk Killer-Trump’ en zijn EU Slaven a la ‘Hofnar- Rutte’.

Geen Complot: Taxfree Billionaire-Branson’ & Friend in crime of the Obama’s offering Caribbean ‘Pedo-Rapits- Island’ to secure UK govt bailout as Covid-19 knocks airline(Video’s)

Geen Complot: Corona Aasgieren -Néhmé & Torn’: VVD-misdaadgroep Amsterdam stelt voor 40-40-20-regel los te laten voor nog meer Woningnood voor ‘Jan met de Pet’(Videos’).

Saskia:” Ik ken ze, ze sturen me filmpjes van mijn Held Hillary Clinton die babybloed drinkt, samen met Madonna, en hoe 5G bedacht is om corona te verspreiden, of andersom. Dat we straks allemaal een chip geïmplanteerd krijgen per vaccin en er een schaduwelite is, de Cabal die de planeet voor zichzelf wil hebben. Zij bezitten de mainstream media, de WHO, kopen verkiezingen en financieren pedonetwerken. Ik schijn trouwens bij die schaduwelite te horen, volgens sommige twitteraars die menen dat mijn Held  Rutte me regelmatig tonnen overmaakt. Misschien drinken we ook samen babybloed, wie zal het zeggen”. Is hier bij het voorgaande sprake van een freudiaanse verspreking van de zijde van Saskia? Nou, dan is het toch nog erger dan wij en Lange Frans dachten:

‘NSB-er -Talking Head Saskia’: “Ik heb dus vooral medelijden met de complotdenkers, concludeerde ik toen de zon opkwam en ik door de cocaine en Kitty Prono nog geen oog dicht had gedaan en redelijk paranoia was. Het enige dat de meesten van ons overeind houdt is vertrouwen dat het goed komt. Dat er wereldwijd dag en nacht gewerkt wordt aan oplossingen, door de meest geniale wetenschappers, en dat onze politieke leiders zoals mijn Rutte en Trump het beste met ons voor hebben, ook als we niet op ze hebben gestemd. We willen allemaal hetzelfde en dat is poen. Ook Madonna, Rutte & War Mongul Hillary & Pedo Bill Clinton. Elkaar over enkele weken of maanden weer kunnen omhelzen, behalve natuurlijk de Labbekakken. Liever dan wat dan ook. En dat gaat gebeuren, let maar op, hik, snif”.

Geen Complot: Gangster in the White House”: Noam Chomsky on COVID-19, WHO, China, Gaza and Global Capitalism

(Max Blumenthal is an award-winning journalist and the author of several books, including best-selling Republican GomorrahGoliathThe Fifty One Day War, and The Management of Savagery. He has produced print articles for an array of publications, many video reports, and several documentaries, including Killing Gaza. Blumenthal founded The Grayzone in 2015 to shine a journalistic light on America’s state of perpetual war and its dangerous domestic repercussions.)

(ing Steve Brown is Underground Presentator Stem van de Straat, Hoofdredacteur Volksnieuws uit Amstderdam-Noir , Bestseller Auteur, Volksgangster& Verzet’s Held, Vlogger, Coffeeshop oprichter/eigenaar The Happy Family,Veronica Presentator Zware Jongens, Bijzonder Hoogleraar Media Maffia, Klaprecht jurist, Streetreporter,Bestseller auteur, Maatschappelijk werker,Regisseur, Programmamaker. Bedenker van het ‘Rat in Pak Elite-Gangster Billboard’ , Klokkenluider,slachtoffer Moord &AIVD& politie-aanslag Judas-Informanten ‘Hoerenjong -Bruine Rat- Bas van Hout’ en ‘Junkie-Hoerenloper-Peter R. de Vries & ‘Ratje- Jaknikker Jeroen Pauw’, ‘Staats-AIVD-NPO’ en de Persgroep Parool. Volkskrant, NRC en Algemeen dagbald(Video), etc,etc, etcetera)) Steve Brown travel true the hole world ass Leader of the Happy Family and there after in places like Pakistan, Afghanistan, India, Golden Triangle, Nigeria, etc., where no tourist can come and talked wit Generals, Drugs lords, Ministers en Kings and Tribal leaders. Brown hold a degree in social science and a degree in Law of the University of Amsterdam and spent three months in jail as suspect of murder and member of the crime group from the Serbian Jocic the Crime-King of Amsterdam(Video) and he survived three Murder attempt on in his life.)