(door de bijna vermoorde bijzonder Hoogleraar Steve Brown in de ‘Media & OM-Pedo-Elite-Maffia’)

AMSTERDAM-NOIR- 20 jarig Jubileum 2de Moordaanslag op Steve Brown mislukt tot groot verdriet van o.a. ‘AIVD-Politie informanten-Peter R. de Vries & Bas van Hout & John van den Heuvel’(Video’s).
Nadat King Willem betrapt was op 4.7 miljoen stelen middels ‘Kroon Domein-Het Loo’ is hij weer betrapt op diefstal van het Volk met Huis ten Den Bosch(Video’s) en mede dank het misdadige Justitie beleid van de VVD- Griezel-Moordenaar-Teeven’ niet gearresteerd(Video’).

De VVD Griezel  Oud-staatssecretaris ‘Big Head-Fred Teeven’ van ‘Veiligheid voor de Ultra-Rijke –Gangsters &-Elite Pedo-Rapist’ en Klasse Justitie, die tegenwoordig door het’ Zakkenvullers-Leven’ gaat als corrupte meedogenloze BOBO van de ‘Kinderbescherming-Maffia’ in Amsterdam vermoed dat hij ten val is gebracht door advocaten die boos waren over de onmenselijke bezuinigingen die hij heeft doorgevoerd op de sociale advocatuur. Dat schrijft hij in zijn ‘Huil & Leugen-biografie’:” Meer dan boeven vangen”, waarover hij eergisteravond bij ‘NPO-Staatsomroep- Bral-Op1’ mocht brallen & liegen alsof hij de Held van Nederland is zoals de VVD-Griezel zijn hele corrupte, laffe en misdadige psychopathische leven heeft gedaan .Pikant is dat de Sluwe en Listige  altijd liegende Teeven niet eens zelf zijn Boekie heeft geschreven en verzonnen. Het’Bral-Boekie’ is geschreven door voormalig Buitenland Correspondent en ‘Vrij Nederland-AIVD-journalist’ Rudie Kagie. (Video’s)

‘Drugs-Witwasser& Leugenaar Fred Teeven’ terug in ‘Misdaad-Tweede Kamer’(Video’s).

Uit de Elite-Misdaad-School van Fred Teven: Rechtbank Amsterdam ‘Griffier Monster-Toonen’ liegt(Video) tegen Steve Brown en overtreed de wet met ‘Killer King-Rechter A.C. Loman’(Video’s) .

 ‘VVD-Griezel Teeven’:” Mijnheer Brown u wordt vermoord door Sam Klepper & Johny Mierement , hahahahaha”(Video’s

Corrupte en laffe Fred Teeven betrapt op weg maken bewijs van zijn misdaden met partijgenoot Jos v. Rey(Video).’
Griezel Fred Teeven’: Alles volgens het IND Protocol, doodziek kind geen medische hulp en op het vliegtuig gezet naar haar dood(Video).

VVD Griezel-Teeven’ Boss bij Jeugdzorg-Maffia & Moord aanslag op Steve Brown en Stem van de Straat(Video).

 

Eind-verantwoordelijke Rolodex onderzoek oud-Hoofdofficier Vrakking:Teeven liegt, Demmink en zijn informant Moordenaar Bas van Hout waren wel verdachte in Rolodex(Video’s) .

Wat de ‘VVD Griezel Teeven’ niet schrijft in zijn ‘Huil & Lieg-Boek’ is de waarheid over zijn straffeloze  wan en misdaden in het algemeen en in het bijzonder die misdaden die hij samen heeft gepleegd met zijn’ AIVD & Politie-informanten’ ‘Junkie- Peter R. de Vries’ &John de Mol (Video’s)Hoerenjong- Bruine Rat -Bas van Hout (schokkende Video’s) & ‘Media-huurmoordenaar John van den Heuvel’ & ‘Parool Ratjes- Paul Vughts & Bart Middelburg’(Video) decennia  lang tegen Steve Brown & familie en vele ander mensen in hoofdzaak uit de Laagste Klasse heeft gepleegd. En dat heet ‘(VVD)-Labbekakken-Klasse Justitie.  Als de Rule of Law en de waarheid zou bestaan in Nederland had de ‘Griezel-Teeven’ al lang levenslang & TBS gehad. Nou, naar dat voorgaande algemeen bekende feiten werd niet gevraagd door de laffe en corrupte ‘Nep en fop  Presentatoren Hugo Lochtenberg & Sophie Hilbrand ‘van de ‘Staats-AIVD-NPO-Bral-OP1(Video’s). Je zou bijna denken dat ook de ‘Ja-Knikkers- Hugo&Sophie ‘zwart betaald werken voor de AIVD(VIDEO’s) .Maar goed hoe het ook zij, het was weer eens pure gratis sluikreclame voor een ‘Leugen&Huil-Boekie’ van een psychopathische  ‘VVD- beroepscrimineel'(VIDEO’s)  ,die  straffeloos ongekend veel schade aan de maatschappij in het algemeen en het aanzien en (des)-functioneren van de ‘Nacht und Nebel-Gerechtelijke macht’ en de ‘NSB-Politie'(VIDEO’s)  en het extreem corrupte en laffe ‘Nep en Fop Schadefonds voor geweld misdrijven’ in het bijzonder heeft aangericht. De volgden dag zat de ‘VVD Griezel-Teeven met zijn Big Head al weer sluikreclame te maken voor zijn niet zelf geschreven  ‘Leugen-Boekie’ bij Wakker Dom Nederland.Tja, beste mensen er is geen verschil tussen de zogenaamde linkse Media en rechts Media, het is een pot dr Goebbels – nat om de massa Dom te houden en leeg te plunderen in dienst van de ‘Heersende (Elite-Pedo) Klasse’ (Video’s). 

Hundreds ‘Royal-Elite- Pedo-Rapist’ be implicated: Rutte&Co: het is niet Oké, het hoort in de ‘Demmink&Mh17-Doofpot(Video’s)’ .

Teeven bralt over zichzelf dat hij met slechts HAVO ver is gekomen in zijn op te kotsen ‘Leugen & Huil-boekie’ en hoopt daarmee op sympathie van het Nederlandse Volk. Maar vraag niet hoe hij zo ver is gekomen. Tenminste als je dat ver gekomen wilt noemen. Hij is over lijken gegaan, heeft kinderen en mensen de dood in gejaagd  en onschuldige de cel in en/of moorden uitgelokt door bijv. Bas van Hout, heeft keer op keer jaar in jaar uit zijn  corrupte ‘VVD-gat’ aangeboden aan de machtigste Duivelse Mensen & Taxfree-King Willem om hogerop te komen en de hele sociale advocatuur aan de bedelstaf geholpen en loopt zijn hele verderfelijke en laffe ‘VVD-NSB- leven’ te liegen dat hij barst. En last but least er altijd voor gezorgd in strijdt met de wet dat de voormalige hoogste baas van het OM de ‘Pedo-Rapist Demmink’ nooit naar behoren is vervolgd.

‘Elite–Pedo-Rapists’ Prince Edward& Claus, Bill Clinton, Demmink, Leenders, Nijpels and Cardinal George Pell alway’s Walk Free(schokkende Video’s).

In een WakkerDom Nederland uitzending met ‘Golddigger Eva Jinek‘ bekende de ‘Griezel-Teeven trots en schaamteloos dat hij stiekem zijn AIVD & Politie- informanten Bas van Hout & John van de Heuvel & Peter R. de Vries & Paul Vughts& Bart Middelburg gratis faciliteert (helpt)om hun’ Bloedpoen-Riool-Lynch ‘uitzendingen & artikeltjes te fabriceren en mensen uit de Laagste Klasse de bak in te helpen:

Binnenkort een Amsterdam-Noir reportage: “De met Bruinsma drugsgeld gefinancierde Opkomst en de Ondergang van Maffia-Media-boss- John de Mol(Video’s) ” en “De Opkomst en Ondergang van Fred Teeven & Joris Demmink& Peter R. de Vries & Bas van Hout” in de Historische serie:  De Opkomst en Ondergang van o.a. De vergeten ‘Black Godfather’ van de Zeedijk:

En De Opkomst en Ondergang van de advocaten familie Moskowicz & Willem Holleeder & Willem Endstra (ook vermoord) en hun ’loopjongen Peter R. de Vries’: