( door Yolo en ondersteunt door onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR Een weekje Rat in pak Corruptie in het Mooie-Doenders-Land van Rutte: ProDemos afficheert zich zelf met de  ‘dr. Goebbels-propaganda’ slogan:” het Huis voor Democratie en Rechtstaat “ en verzorgt o.a. rondleidingen (hersenspoelen) voor kinderen op het Binnenhof en in de Tweede-(zolder-Neuk)-Kamer. En blijkt nu een Huis te zijn voor (pedo)-aanrandingen en Klasse Justitie. Uiteraard wordt ProDemos 100% van Staatswege ( door Taxfree-Shell-Ruttte &Co met uw belastinggeld dus) gesubsidieerd. Gesubsidieerd worden in “Banana-Fraude Nederland “ alleen maar de ‘Taxfree- Royals’ en de Ratten in pak: “Miljoenen Subsidie voor Heineken & Prins Bernard Jr & Jan met de Pet niets” (SvdS afl 13, 2019)(Video).

Corruptie bij de Universiteiten: Klokkenluider Boudens meldt dat hij bedreigt wordt door de Top van het ‘Ratten Nest- Universiteit van Utrecht’(Video).

Kennelijk hebben bij  het corrupte ‘Aanrandingen -ProDemos ‘ blijkens hun misleidende  slogan nog nooit de documentaire “Requiem For The American Dream” van Noam Chomsky gezien, want er bestaat helemaal geen Democratie  en/of Rechtstaat(Video) :

ProDemos in Den Haag: kom naar het Binnenhof en laat u aanranden en hersenspoelen!
Het Bezoekerscentrum van ProDemos staat recht tegenover het Binnenhof in Den Haag. Vanuit die plek bieden we rondleidingen aanrandingen, ( dr Goebbels)- educatieve programma’s, (bral)- debatten, exposities, (NSB)-cursussen en ook zaalruimte. Jaarlijks ontvangen we tienduizenden scholieren, studenten, leden van (corrupte) politieke organisaties, toeristen en andere (domme) geïnteresseerden, die via ons ervaren hoe politiek, democratie en rechtsstaat (niet)- functioneren”. (Bron: ProDemos)

Top VVD-er Nijpels in de ‘EenVandaag-Trekeend’: “Ik ben geen Homo of Pedo en had een relatie met Linda de Mol en niet met John de Mol of Rutte”(Video).

Corruptie: Raad voor Rechtspraak heeft eigen ‘Peter R.de Vries -Killer -Queen Rechters-Raadkamer’ en wil nu ook een eigen begroting(Video).
Het corrupte Haagse instituut ProDemos kampt o.a. met een aanrandingen epidemie  en dat is niet verwonderlijk , want de Voorzitter van de Raad van Toezicht is de extreem corrupte Top VVD-er ‘Rose Pedo- Ed Nijpels’ en zijn criminele rechterhand is G.D. Roethof ,de corrupte Algemeen Secretaris van de Amsterdamse Kunstraad. Oud-Nep en fop-journalist en radiomaker en voormalig lid van de Tweede Kamer namens D66 DDR66.  Ook zit er een heuse Killer-Queen in ‘Pedo Rose Ed’ zijn Raad voor blinde toezicht te weten Mr. drs. Maria van de Schepop de corrupte President van de rechtbank Noord Nederland en eerder onder andere voorzitter van de extreem corrupte Nederlandse Vereniging voor Rechtspraak (NVvR)( =Tuig in Zwarte Toga).

 Corrupte in de Media:Politie-Informant- Peter R. de Vries’ slacht Jensen af’ in ‘Bral- programma M.’ van de ‘Nep en Fop feministe’- ‘Grachtengordel-Subsidie-Maffioso-Margriet van der Linden(Video) 

Ten minste een leidinggevende ‘Pedo-Rat in pak’ heeft zijn positie misbruikt om seks af te dwingen bij begeleiders en rondleiders (en kinderen) en die is niet gearresteerd. Dat meldt zowaar de Staats NOS van ‘Pooier Frans Klein’ na gesprekken met zeven angstige betrokkenen met pijn in hun ‘gekonte –Bonkte-anus’: “Koningsdag:  ” ‘Riool Nicht-Mr.Spong’ is benoemd tot ‘Ridder in de Kontenbonker Orde von(Pedo)- Amsberg& Nimwegen’ voor zijn duistere diensten in de ‘SBS-Judas- Raadkamer’ van ‘Joker&Junkie- Peter R. de Vries’. ” (Video)   De slachtoffers zijn allemaal mannen met een aantal van rond de 12 jaar en willen  uit angst voor represailles anoniem blijven. De Staats-NOS werd door enkele slachtoffers benaderd uit onvrede over de ‘Doofpot-afwikkeling’ van de massa aanrandingen door de ProDemos-directie. Er zou geen sprake zijn van misbruik van scholieren volgens de liegende laffe en corrupte Prodemos ‘NSB-directie’ en reken dus maar dat het wel is gebeurd  De aanrandingen vonden o.a. plaats in de ‘Neuk-werkkamer’ van de (Pedo)-leidinggevende op de zolder van het ProDemos-gebouw tegenover de Tweede Kamer buiten op het Binnenhof of in cafés ( die worden niet gesloten!)  rondom het  “Misdaadcentrum Het Binnenhof“. Zo blijkt (niet) uit gesprekken met de Staats-NOS.

 De nog vrij rondlopende Leidinggevende #metto aanrander wil niets zeggen’. Hij werkt nu voorlopig   in de Efteling.  

Corruptie&Dierenleed:Sadistische- D66-Minister Engelshoven’ laat ‘dr. Mengele-Martelen’ op Apen doorgaan(Video).

Corruptie: De altijd liegende Hoofd Officieren Marc van Nimwegen & Marianne Bloos Wippen zich op Non Actief!(Video)

D66 verhuurt zich als Schandknaap en de VVD neukt ze. ‘Den Haag & Telegraaf’ Lullen het goed(Video).

Corrupte VVD Senator Duthler weigert op te stappen net als Tweede Kamerlid ‘Huisjesmelker Haga’(Video).
De Staats-NOS heeft de 37-jarige leidinggevende massa verkrachter telefonisch gesproken en wil of mag zijn naam niet bekend maken van het ‘Neuk-Pedo-Van Nimwegen-OM’ . ‘Ik wil er niets over zeggen’, was zijn enige commentaar. ProDemos laat weten dat de directie in februari een eerste melding kreeg over grensoverschrijdend gedrag van de man. Hij is nog dezelfde dag geschorst. Later kwamen er meer meldingen over hem binnen. Inmiddels is hij ontslagen. #Metoo -ProDemos, gelegen naast dudok met die lekkere appeltaart (Kinderlokker) en tegenover Misdaad centum Het Binnenhof het epicentrum van het misdadige  grootkapitaal. Het verzorgt rondleidingen voor scholieren en toeristen en zit ook achter de Stemwijzer waar het stemvee mee wordt bedrogen.De slachtoffers zijn allemaal mannen en willen anoniem blijven, ze waren o.a. naar een hotelkamer in het novotel gelokt met de belofte van een stageplaats bij D66DDR66 en/of de VVD-misdaadgroep . Ed Nijpels zat vaak door een kijkgat verhit te staren beweren onze ( niet betrouwbare)anonieme bronnen. Bij binnenkomst vonden ze ook o.a  ‘Penthouse-Elite-Schandknaap- Pechtold’ in een ‘VVD-cowboypak’ met ‘Onno-Hoes-Schandknapen-  blote billen’.  En dat allemaal in het Luxe Wachtgeld.  Ze moesten o.a. voorlezen uit zijn nieuwe boek Henk en Ingrid en het Oranje Volkslied zingen en hebben een orgie in mijn penthouse. Wat hierna gebeurde mag ik niet opschrijven van google.De NOS werd door enkele slachtoffers benaderd uit onvrede over de Doofpot-afwikkeling van de  misdadige affaire door de corrupte #Metoo-(Pedo)-ProDemos-directie. Er zou geen sprake zijn van’ Ex- OM Boss& Top VVD-er  Demmink- misbruik’ van scholieren, Lol.

No Surrender Captain Henk Kuiper:” Het ergste is dat Steve Brown nog de waarheid spreekt ook(Video).”

Opmerking: In het kader van hoor en wederhoor hebben wij dit artikel voorgelegd aan ProDemos (r.martens@prodemos.nl  en  m.brandenburg@prodemos.nl). Zij beriepen zich op hun zwijgrecht.