( van onze ‘Internationale -Elite-Gangster’ redactie i.s.m onze corrupte ‘VVD&CDA Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- VOOR Taxi’s en TEGEN Forum van Democratie:Stem van de Straat zorgt dat Uber A’dam uitgaat!(Video).
Wanneer wordt de VVD-(misdaadgroep) eindelijk eens verboden als bikkelharde, gewetenloze altijd liegende Criminele Organisatie(Video) ? Hoe lang kan de corrupte ‘VVD&CDA-Justitie’ dat nog tegen houden zonder zijn totale geloofwaardigheid te verliezen?

‘EU-Ombudsvrouw’ ingeschakeld door Tang tegen Top VVD-er ‘Uber-Kroes’, Rutte boos(Video).

Geen gevolgen ‘Bahama Leaks’ voor ‘Uber-VVD-er- Kroes’ en Mega Fraude Lagarde(Video). Uber met bejaarde VVD-er Neelie Kroes maakte 1,2 miljard dollar verlies.
Werd gisteren pas nog het corrupte VVD Kamerlid Van Hage betrap als misdadige ‘Mega-Huisjesmelker’ en Witwasser(Video) en is slechts één dag later  alweer het volgende Top VVD-Bendelid betrapt op het leiding geven aan ‘Mega-misdaden’ de hoogbejaarde ‘Graaier- Uber- Neelie Kroes’.Heeft Uber en/of Kroes ook Baudet en Hiddema omgekocht (video). Partijleider van de Stem van de Straat ing Steve Brown daagt ‘Boy Baudet’ uit voor een discussie en wil weten waarom het Hoofdspeerpunt van het Forum van (geen)Democratie in Amsterdam is dat Uber volledige vrijheid moet krijgen ( Video).

Uber Kroes’ vangt 3,5 miljard van Saoedi Arabië en Taxfree-King Willem& Aboutaleb kussen hun gat(Video). 

Niet Poetin maar Trump en Kroes bespioneren en Hacken Westerse bedrijven. Nu horen wij de D66 Jonkvrouw Ollongren van de VVD ‘Godfather Rutte’ niet, die zich dagelijks blauw loopt te waarschuwen met de Sleepwet onder haar verrotte en corrupte armen voor het grote Hack en spioneren gevaar Poetin .‘Maffia-Uitpers-Uber’ heeft Wereldwijd rivalen bespioneerd onder begeleiding en met medewerking van de CIA van ‘Mad Dog Trump’. Dat gebeurde onder meer via een misdadig netwerk van corrupte spionnen die getraind zijn door de eveneens corrupte Amerikaanse ‘Deep State-inlichtingendienst-CIA’ (video). Dat stelt een voormalige medewerker van het bedrijf achter de Taxiapp in een brief. De brief is ingebracht als bewijsstuk in een rechtszaak.

‘Sleepwet-Referendum’ tegen corrupte Politiestaat van de Heersende Klasse.
De AIVD van de altijd liegende D66 Minister Jonkvrouw Ollongren weet uiteraard nu ff weer van niets net als haar  VPRO ‘Dode Ziel-Arjan Lubach’, want criminele Top VVD-ers als Van Hage, Keizer,Teeven,Van der Steur,Hermans en Kroes, etc. mogen immers doen en laten wat zij willen. Kijkt u maar eens op uw gemak op het “Elite-Gangster Billboard”(Video) daar hangen 300+  politici en ‘Rat in pak- Bestuurders’ die miljarden en miljarden straffeloos hebben gestolen van het gewone Volk. Uber is in een rechtszaak verwikkeld met Alphabet-dochter Waymo, die zich bezighoudt met zelfrijdende auto’s. Waymo beschuldigt Uber ervan gevoelige bedrijfsinformatie te hebben gestolen. De ‘Uber-Misdaadgroep’ van Kroes (en Baudet ?) zou onder meer gebruik hebben gemaakt van hacken, omkoping, bedreigingen en mensen die zich voordeden als taxichauffeurs of als leden van een Motorbendes(Video) om zo gevoelige informatie los te peuteren over rivalen. Hoe het ook zij, wij hebben die oude extreem corrupte en gewetenloze VVD-Graaier Kroes per direct op het “Elite Gangster Billboard” gesmeten!‘