(van onze EU Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘ EU Eilte-Gangster Barroso’ retires on a taxpayer-funded pension worthJudas Juncker Kiss£100.000-a-year.Tory fury at the ‘greed and arrogance’ of EU fat cats as Barroso retires on a taxpayer-funded pension worth £100.000-a-year.
Wij doen al jaren onderzoek naar ‘Uber-Kroes‘, ‘Elite-Thug-Timmermans’, Juncker en Barroso en de rest van die boeven en publiceren daar regelmatig over, maar nu met de verkiezingen in zicht zijn eist de PvdA arbeiders verrader Tang opeens ook een ‘Kul-onderzoekje’. Een echt onderzoek comfrom de Rule Of Law zou Kroes, Juncker,Barroso en Timmermans en Tan gelijk de cel in doen belanden en God mag weten hoeveel corrupte EU parlementariër nog meer van het Neonazi VVD ‘Graai-kaliber’ Hans van Baalen(Video).De corrupte Europarlementariër Paul Tang (PvdA-hoertje) heeft EU-ombudsvrouw Emily O’Reilly ingeschakeld voor de misdadige  Graai-affaire rond oud-EU-commissaris ‘Uber- Neelie Kroes’ (Mededinging). Hij heeft dit besloten omdat de ‘Europese -Graai-Commissie’ al een maand niet reageert op een klacht op Tangs initiatief van 45 sociaaldemocratische Europarlementariërs over Kroes. Wij wachten al drie jaren dat Tang een klacht zou gaan indienen tegen zijn EU Commissaris Fransje Timermans op grond van grove leugens en een huilact vlak na de slachting van de MH17. Rutte is woest dat al deze prima mensen, waarmee hij a jaren samenwerkt  nu in opspraak zijn.

,,Uit de Bahama Leaks blijkt zonneklaar, dat Kroes van 2000 tot 2009 directeur was van een  Wit-was offshore vennootschap op de Bahama’s vergelijkbaar met wat het Koningshuis er op na houdt. Dat is volledig in strijd met de bestaande gedragscode van de Europese Commissie. Nu de corrupte  commissie die zaak op zijn beloop laat, willen wij graag het oordeel van de Europese Ombudsvrouw”, aldus Tang. Omdat het gevaar van belangenverstrengeling te groot is, moet de gedragscode voor huidige en voormalige EU-commissarissen flink worden aangescherpt, vinden de  eveneens corrupte parlementariërs.

More than 75,000 people have signed an EU staff petition calling on former European commission president José Manuel Barroso to forfeit his pension for bringing the European Union into disrepute by joining Goldman Sachs.
In het  Elite Staats-televisieprogramma Buitenhof bevestigde O’Reilly zondagmiddag de ontvangst van de klacht. ,,Ik Jean Claude Juncker Frans Timmermanswacht nu eerst af wat de corrupte alcololist Jean-Claude Juncker, de huidige Graai-voorzitter van de Europese Commissie en zijn rechthand de huilebalk Timmermans, gaan doen”, zei de Ierse. ,,Ik verwacht komende week een besluit van de commissie over Junckers voorganger, José Manuel Barroso. Ook heeft Juncker onlangs in een interview  weer dronken beloofd met voorstellen te komen om de gedragscode strenger te maken. De commissie moet haar verantwoordelijkheid nemen en elkaar nog meer gaan kussen, Hik, Hik.”Barroso was onderwerp van een onderzoek van het interne ethische comité van de Europese Commissie omdat hij deze zomer bij de medogeloze  crimele  Amerikaanse Misdaad bank Goldman Sachs is gaan werken  roven en plunderen. Volgens het comité, waarin onder anderen de Nederlandse oud-rechter de corrupte Christiaan Timmermans zitting heeft, heeft de gewetenloze ‘Zakkenvuller Barroso’ onvoldoende ‘kritisch vermogen’ maar hij heeft onze Elite regels niet geschonden.  Waarom de Graaier uberhaaupt nog wil werken is wat ons betreft al een bewijs dat hij een ras pschyphaat is, want buiten het feit Rutte Junckerdat hij veelvuldig mijlonar is vangt hij een Pensoien uitkering van  meer dan 100 duizend euro  per jaar . Een onderzoek naar het misdadige gedrag van Kroes is gaande en verdere niets.Het advies van het comité is niet bindend. De commissie kan besluiten een deel van de pensioenrechten van Barroso en/of Kroes te schrappen. Daarvoor moet ze wel naar het Europese Hof van Justitie.,Grote bedrijven lijken nu met hun miljoenen politieke invloed te kopen. Hierdoor staat de geloofwaardigheid van de Europese Commissie op het spel”, meent Tang. Alsof de geloofwaardigheid nog bestaat.