(van onze ‘Taxfree-Shell &King Willem-Multinationals Rutte 3’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wiebes namens Shell:‘Afpers-energierekening’ voor ‘Jan met de Pet’ wordt nóg hoger(Video).
De afschaffing van de zogeheten Hillen-aftrek bevestigt het beeld dat Volksnieuws uit Amsterdam en de Stem van de Straat/SaltoTV al jaren stelt dat van een onbetrouwbare en corrupte overheid die tijden lang in handen is van Taxfree-Shell-Ruttte&CO’(Video). Bovendien is het stopzetten van de aftrek onnodig want er zijn tal van alternatieven beschikbaar, maar goed er moet nu eenmaal jaarlijks 1,4 miljard naar Rutte zijn kiezers speejse Bazen de ‘Royal-Shell-Bazen’ en hun ‘gabbers in crime’ the Taxfree-Multinationals.Met die kritiek stort het vooraanstaande ‘Witwas-belasting- adviesbureau- KPMG Meijburg & Co’ zich in de maatschappelijke discussie over de Hillen-aftrek, die normaal gesproken pal achter ‘Godfather Rutte’ van de ‘VVD-misdaadgroep'(Video) staan. Het is ongebruikelijk dat fiscaal adviseurs van de ‘VVD-Witwas-Zuidas’ zich zo openlijk mengen in het ‘Bral-debat’.

Duivelse-Shell-Meerderheid’(Video). Internationale-Mega-Gifmenger Rutte’ van de ‘VVD-Misdaadgroep’ is van buiten Bont en van binnen Stront(Video).
De kritiek van Meijburg, verwoord in een column van partner Olaf Leurs in een nieuwsbrief aan klanten, komt bovendien op een pikant tijdstip. Dinsdagmiddag beslist de voor het merendeel extreem corrupte Eerste Kamer die wordt gecontroleerd door de Collatie midaad partijtjes de ‘CU-Incest-Bijbelbelt’(Video), de ‘Nep en Fop Christen-CDA’ en de ‘D66- Yuppie-Fascisten’ onder misdadige leiding van Rutte over die afschaffing. In de Tweede Kamer was een kleine hiervoor genoemde corrupte meerderheid voor. Of het voorstel van het kabinet het dinsdag ook gaat halen in de Eerste Kamer is nu al duidelijk want zo gaat het nou eenmaal in de ‘Ping Pong Democratie’ van de Elite(Video). Het afbouwen van de Hillen-aftrek is onderdeel van het ‘Pluk de armen en zieken kaal-Regeerakkoord’ van de vier criminele, obscure, splinter Regeringspartijtje ( Corrupte VVD, CDA, D66 en CU).

Belasting betalen is alleen(Video) maar voor het ‘Klootjesvolk'(door de VVD Labbenkakken genoemd)’.
De Hillen-regeling dateert uit 2005. Ze schrijft voor dat huiseigenaren die hun hypotheek (bijna) hebben afgelost, en dus ook (bijna) geen rente meer kunnen aftrekken, ook geen eigenwoningforfait meer hoeven te betalen. De afschaffing van ’Hillen’ betekent dus dat wie zijn koophuis heeft afbetaald, het forfait blijft betalen, maar geen rente meer kan aftrekken. Onder de streep blijft er dus meer belasting over. Hoe duurder de woning, hoe hoger het forfait en hoe hoger de belasting.Volgens Hans Hillen, jarenlang corrupte lid van de Tweede Kamer voor het ‘Nep en Fop-CDA’, is die extra heffing onredelijk en ronduit misdadig als eerlijke hardwerkende mensen hun hypotheek volledig aflossen en dus ook geen rente aftrekken van de belasting. Zijn idee is omgezet in een Wet waar vooral ouderen die hun hypotheek volledig hebben afgelost van profiteren. Een bij-effect van de wet-Hillen is dat mensen worden gestimuleerd om hun hypotheek af te lossen omdat dat financieel gunstig is.

Belofte maakt schuld, behalve voor de altijd liegende Rutte en zijn Misdaadbende.
Dat het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet-Rutte3’ nu toch de Wet in stapjes gaat afschaffen, wordt door veel ouderen als het breken van een belofte gezien en daar hebben zij gewoon feitelijk gelijk in. Meijburg-partner Leurs vindt die kritiek terecht: „De ophef over de onbetrouwbare corrupte en altijd liegende overheid is groot, en terecht wat mij betreft”, zo schrijft hij in zijn column.Het nieuwe onmenselijke Kabinet vindt afschaffen verdedigbaar omdat het stimuleren van aflossen niet meer nodig is. Sinds enkele jaren is het bij alle nieuwe hypotheken verplicht om de schuld tenminste voor de helft af te lossen.

Gelegenheids argument Leugen maakt de Dief.
Leurs maakt gehakt van die Leugen redenering. „Een van de argumenten voor de afschaffing was dat het sowieso al verplicht is om af te lossen, zodat de Hillenaftrek niet meer nodig is. Dit gelegenheidsargument klinkt wat onzinnig en van regelrechte psychopaten, aangezien de verplichte aflossing al sinds 2013 bestaat”, zo schrijft hij.Voor de leden van de Eerste Kamer die toch willen morrelen aan de wet-Hillen, heeft Leurs wel een paar alternatieven: afschaffen Hillen-aftrek voor alle hypotheken afgesloten na 1 januari 2019 of het afschaffen Hillen-aftrek voor alle annuïtaire en lineaire hypotheken.

Stimuleren doet Rutte alleen de ‘Taxfree-Royals'(Video) en de ‘Taxfree-Ultra-Rijken'(Video) en de Moordende  ‘Taxfree-Multinationals'(Video) en de ‘Mad Dog Trump-Internationale -Wapenhandel'(Video).

Eigenlijk vindt Leurs dat de wet-Hillen overeind moet blijven omdat „het nog steeds een goed idee is om mensen te stimuleren hun hypotheek af te lossen”.Overigens verwacht de fiscalist Leurs niet dat het misdadige kabinetRutte3 de wet-Hillen deels of geheel in stand zal houden. Met enig cynisme wijst hij erop dat het criminele kabinet vooral kiest voor de extra inkomsten die binnenkomen door de wet af te schaffen. „Al die varianten gaan het niet halen, omdat het belangrijkste argument uiteraard het budgettaire argument stelen met de wet in de hand is van de bejaarde die hun huis netjes hebben afgelost en hun hele leven netjes betaling hebben betaald en keihard gewerkt voor een karig salaris is.Het is helemaal schrijnend gezien het feit dat ‘Prinses Shell-Beatrix’  recentelijk haar hypotheek vrije landgoederen ter waarde van 30 miljoen belasting vrij aan haar zoon die Bolle ‘TaxFree -Graaier King Willem(Video) mocht weg schenken.”