(van onze ‘CDA&VVD- Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wanneer grijpt Justitie in en start de FIOD een onderzoek tegen de ‘Prins Bernhard-Bende’ en de ‘VVD-Vastgoedmaffia’? Nooit dus, want Justitie is in handen van het corrupte CDA&VVD(Video). De ‘Ping Pong-Democratie’ van de Gevestigde Orde Partijtjes met Rutte&Co houdt de corrupte Status quo in stand(Video). In Amsterdamse huizen Kippenhokken van het corrupte Tweede Kamerlid Wybren van Haga van de ‘VVD-Misdaadgroep’ wonen te veel huurders als haringen in een ton zonder ­vergunning. Zij betalen ook nog eens een keer Woeker huren en zwart sleutelgeld tot wel 25.000,- euro. Het is een publiek geheim dat deze zoveelste ‘VVD-misdadiger’ in het geheim ‘samenwerkt’ met de grootste misdadige Huisjesmelker van Nederland Prins Bernhard Jr& Bende&Misdaadbank ABN voorheen de Bank van ‘Shell- CEO Massamoordenaar ‘& Informateur &Top VVD-er  Gerrit Zalm(Video).

Prinsen-Maffia’ zitten er Duister warmpjes bij: ‘Royal-Witwas-fonds’ stiekem opgedoekt(video).

Om de verhuur te legaliseren, zegt de VVD-Gangster Van Hage huurcontracten op. Hij bralt er alleen niet bij wanneer. De aartsbrulale ‘VVD- Gangster Van Hage’ is nog woest ook op de SP Wethouder Ivans die hij er van beschuldigd Razzia te houden tegen eerlijke ‘VVD-Huisjesmelkers’ en hun beschermheer Prins Bernhard Jr.(Video). Van Haga heeft via zijn criminele ‘Witwas-bv’s’ meer dan honderd adressen in bezit gefinancierd door de ‘ABN-Misdaadbank’ via partijgenoot Gerrit Zalm, vooral in Amsterdam en Haarlem. Hij schat (liegt) dat in zeven of acht ervan te veel huurders zitten, zonder dat hij daarvoor een vergunning heeft. “Ik probeer het zo goed mogelijk op te lossen,” bralt hij nu hij betrapt is. Waar haalt deze Boef overigens de tijd vandaan naast zijn Kamerlidmaatschap om er zoveel huizen op na te houden en die misdadig uit te melken.Van Haga zit sinds eind oktober in de Tweede Kamer te liegen en te bedriegen, nadat enkele partij­genoten  bendeleden(Video) waren doorgestroomd naar het Moordende ‘Taxfree-Shell-Kabinet-Rutte’. Daarvoor was hij zeven jaar gemeenteraadslid in Haarlem o.a. als Huisjesmelker en louche ondernemer a La de bolle VVD Witwasser en Oplichter Henry Keizer(Video). Hij heeft net als zoveel Politieke Boeven eerst ‘gewerkt’ voor de Internationale ‘Taxfree- Shell-Misdaadgroep'(Video) en zat ook nog  in de ‘Graai en Naai directie’ van duistere ‘Uitbuit- en Witwas-ondernemingen'( o.a. CEO en eigenaar van Sjopperdepop vastgoed Maffia BV.,CEO en eigenaar van Solar4u BV. Corrupt Consultant voor Direction Générale des Hydrocarbures (Gabon). CEO en Mede-eigenaar van Vantage Post RAK (Dubai en Oman)). Waar haalt hij de tijd vandaan als Kamerlid?In de Gemeenteraad Haarlem zat hij alleen maar om informatie op te doen hoe hij in het Vastgoed en anderszins duister (voorkennis aanbestedingen) zijn zakken kon vullen. Hij zit voor de zelfde reden in de Tweede Kamer,’want voor het geld hoeft hij het niet te doen’, schept hij altijd op als hij dronken en stoned is van de cocaïne.

Ingrijpende verbouwingen van de Krotten.Steve Brown:”Graaiende en Naaiende Elite de Bak in. Stem op SvdS partij! (video).

Een van zijn huurders heeft een advocaat in de arm genomen, omdat Van Haga het contract per 31 december 2017 opzegt, terwijl die overeenkomst nog loopt tot 31 januari 2019. De huurder is inmiddels na zware bedreigingen van ‘Satudarah’(Video) vertrokken uit de woning in Amsterdam en heeft een klacht ingediend bij Meldpunt Ongewenst Verhuurgedrag en zit ondergedoken.
Het verbod op woning­delen aan meer dan twee personen is op 1 januari ingegaan. Van Haga heeft nog maar één vergunning binnen. Probleem is volgens hem dat ingrijpende verbouwingen nodig zijn voor zijn Krotten en Kippenhokken om aan de voorwaarden te voldoen, zoals goede geluidsisolatie en te veel om op te noemen. Dat kan niet als daar nog mensen wonen, bralt hij. Het VVD-bendelid is pas ‘ergens in mei’ gaan inventariseren hoeveel mensen hij in zijn huizen Kippenhokken heeft als Plofkippen, ook al golden de nieuwe regels toen al enkele maanden.

Overgangssituatie(kuch).
“Ik had gerekend op een overgangssituatie en in ben dan wel een Wettenmaker in de Tweede kamer en een oude ‘Shell-man’ , maar dat wil niet zeggen dat als er een wet voor mij geld dat ik die moet kennen ,laat staan mij  er aan houden , dat is alleen voor de Labbenkakken, hahahahahaha.” Bovendien was ik getipt door mijn Amsterdamse (onmenselijke) partijgenoot Gemeenteraadslid Poot(Video) dat de Gemeente niet direct zou gaan controleren. In het voorjaar kreeg Haga ineens mailtjes van andere verhuurders, die boetes hadden gekregen. “Toen bleek dat wethouder Laurens Ivens een soort razzia had gehouden tegen mij en mijn ‘gabber in crime’ Prins Bernhard, dat is pure Klasse Justitie.”
Uit zijn inventarisatie bleek vervolgens dat hij op een  groot aantal adressen in overtreding was. “Ik moet laten zien dat ik alles doe om de situatie te legaliseren, daarom heb ik opzeggingsbrieven verstuurd. Van mij hoeft niemand weg. Maar dit probleem is opgeworpen door die vieze SP-er Ivens en ik ga dan ook klagen bij onze eerlijke corrupte Amsterdamse VVD Burgemeester Van Aartsen(Video) .”

 Rutte: VVD-er hebben Extra verantwoordelijkheid om niet gepakt te worden.
Hij zegt(liegt) een plek te zoeken in één van zijn leegstaande woningen Krotten voor de huurders die uit huis moeten. Maar daarvoor is eerst een vergunning nodig en dan ‘een verbouwing van 30.000 tot 40.000 euro’. Dat kan maanden duren, want daarvoor haal ik altijd Roemenen naar Nederland.
De huurder wiens contract is opgezegd, zegt dat Van Haga liegt en geen hulp te hebben gekregen en ook het zwarte sleutelgeld niet terug gekregen van Van Haga bij het vinden van alternatieve woonruimte.Van Haga bralt dat hij niet precies wist hoeveel mensen  Plofkippen in zijn huizen Kippenhokken  wonen. “Ik verhuur die aan twee personen(kuch), maar weet niet wat er vervolgens gebeurt achter de voordeur(kuch). En ik mag het niet controleren in de gemeentelijke basisadministratie.” Hij vergeet hier even voor het gemak dat als de ‘Vastgoed-Maffia’ huurders op straat wil gooien zij een privédetective bureau inhuren die haarfijn bijv. uitzoeken hoeveel mensen in een etage wonen.Hij onderkent dat hij als corrupt politicus en VVD-Kamerlid een extra verantwoordelijkheid heeft om zich aan de regels te houden. “Dat probeer ik uit alle macht(niet), maar het duurt lang voordat de vergunningen binnen zijn.”

Onderzoek naar criminele Prins Bernard Jr&bende en de Rookgordijnen van de Taxfree-Shell-Koninklijke Familie (Video).
Prins Bernhard jr. (47) heeft privé en met zijn ‘Witwas-bv’s’ 349 adressen in Amsterdam en is daarmee één van de grootste ‘Maffia-Vastgoedbonzen’ in Amsterdam. De verhuur gaat niet altijd even netjes en is vaak ronduit misdadig. De gemeente onderzoekt vermoedens van illegale en crimeeel verhuur aan te grote groepen door Prins Bernhard Jr en zijn ‘Maffia-zakenpartners’. De huurders vrezen dat ze hun huis verliezen. Hoe het ook zij, wij hebben deze zoveelste ‘VVD- Elite-Gangster Wybren van Haga’  per direct op het “Elite-Gangster Billboard” (Video)gesmeten’, maar feitelijk hoort hij en de ‘Prins Bernhard-Bende’ thuis in de cel en/of een TBS-inrichting.De VVD ‘Godfather Rutte’ heeft verklaard’ pal achter Van Hage te blijven staan en geen enkele reden te zien om hem als Huisjesmelker uit de fractie te zetten, laat staan uit onze VVD partij Bende te gooien’.Rutte: “Van Hage is een prima VVD-er die ook altijd zeer intensief heeft samengewerkt met onze Haarlemse voormalige Crimefighter ‘NSB-Griezel- Teeven’ (tegenwoordig ‘Fake- Witwas- Buschauffeur'(Video)) in de strijd tegen de Volkse Kruimeltje Crimineeltjes (Labbenkakken)“. Er was ook nog een bizarre reactie van de ‘D66-Jonkvrouw Ollongren‘ van Rutte die de Huurders in Amsterdam en alle Nederlanders waarschuwde voor het grote Gevaar Poetin en dat Prins Bernhard Jr en Van Hage het slachtoffer zijn van de Russische heimelijke beïnvloeding.

Opmerking: Stem op de Stem van de Straat partij die onmiddellijk beslag gaat leggen op de panden van de op de ‘Taxfree-Royals’ en ‘VVD-Maffia-Huisjesmelkers'(Video) en die terugbrengt in de sociale sector.