( van onze Internationale Elite Gangster redactie i.s.m. onze VVD Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Über alles is het motto van Das Kapitaal,het Koningshuis, de VVD-er Kroes en Uber.
Neelie Kroes
Terwijl vandaag nog heel hersendood Nederland de bevrijding aan het vieren is werkt Uber net als al die andere ‘Graai-bedrijven’ in ‘Elite-Schurkenstaat NL’ hard aan het uitbuiten en onderdrukken van de massa.
Neelie Kroes is de komende anderhalf jaar o.a. de speciale ‘Graai-ambassadeur’ voor start-ups. De hoog bejaarde VVD-politica moet van Nederland de Europese verzamelplaats voor vernieuwende startende ondernemers uit het buitenland maken. Dat heeft de VVD minister ‘Gangster Kamp’ (Corrupte Economische Zaken) bekendgemaakt. De PvdA ‘Imam-Samsom’ was zeer blij met deze benoeming en de vele successen van Neelie. Neelie Kroes wordt nu ook nog de ‘Graai-voorzitter’ van een belangrijke adviesraad van taxibedrijf Misdaadgroep Uber. De voormalig VVD-minister en ‘Graai-eurocommissaris’ gaat Uber adviseren over zaken als regelgeving en mededinging en dat is geen corruptie en geen complot. Zij is ook nog o.a. lid van de raad van Bestuur van de Bank of America Merrill Lynch-misdaadgroep en bij Salesforce. Hoe krijgt deze hoogbejaarde dat fysiek allemaal voor elkaar? Zij moet wel een extreem narcistische psychopathische egoïst zijn. M.a.w. een echte VVD-er.

Dat heeft Über-Elite-Gangster directeur David Plouffe woensdag via een blogpost bekendgemaakt. Rutte heeft direct namens zijn Lieg en Bedrieg Kabinet zijn partijgenoot Neelie uitbundig gefeliciteerd. Betrouwbare bronnen lieten ons weten dat hij zijn Neelie in het geheim heeft gevraag of Uber niet ook Dijsselbloem wil nemen, want die zit na de komende Landelijk verkiezingen zonder ‘Graai-werk’. Uber loopt door zijn snelle internationale pluk de massa kaal groei steeds vaker tegen ingewikkelde beleidsvraagstukken mensenrechten aan. Daarom wil het Gangster-bestuur graag bijgestaan worden door een groep van corrupte experts die veel ervaring hebben op uiteenlopende onderdruk de  en buit massa uit terreinen. M.a.w. politici uit het Good Old Boy ‘s netwerk ,die corrupt zijn tot op het bot. Ook de corrupte Peruaanse oud-premier Roberto Daniño en de voormalige Amerikaanse minister van Transport Ray LaHood nemen zitting in de zogeheten Internationale Beleid Adviesraad van Uber.

Vergoeding loopt tegen de 10 miljoen euro per jaar.

Ober-Vvd-Misdaadgroep Rutte en Kroes kent geen genade voor 'Jan met de Pet'.
‘Uber-VVD-Misdaadgroep-Rutte& Kroes’ kent geen genade voor ‘Jan met de Pet’.

Hoeveel Kroes precies overhoudt aan haar nieuwe baan is Staatsgeheim, maar het loopt tegen de tien miljoen euro per jaar. Als vergoeding krijgen de in totaal acht raadsleden aandelen van het eind vorig jaar op meer dan 60 miljard dollar gewaardeerde bedrijf.Het in 2009 opgerichte Uber, dat wel wordt gezien als de meest waardevolle en misdadige start-up ter wereld, heeft inmiddels aangesloten taxichauffeurs rondrijden in meer dan vierhonderd steden in 43 verschillende landen, die van de honger geen ontlasting hebben. Het bedrijf is in Nederland niet onomstreden. Via de dienst UberPOP konden mensen tot eind vorig jaar ook taxiritten boeken bij particulieren, die niet over de vereiste taxivergunning beschikten. UberPOP is daarom door de rechter verboden. Daarnaast is het een soort van modern slavenbedrijf waarbij Uber slecht als internet App (Apps zijn kleine programmaatjes die je op je telefoon kunt installeren ) fungeert en uitsluiten de winst afroomt en alle kosten zoals belastingen, onderhoud en verzekeringen voor de Taxi chauffeurs ‘App-Slaven’ zijn .

Feedback en advies hoe de wet te omzeilen en lokale politci om te kopen.
Kroes fungeert in Nederland al langer als speciale ambassadeur voor start-ups. ,,Natuurlijk heeft Uber het niet in alles bij het rechte eind”, erkent de inmiddels 74-jarige VVD-prominent Gangsterin in een verklaring. Ze bralt er daarom naar uit te kijken om Uber komende tijd van ,,openhartig feedback en advies” te voorzien.Uber lanceerde recent weer een nieuwe innovatieve vervoersdienst: carpooling-app uberPOOL. Die wil het bedrijf in meer landen beschikbaar maken. Eventuele wettelijke problemen die zich daarbij voordoen, vormen waarschijnlijk de eerste zaken waarmee de adviesraad zich mag bezighouden. Neelie: “Op dit moment leven er 2,5 miljoen mensen in Nederland onder de armoedegrens en ons sterven is om dat binnen 5 jaar te verdubbelen”.