(door de Stem van de Straat Partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-“FVD doet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam op 21 maart 2018. Wij gaan 70 jaar PvdA-hegemonie in het Amsterdamse stadsbestuur aanpakken, gekozen burgemeester, bouwen voor de middenklasse, vrije schoolkeuze en islamisering terugdringen” aldus het Maffia-Uber-Forum voor ‘Nep en Fop Democratie’.
Bij deze dagen wij u beiden ‘Boy Baudet’ en’Narcist Hiddema’ ( is hij lichtelijk dement) tegelijk uit voor een discussie met ing Steven Brown in zijn hoedanigheid als Partijleider van De Stem van de Straat in het Tv programma:”De Stem van de Straat SALTO Amsterdam”. Maar Brown is ook bereid met de twee (valse) Boy’s in discussie te gaan bij een door hun gekozen bevriende ‘Reactionaire- Jan Roos -media/pers’ ( Roos: dood aan de Bijstand Gerechtigden).
Wij  zijn vooral benieuwd waarom zij als één van hun hoofdspeerpunten hebben gesteld dat zij zich gaan inzetten dat ‘Uber- Maffia’ volledige vrijheid moet krijgen in Amsterdam. Partijleider Steve Brown ontmaskerd ‘Boy Baudet’ en ‘Narcist Hiddema’(Video) als ” Onleefbaar-Forum voor ‘Uber-Democratie’“.