(door de Stem v.d. Straat Amsterdam-Noir Redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De altijd liegende ‘Mega-Fraudeur Ollongren’: Pas op voor ‘Fake-News’ van Poetin en kijk naar mijn ‘Dode ziel’ Lubachje (Video).
De Grachtengordel-Maffia-VPRO-LOL-broek‘ Dode ziel- Arjen Lubach gaat in 2018 voor het tweede jaar op rij 20 afleveringen van Zondag Met ‘Dode ziel- Lubach‘maken in dienst van D66 ‘Jonkvrouw-HESSA-Ollongren’ en echtgenote. En men heeft tot nu toe nog nooit een slappe ‘Grachtengordel-Grap’ gehoord over voormalige criminele  ‘D66 Yuppie- Wethouder Ollongren ‘en tegenwoordig Minister van het Moordende ‘Shell-Rutte3′(Video). Zelfs niet toen zij ontmaskerd werd bij Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en de Stem van de Straat/SaltoTV als de eindverantwoordelijke van de ‘Stedelijk Museum-Mega-Fraude’. Maar ook niet over het feit dat Ollongren medeplichtig  dat Amsterdam is verwoest tot een ‘Expats en Yuppie-Pret Park’. Nee, daar horen wij die 100% gesubsidieerde ‘Slapjanus Lubach’ met zijn geforceerde witte wijn en snuifje cocaine  flauwe, gescripte ‘Grachengordel-Grappen’ en klap en lachmachine nooit over.

Ollongren in afscheidsbrief: Amsterdam is door mij een ‘Stad –Pretpark’voor Yuppies&Expats& ‘VVD-Vastgoed Maffia’ geworden(Video).

LOL:Lubach en Minister Henk Kamp en Youp van ’t Hek te gast in de Stem van de straat.
Net als dit jaar worden die niet om aan te zien afleveringen verdeeld over een serie vóór de zomer en een ná de zomer. Dat heeft de corrupte producent Human Factor voor de Elite, het corrupte ‘dr. Goebbels- bedrijf’ van Irene van den Brekel de vrouw van Vice ‘Vieze-premier Ollongren’ van ‘Shell-Rutte3’ bekendgemaakt. Het aantal afleveringen van Zondag met Lubach is gegroeid van 14 in 2015 tot 18 in 2016 en 20 in 2017. Volgend jaar groeit het aantal afleveringen niet verder.

Shell-Kabinet-Rutte’ heeft afleiding nodig en zet ‘Jonkvrouw Ollongren’ met haar slaafje ‘Dode ziel -Lubach‘ in met het ‘Grote gevaar Poetin’(Video).
Van de Staats-NPO(Video) van ‘Shell-Rutte&Co’ is bekend dat ze Zondag Met Lubach veel liever nóg vaker op de ‘Zombie-buis’ ziet. “We werden zelfs gepolst of we misschien 32 afleveringen konden leveren, maar dat is onmogelijk met dit kleine ‘dr. Goebbels- team’. We krijgen geld voor een Lieg en bedrieg talkshow, maar in principe maken we ‘Grachtengordel-drama,’ wat veel duurder is“, bralde slaafse Lubach eerder.

In de Video reportage hierna wordt Ollongren terecht en conform de feiten ter zake uitgemaakt voor Maffioso tijdens de ‘Taxfree- Graai-King- Willem-Bilderberg  Cat Walk’, Lubach boos en verdrietig :