(Door Caesar Lion Cachet en Toedeledokie en Toussaint ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Rutte volgt zijn voorganger ‘Gif-Gas-Massamoordenaar–Bolkestein(Video)’ in de VVD traditie: Pecunia non olet (‘Geld stinkt niet’).
Democratie? Voor wie dan?(Video) Dank aan ‘Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep(Video) voor het feit dat Nederland ook op milieugebied het afvalputje van de wereld is. Als je nu Kanker krijgt dan heb je dat voor 100% aan ‘TBS-psychopaat Rutte’ te danken en niet aan de Russen. Toen verbranding op zee werd verboden van restafval van de misdadige raffinage industrie in het Rijnmond gebied werd het met toestemming van de altijd liegende Rutte vermengd met diesel olie voor de internationale scheepvaart. Dus meer dan de halve scheepvaart wereldwijd stoot kankerverwekkende stoffen uit met dank aan Rutte… Een Super Tanker stoot meer giftige stoffen uit dan alle auto’s op aarde bij elkaar.Rutte is letterlijk de grootste Gifmenger en Criminele smeerlap ooit en veegt er zijn ‘VVD-Gay-gat’ mee af ! Glaasje water Mark? Mag hopen dat je er in blijft !Waarom stemt het stemvee toch op zo’n ontzettende door en door corrupte, liederlijke beroepsleugenaar Rutte die als Staatsadviseur ‘Junkie Gordon’met zijn Aap-echtgenoot(Video) heeft? Het volk WIL bedrogen worden door ‘Taxfree-Shell-Rutte3’ en zijn ‘dr. Goebbels-Staats-NOS ‘?

Het rendement van Godfather Rutte I en II en 3 voor de echte gewone Nederlanders is één doffe Ellende! (Video)

Amnesty:Shell van Zalm en King Willem was betrokken bij Moorden en Martelingen is oud News voor Volksnieuws(Video).
Zolang je maar aan de buitenkant netjes (van buiten bont en van binnen stront) weet over te komen en flauwe ‘RTL-Riool- Boulevard -Valse- Nichten grapt’ “Iemand moet ’t doen”, stemt ’t NL Stemvee braaf op Mark. 3x op rij is geen toeval. Het komt erop neer toneelspeler en grapjas te zijn. Daarvoor zijn geen diploma’s vereist. 3×4=12 jaar, langer dan ’n Amerikaanse President, die max. 2x mag. Rutte IV in 2021 komt er ook. Hebben niks anders te doen, No kids: ‘Gay-Rutte’, ‘EU-Führer Merkel,’ ‘Boy-Macron‘, ‘Liar-May’, Varadkar, Bettel et al.