(van onze Internationale Elite Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIROmbudsvrouw ingeschakeld door Tang tegen Top VVD-er ‘Uber-ubere-neellieKroes’,Rutte boos(Video).
Afgelopen dagen waren de dagen van Super Klasse Justitie voor de ‘Graai en Naai- Elite’ met als voorbeelden daarvan de criminele ‘Nutcase Lagarde’ en ‘Uber Kroes’. ‘Nutcase Lagarde’ kreeg als medeplichtige aan een Megafraude van 400 miljoen(Video) niet eens een reprimande van de ‘IMF-misdaadgroep’.Voormalig corrupte Eurocommissaris Neelie Kroes wordt niet bestraft voor het feit dat ze in 2004 heeft verzuimd te melden dat ze ‘Graai-directeur’ was van een crimineel ‘Witwas-bedrijf’ op de Bahama’s. De betrokkenheid van Kroes bij het Witwas-bedrijf bleek uit de zogeheten Bahama Leaks, papieren die gelekt werden naar een internationale groep onderzoeksjournalisten. In Nederland onderzochten journalisten van Volksnieuws, FD en Trouw de documenten.

Uber-VVD-Bahama-Kroes’ onder loep ‘EU-ethische-waakhond’ zonder tanden(Video).
In de duistere Rat in pak papieren stond dat Kroes van 2000 tot 2009 bestuurder Katvanger was van de Nep en Fop ‘Witwas-vennootschap Mint Holdings Ltd’ op het Belasting paradijs eilandje Bahama’s. Mogelijk ging achter dit bedrijfje een Olie-Dictator-Sjeik schuil die bekent staat om zijn massamoorden. Het ‘Witwas-Brievenbus’ bedrijfje is nooit operationeel geworden en werd al snel overgenomen(kuch).

Uber met bejaarde Neelie Kroes maakte 1,2 miljard dollar verlies.

Kroes is nooit wit betaald voor haar functie(maar heeft bakken met zwart geld geïncasseerd) , die ze ook nooit Neelie Kroeswerkelijk heeft uitgeoefend. De corrupte en nu even simpele Europese Commissie bralt dat ze “in redelijkheid” niet kon weten dat ze na de overname nog als ‘Katvanger-directeur’ ingeschreven was gebleven. Nu was de door de wol geverfde VVD Gangsterin en Mega-Graaier even simpel en seniel. Kroes en Lagarde vermoeden dat Poetin achter deze hetze tegen hun zit.(VVD-misdaadgroep( zie:”Crime Top 80 Lijst VVD”).

Reprimande voor Kroes daar waar ‘Jan met de Pet’ de cel ingaat.
De corrupte oud-Eurocommissaris Kroes heeft wel een reprimande gekregen omdat ze haar ‘Mega-inkomen’ over 2015 niet had opgegeven, terwijl ze wel een toelage kreeg van tonnen per jaar voor oud-commissarissen.  Dat was ze ook even ‘vergeten’ als eerlijke Top-VVD-er om op te geven. Het geld wordt volgens de ‘Europese-Graai- Commissie’ meteen teruggevorderd(kuch). Er volgt geen boete van een paar tientjes en ook wordt Kroes niet voor het Europees Hof van Justitie gedaagd. Daar zijn volgens de corrupte leden van de ‘Doofpot-commissie’ onvoldoende wettelijke gronden voor, maar de werkelijk reden is dat Kroes gedreigd heeft als zij zou moeten voorkomen een boekje te gaan open doen over haar ‘gabbers in crime’ de EU Commissarissen.