(van onze Stem van de Straat Partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Boy Baudet’ ‘Meester-Narcist-Hiddema’ van Forum voor Democratie bekennen kleur en gaat onleefbaar door de Mensenrechten heen in Rotterdam.
 (on)Leefbaar Rotterdam bundelen misdadige krachten met ‘Nep en Fop -Forum voor Uber-Democratie’ ten kosten van de armen, zieken, bejaarden en werklozen. ‘Boy Baudet’ in het Parool: “Geef de Top VVD-Gangsterin’ Uber Neelie Kroes’ (Video) vrij spel te beginnen in Amsterdam en daarna in heel ‘VVD-VOC-BV-NL'(Video) “!
Nu vonden wij die ‘Elite-Boy Thierry Baudet‘ wel wat rake punten hebben m.b.t de Gevestigde Orde kartel partijtjes CDA,D66, VVD, GroenLinks en de PVDA en de ‘EU Graai en Naai Elite’. Maar nu  Baudet en zijn sidekick Hiddema van het ‘Bral-Forum voor Democratie’ besloten heeft samen te gaan met de walgelijke,misdadig Onleefbare in Rotterdam hebben zij voor ons compleet afgedaan. Bovendien heeft Baudet zich in het verleden denigrerend uitgelaten over vrouwen en arbeiders. In december werd daarom een spreekbeurt van hem aan de UvA terecht verstoord door demonstranten. Baudet & Hiddema blijken daarmee weer eens de zoveelste Rattenvangers van Hamelen te zijn, die het Volk een rad voor ogen draait voor het onmenselijke, moordende Groot Kapitaal( The Sadow World (Video)). De( on)leefbaar partij van de ‘Neonazi-Joost Eerdman’ in Rotterdam is compleet door de ondergrens van de Mensenrechten gegaan o.a. met zijn jacht op de werklozen in Rotterdam. Zij zijn de geestelijk ‘Nazi-vaders’ van de onmenselijke werklozen projecten die niet onderdoen voor een ouderwetse US  Chain gang.Daarnaast is de Gemeentelijke Verkiezingsleus van ‘Boy Baudet’ dat hij van plan is om de VVD Misdaadgroep van ‘Godfather Rutte’ Rechts om te passeren. Hij noemt dat in Het Parool: ‘Ik ga de VVD ontmantelen en maak van Amsterdam een straf de armen Stad waar de VVD-misdaadgroep een puntje aan kan zuigen, Heil Mijzelf’!’.Nou, corrupter en crimineler en onleefbaarder kan het niet.

‘Leefbaar Rat in pak stad Rotterdam’(Video) van ‘Zonnekoning Aboutaleb’ weert ‘asocialen’.

Nu waren win altijd al een lichtelijk sceptisch jegens het Forum voor democratie omdat de bejaarde en lichtelijk seniele Mr. Hiddema daar zat als één van de gezichten van die partij. En die ‘man’ hebben wij meegemaakt. D.w.z. onze hoofdredacteur Steve Brown die ooit tegelijkertijd met deze man een spreekbeurt( voor 500 euro) gaf aan de Universiteit van Tilburg. Maar ondanks dat hebben wij ze aanvankelijk de credit of the doubt gegeven omdat er in Den Haag markant alleen maar corrupte Kartelpartijtjes zitten op de PVV, SP en de Partij van de Dieren na. En dat het Forum voor Democratie dat aan de kaak stelt en in die zin een nieuw geluid nooit geen kwaad kan. Maar goed nu denken die twee Rattenvangers van Hamelen Baudet&Hiddema in Amsterdam te komen kakken. Dat is voor ons een stap te ver. Deze twee ‘Neo-Nazi-Ratten’ hebben niks te zoeken in ons Amsterdam.

Partijleider Brown van de Stem van de Straat : “Zoals jullie wellicht weten ben ik o.a. gediplomeerd maatschappelijk werker en psychotherapeut(Video) en dat gezegd hebbende voor wat het waard is het volgende: Ik gaf een spreekbeurt aan de Universiteit van Tilburg( 500 euro) en daar zat ik naast die louche ‘Dandy- advocaat Hiddema'( (Bron NRC) die een walm van wanhopige bejaarde mannen dure zure ‘Dandy- parfum’ verspreidde. Ik had zelden zo een super narcist meegemaakt als die ‘Mafketel Hiddema’ ,die als een bejaarde Pauw zat te pronken met zijn Fatjes veren dandy-kleren . Deze man slaat werkelijk alles op dat ziekelijke terrein. Een complete Selfkicker zo van de ‘Narcisten-pot’ gerukt. Hij zou het liefst de hele dag met twee spiegels op zijn schouders rond lopen zodat hij constant zich zelf kan zien”. Nou, we zijn klaar voor die ‘Meester-Narcist Hiddema’ en die ‘Onleefbare Uber-Joker-Baudet ‘ van de Tweede Kamer. Wat inmiddels wel weer opvallende vormen aanneemt is dat iedereen obscure splinterpartijtjes  zoals die van “ Zwarte Piet”-Sylvana (Video)en ‘Meester-Narcist- Hiddema’die brallen mee te gaan doen aan de Amsterdamse Gemeente Verkiezingen bij de minste geringste losse , natte vlodders in de Gevestigde Orde Pers wordt vermeld, maar de Stem van de Straat partij(Video) totaal wordt geboycot. We beschouwen dit laatste maar als een compliment dat de Gevestigde Orde Pers onze partij beschouwd als een echt gevaar voor de ‘Heersende-Rat in pak-Klasse’.
Tot Slot: Het moge duidelijk zijn dat deze twee extreem corrupte ‘Forum-Ratten in pak'(Video) duister gesponsord worden in ieder geval door ‘Misdaadgroep-Uber’ en God mag weten welke ‘Elite-Corporate  -Misdaadgroepen’ nog meer.

Opmerking:Wordt Wakker:
Maak een einde aan de discriminatie van de gewone, eerlijke kaal geplukte Amsterdammer en Stem komende Gemeente verkiezing op de Stem van de Straat(Video).