(door de ‘Staats-NOS’ en bewerkt door onze waarheid commissie )

AMSTERDAM-NOIR- We hebben nog maar net achter de rug dat ‘Schwarze’ Henriquez zich zelf volgens Justitie dood heeft gewurgd met 5 doorgedraaide agenten boven op hem(Video) of nu dient zich alweer het volgende waanzinnige misdadig gedrag van bepaalde ‘VVD-Justitie’ en corrupte politie aan. Vrouwen en kinderen bedreigen geldt zelfs in de ‘Volks-Onderwereld’ als een ‘TBS-daad’ van het laagste van het laagste en ronduit een wandaad van‘Junkie-psychopaten’. En daar staat de facto de Doodstraf op.

No Surrender Captain Henk Kuiper(Video):” Het ergste is dat Steve Brown nog de waarheid spreekt ook.”
Twee ‘Psychotische-undercoveragenten’ hebben zich voorgedaan als leden van Satudarah die nu opeens bij de ‘Staats-NOS’ (nette) Motorclubleden heten om informatie af te persen van een vrouw en kinderen over de ‘Vergismoord’ op Djordy Latumahina. Zij deden dat o.a. door de vrouw met kinderen in hun zwarte ‘Pooiers Mercedes’ stijf van de speed klem te rijden en haar en haar kinderen met uitpuilende ogen foto’s van het vermoorde slachtoffert onder de neus te duwen. Zij lieten opzettelijk hun pistolen zien die losjes in de broek riem hingen. De vrouw dacht ter plekke vermoord te worden in het bij zijn van haar kinderen. Via een ‘Psychopaten-undercoveractie’ heeft de politie de vriendin strafbaar onder druk gezet van een man die zij als verdachte beschouwen, blijkt uit stukken in bezit (van Justitie gekregen voor ‘dr. Goebbels-propaganda’ doeleinden )van de Staats-NOS.  Satudarah en andere Motorclubs krijgen slechte naam door waanzinnig criminele Politie die de allerlaagste en laffe misdaden begaat. Waarom zijn die twee agenten Psychopaten nog niet aanhouden en in een TBS-kliniek geplaatst?

Mysterieus ‘Zorg-Monster ‘steelt 7 ton van zijn Hulpbehoevenden. Nu zwijgt ‘Sensatie-Lynch-Hoer Belleman’(Video).

Laffe John van den Heuvel gaat helemaal los(Video) op Hells Angels en Holleeder in de cel en ‘Captain Gay Eurlings Oké(Video)’.

 

En de schaamteloze en corrupte ‘Staats-NOS’ praat het weer recht en stelt dat bepaalde Strafrechtgeleerde die zij maar even voor het gemak niet bij naam noemen dat walgelijke psychopathische gedrag van de politie geoorloofd achten. Maar wie weet heeft de NOS de ‘VVD- Griezel-Teeven’ bij de bushalte geraadpleegd(Video) en die zou dergelijke strafbaar Psychopaten gedrag van de politie en justitie zeker goedkeuren .Agenten Psychopaten deden zich bij de vriendin van de verdachte voor als leden van een motorclub, die wilden weten wie tijdens de moord op hun “broeder” Latumahina in haar auto reed. Ze reden haar klem haar terwijl ze in de auto zat, met haar kinderen op de achterbank. Dat is op zich al een strafbaar feit volgens het Wetboek van Strafrecht jo Wegenverkeerswet. De vriendin van de mogelijke schutter dacht terecht dat ze te maken had met motorclub( Motorclubs  worden anders steevast door de NOS en ‘RTL-Riool-Boulevard’ met’ Politiescribent- John van den Heuvel’ hysterisch de Staatsgevaarlijke Motorbendes genoemd )Satudarah en schrok hevig. En dacht dat zij vermoord of ontvoerd zou worden met haar kinderen. De kinderen en de vrouw hebben er een fikse trauma aan overgehouden. Ze stapte diezelfde avond met haar vriend naar de politie om tevergeefs aangifte te doen van de bedreiging met de dood en ontvoering van haar en haar kinderen. Die aangifte ging gelijk de Doofpot in. Ook vroeg zij tevergeefs om bescherming, want die wordt alleen door de corrupte VVD-Justitie verstrekt aan de Liegende ‘Judas –zussen- Holleeder’ zodat zij ongestoord hun ‘Judas-Boekies’ aan de man kunnen brengen over rug van hun broer Willem Hollleeder (Video).

De vrouw en kinderen ontkenden aldaar iets met de moord te maken te hebben, maar de politie zag later in het onderzoek toch genoeg bewijs om de man aan te houden. De politie hield hem al in de gaten.

Extreem strafbaar gedrag van de corrupte ‘TBS-Politie’.
Vito Shukrula, advocaat van één van de verdachten in deze zaak, noemt de undercoveractie ” minimaal discutabel, en extreem strafbaar en laf en laag bij de grond”. “Ik begrijp dat het een grote zaak is en dat justitie de daders wil pakken en berechten. Maar dit gaat te ver. Je moet geen mensen en kinderen bedreigen met motorclubhesjes en twee rechercheurs vol met tattoos en brede nekken, die de indruk gaven stijf van de speed  en moord neigingen te staan. Dan gaat het niet meer over goede verklaringen krijgen, maar over het bedreigen en afpersen  van mensen en kindereb en voor het zelfde geld voelen mensen zich zo bedreigt dat zij bijv. terug gaan schieten en liggen er twee dode rechercheurs op hun rug en dan is er sprake van Noodweer Noodweerexces.”Het ‘VVD-Openbaar Ministerie’ van de CDA Mega-Fraudeur-Grapperhaus(Video) en de ‘VVD-boef Dekker’  weigerde gisteren te reageren. Vandaag zal hun corrupte ‘VVD-CDA-OM’ uitleg geven over de ‘Psychopaten- undercoveractie’ en het mogelijk speed gebuik tijdens een tussentijdse zitting in de rechtbank in Amsterdam.

Vergissing.
Djordy Latumahina werd in oktober vorig jaar doodgeschoten in de parkeergarage onder zijn huis in Amsterdam. Zijn vriendin raakte zwaargewond. Hun dochtertje van 2, die op de achterbank zat, werd net niet geraakt. Volgens de politie gaat het om een vergismoord. Het eigenlijke doelwit was waarschijnlijk een drugshandelaar, die ook in het appartementencomplex woonde en in een vergelijkbare auto reed. Hij is na de moord op Latumahina gevlucht.