(van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM –‘Coca-Wendy’ heeft toch gelijk Galjaard is niet alleen een ‘Coca- LUL’,(Video), maar ook nog een oplichter.youp-wendy
RTL de zender voor de bejaarde kijker die samen één hersencel delen is weer eens betrapt op oplichting van zijn seniele Kijkers. RTL heeft het ‘Tv-Oplichters-programma’ De Succesfactor (RTL7) per direct geschrapt. Aanleiding is een uitzending van het VARA-programma Rambam donderdagavond. De makers laten daarin zien hoe ze met het fictieve uitzendbureau Topp Recruitment een ondernemersprijs in de wacht sleepten. De ‘Nep en Fop prijsuitreiking’ is het belangrijkste onderdeel van De Succesfactor. De belangrijkste succesfactor van John zijn Kruimel crimineel nieuws is de ‘VVD Griezel Teeven’ (Video) maar daar horen wij “RTLZ-Crime”(Video) en Boulevard niet over dat ziet u alleen bij ons:

Medewerkers van Peter R. de Vries (Video) ‘Pyromaan Koen Scharrenberg’ en huurmoordenaar Rob Zigerius voor de Rechter,Tsjakka.

SBS van ‘Coca Boss John de Mol’ licht weer kijkers (Video) op met ‘Pulp-programma’ The Next Boy/Girl Band.

 SBS Tokkie-Show’ van ‘Maffioso John de Mol’ met Frank Masmeijer: Find my Coca Bananas (Video).
„We hebben de uitzending van Rambam kunnen bekijken. Dit is een zeer ernstige (criminele) zaak dat wij weer betrapt zijn op oplichting en witwassen van john-van-den-heuvelgeld. Wij hebben dit verder onderzocht en naar aanleiding van onze bevindingen zijn wij genoodzaakt per direct het betreffende programma niet meer uit te zenden”, laat de riool-omroep van Oplichter Galjaard weten in een reactie. Ironisch was gisteren de ‘Politiescribent John van den Heuvel’(Video) bij ‘RTL-Riool Boulevard’ naar aanleiding van een inval in een clubhuis van No Surrender. John liep helemaal verhit leeg dat No Surrender één grote boevenbende is en dat het hoogtijd was dat zij met zijn allen door de politie moeten worden gearresteerd. Er was namelijk volgens ‘Kale Johny ‘te horen op stiekeme politie afluister opnames dat er gesnoven werd in het clubhuis. Ook bralde de op stoom zijnde sensatiebak dat Tsjakka( Emile Ratelband) in staat is om zijn hoog bejaarde moeder te laten gangbangen in het Clubhuis van No surrender als hij maar in de RTL ‘Pulp-Riool-Media-Maffia’ aandacht komt. Dolle pret bij het RTL ‘Riool- Boulevard’. John was ff vergeten dat nog niet zo lang geleden hij bij RTL ‘Riool-Boulevard’ op de ranzige ‘Coca-BN-Hoeren- bank’(Video)  zat, terwijl de ‘Coca Presentator Frank Masmeijer van ‘Maffiaboss John de Mol’ de hemel werd in geprezen. Bovendien is het algemeen bekent dat geile Van den Heuvel net als zijn Collega Oplichter ‘Geilneef Peter R de Vries'(Video) alles wat los en vast zit neukt en net zo makkelijk hun echtgenoot of vriendin( Hoer) laten gangbangen. Daarnaast is John van mening dat de vrouwenmepper ‘Captain Gay Eurlings’ (Video) een goeie gozer is die nu weer niet vervolgd heeft te worden. Rambam richtte het fictieve uitzendbureau op om aan te tonen dat de ondernemersprijs van de Succes Awards, waarop het programma gebaseerd is, doorgestoken kaart is. De makers sleepten een ondernemersprijs in de wacht met het niet-bestaande bedrijf.

 

Uitgekookte misdaad in verenging (art 140 sr ) met RTL.
Balkenende Rutte
Volgens Rambam is de prijs een uitgekookt verdienmodel van een misdaadgroep. ’Zogenaamde winnaars betalen 12.750 euro (ex. btw) om bovenaan te eindigen in hun branchecategorie. Daarvoor ontvangen ze niet alleen een prijs, een Beker en een oorkonde ter waarde van 3 euro, maar ook een item in het programma. De Succesfactor op RTL7’, zo klinkt het.Uit het speurwerk van Rambam blijkt dat voor iedere deelnemer een nieuwe branchecategorie in het leven wordt geroepen, zodat iedereen wint. Pure georganiseerde oplichting dus en het is verbazingwekkend dat de politie dat ‘RTL-zooitje’ met aan het hoofd Godfather Galjaard nog niet heeft gearresteerd. De Nep en Fop Succes Awards kent branchewinnaars in ruim 500 verschillende categorieën. Geschat wordt dat er door de Ratten in pak met die Mega oplichting een omzet ( diefstal) van ruim zes miljoen euro wordt gegenereerd zonder enig risico en dat zie wij No Surender ze niet gauw na doen. Vorig jaar reikte de domme oud-premier christelijke   geile Jan-Peter Balkenende de hoofdprijs uit tijdens de live-finale van het programma en die heeft als hoofdprijs een heuse Porsche “Kuttenvanger” , die zijn Duivelse succesfactor is om jonge armlastige Volks meiden in de seks-val te lokken.