(van onze ‘Sigaar uit eigen Doos PvdA en VVD’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Verkiezingen(Video) komen er aan en de ‘Nep en Fopspenen’ van de Martin van RijnVVD-misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes vliegen ons om de oren.
Eerst miljarden bezuinigen en bejaarden met pis langs de benen laten zitten en nu een Sigaar uit eigen doos voor de leeg geroofde Verpleeghuizen. Het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte is voor de komende maanden veranderd in een in een ‘Sigaar uit eigen doos Kabinet’ en trekt dit jaar 100 miljoen euro extra uit voor verpleeghuizen. De corrupte ministerraad moet het voorstel van de PvdA staatssecretaris  Bejaarden Melker Martin van Rijn’ van Volksgezondheid voor de Rijken vandaag goedkeuren. Het geld is vooral bedoeld om meer personeel aan te trekken, die eerst massaal waren ontslagen en gekort op hun toch al karige salaris door de buizinging’s beroving’s maatregelen van het Kabinet Rutte en zijn ‘PvdA Loopjongen Asscher’.

Lijst van criminele verpleeghuizen(Video) van PvdA ‘Boef Martin van Rijn’ openbaar. Niemand gearresteerd!
Met zijn ‘Sigaar uit eigen doos voorstel’ reageert Van Rijn op een motie van de Tweede Kamer. Die omarmde Schippers de Zorg Rippersvorige maand unaniem een motie van de PVV waarin het kabinet werd opgeroepen het manifest voor betere ouderenzorg van Hugo Borst en Carin Gaemers te omarmen.’Te weinig verpleging’ door de onmenselijke bezuinigingen berovingen door het ‘Sigaar uit eigen doos Kabinet’.Er zijn in de verpleeghuiszorg al jaren tal van radeloze signalen bekend dat er eenvoudigweg te weinig verpleging is, te weinig handen aan het bed. In de dommme en corrupte Tweede Kamer bestond er echter onduidelijkheid over hoe dat komt. Ook de Patiëntenfederatie is kritisch over het bedrag, maar beaamt dat ,,alles meegenomen is”. Tegelijk wijst een woordvoerster erop dat geld niet alle problemen kan oplossen wat kijkt u maar naar onze ‘Graai-Bobo’s’ die hun zakkenvullen. ,,We zouden al veel winnen als verpleeghuizen gaan luisteren naar hun nog bij zinnen en niet geheel verwaarloosde en onder de pis zittende bewoners en openheid geven over wat hun sterke en zwakke punten zijn.”