(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Ard van der Steur vervolgt geen vrouwen meppende politie en politici(Video). “Koning Heineken Willem I” plaats zijn Hofnar ‘KLM Captain Gay Eurlings’ bij Ard van der Steurhet IOC.
Er zijn nu inmiddels 3 jaren verstreken en de persoonlijke vriend van ‘Graai King Willem’ en IOC Voorzitter de vrouwenmepper en berover ‘Captain Gay Eurlings’ is nog steeds niet voor de rechter verschenen. Is dat wederom VVD Klasse Justitie in dienst van ‘Graai King Willem’?  De VVD-misdaadgroep heeft weer eens gekozen voor de van uitstel tactiek komt afstel en van afstel de ‘Royal-VVD-Demmink-Doofpot’ in. Dat gaat bij Volkse Kruimel crimineeltjes wel even anders, dan gaat de VVD misdaadgroep (zie:Top 80-Crime lijst VVD) van de VVD Klasse Justitie Minister ‘Fraudeur Steur’ voor keihard snelrecht. En staan zijn ranzige corrupte, levensgevaarlijke ‘Riool- propaganda’ types, die zich misdaadjournalisten noemen als ‘Politiescribent John van den Heuvel(Video) en ‘Geilneef Peter R. de Vries’ te juichen in de Pulp-Media van ‘Maffiaboss John de Mol’ .

‘Lynch Journalistiek’ Zussen Holleeder &Peter R. de Vries ten koste van Willem Holleeder.

 

 

John van den Heuvel legt het allemaal uit voor de VVD waarom Eurlings volgens hem terecht niet wordt vervolgd in zijn op één haar na failliete Vod De Telegraaf ( leeftijd gemiddelde lezer boven de 65 jaar):

 

Daarnaast rent de corrupte en gewenloze John van de Heuvel (en zijn gabber in crime Peter R. de Vries met zijn zussen Holleeder ) de laatste weken zijn benen uit zijn ‘riool-reet’ om wat ‘Bloed-centen’ over de rug van Willem Holleeder te verdienen. Hij is niet van de beeldbuis te slaan van de seniele bejaarde MAX , RTL4 Riool-Boulevard , RTL Late Night van de ‘Zwarte Piet’ Humberto Tan van ‘Maffia Boss John de Mol’ tot de link(s)e   VARA van de subsidie miljonair Pauw en schreeuwt hij van de daken dat Holleeder een Monster is en de zussen Holleeder engelen zijn die met de dood worden bedreigt door Holleeder en daarom een ‘Judas-boekie’ moesten schrijven als Testament en echt niet om hun zaken te vullen. Bovendien maakt dat doortrapt zooitje zich ook nog samen met de corrupte Uitgeverij Lebowski Pulishers schuldig aan Oplichting en kinderlijke Leugens(Video) om dat ‘Judas-Boekie’ aan de man te brengen in de hoop dat de massa het weer niet door heeft zoals gewoonlijk.