Jan Peter Balkenende
Nieuwe CDA Norm: Jan Peter Balkenende showt zijn Porsche ( 113,000 , -euro) aan Marke Rutte en zijn werklozen , arme gehandicapten en bejaarde in de poepluier.

Balkenende zwaar aan de LSD, wil nieuw debat waarden en normen als ‘Ernst & Young Witwasser’.

( van onze aan Bestuurs-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Oud-premier’ en  V.O.C- Fan  Jan Peter Balkenende’ inmiddels net als zo veel politici van zijn lichting  zwaar aan de LSD met een Mega Graai uitkering van 480 duizend euro per jaar als partner bij Ernst & Young Belastingontduiking Witwas-centrale vindt dat het debat over waarden en normen een nieuwe impuls moet krijgen.
In het verleden was het vooral toegespitst op de omgang van gewone burgers met elkaar in de openbare ruimte en stond het begrip ‘respect’ voorop.

Banana-Fraude Nederland vrijplaats voor Top-Elite-Gangsters.
Volgens Balkenende zou de discussie ook moeten gaan over zaken als populisme’ en nationalisme, de financiële  ‘Jan met de Pet crisis, klimaatverandering, armoede en corruptie van hem zelf en zijn voormalige beroepsgroep de ‘Ratten in pak’ corrupte politici en zijn huidige beroepsgroep de Witwas accountants.

De voormalige corrupte CDA-leider zonder enige normbesef voor de gewone man schrijft dat in het nieuwe nummer van blad Christen Democratische Verkenningen. „De morele kant van maatschappelijke roof de arme scheel vraagstukken moet weer volop op de  Heersende klasse politieke agenda komen te staan.”

Normloze Graaier Balkenende, premier van 2002 tot 2010, bracht als carrière criminele politicus het thema waarden en normen weer in de belangstelling, onder meer met de slogan ‘fatsoen moet je doen en vooral een ander laten doen, terwijl wij onze zakken Mega lopen te vullen’.

Met waarden Normen geen Kut te doen.
Balkenende liet ons nog uitdrukkelijk of the record weten dat zijn Porsche die honderd ruggen meer dan waard is, u heeft geen idee hoeveel kutten ik daarmee vang. Nu begrijp ik pas de Volkse-onderwereld uitdrukking deze Pooiers Bolide is een echte Kuttenvanger.