(van onze Wie neukt, snuift en Moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘SBS-Tokkie-TV’ zakt nog dieper in het (drugs&pedo)-sensatie riool. Wat weet ‘Cocaïnedealer Frank Frank Masmeijer Coca BananasMasmeijer’ van het Drugsimperium John de Mol en zijn BN-Hoeren?
Waar  is ‘Misdaadjournalist’  Peter R. de Vries nu? Is SBS en John de Mol op één haar na failliet en compleet wanhopig? En hoe zit het met Coke snuifers Johnny de Mol Jr.(Video), Evert Santegoed ,Wendy , Joling en Gordon, enz. in dit verband? Nu zijn een tijd geleden in Nicaragua de Ex-Endemol-baas Joaquim Agut en wat ‘onderzoek-snuif-journalisten’ van ‘Maffiaboss John de Mol’  opgepakt met miljoenen drugsgeld.  En dat laatste feit is ook vakkundig uit de ‘Mainstream&Maffia-Media’ en de Staats-NOS gehouden van ex ‘RTL-Riool Boss’ en nu hoofdredacteur van de NOS Marcel Gelauff(Video) en ‘vriendje’ van Demmink . Uiteraard bericht het ‘Misdaadjournalistiek-drek’ nooit een verkeerd woord over ‘Maffiaboss John de Mol’, want die is hun baas. Ook werd recentelijk nog een ‘vriendje’ van Gerard Joling gepakt met een paar kilo coke. En wie is de hoofd  Cocaine dealer van de Amsterdamse “Gay Canal Parade”? Weten de ‘SBS-Tokkies ‘veel, die zitten aan de lauwe Lidel bier als ze wat centen over hebben van hun hongerloon of uitkering naar ‘Tokkie-TV’ te staren. Zit de ’Media-Maffia Tycoon John de Mol’ nog steeds in de Drugs? Vraag het aan Rutte, Plasterk ( Boss van de AIVD, weet nooit iets) Peter R. de Vries, Everts Santegoed, Masmeijer ,Gordon, Geer en Wendy.

‘Cocaïnedealer Frank Masmeijer’ wil nu hij verdachte is van het importen van 400 kg cocaïne via John de Mol terug op ‘SBS-Tokkie-TV’.Mogelijk krijgt de Top VVD-er ‘Pedo Demmink’ ook eerdaags een Showtje van De Mol:”Hoe redt je schandknapen, vraag het aan Rutte en Gordon“.

Sanoma Nieuws verdwijnt waar de ‘Maffiagroep John de Mol’ verschijnt.
Frank Masmeijer wil twintig jaar na zijn exit bij de NCRV terug op televisie omdat hij net uit de bak komt als harddrugs smokkelaar en dus nergens anders meer terecht kan. Dat vertelt de voormalig ‘Riool-tv-ster’ in weekblad ‘Privé-Riool’ van John de Molde cocaïne snuivende Top VVD-er ‘Pedo Everts Santegoed’ die altijd bij SBS-Sensatie nieuws zit te liegen. Masmeijer heeft John de Mol benaderd, die hem ooit naar Sport7 haalde. “John zei: ‘Zodra ik iets heb dat bij je past, kom ik bij je, want jij hebt altijd goede cocaïne en altijd je mond gehouden over mijn Drugs imperium en dat ik ooit een mijloen gld .zwart heb gehad van de ‘Klaas Bruisnma Maffiagroep’ ( Luister naar Radio Pateo hoe die Bruinsma-De Mol deal in elkaar zat) ! Ik zou graag een tof muziekprogramma voor de Tokkie ‘s presenteren, of een doping-sportprogramma. Daar was destijds ook sprake van, toen ik nog samen met John in de Coke zat . Ik zou een week optrekken met internationale sportsterren als Tiger Woods of Mike Tyson, en daar specials van maken en ze ondertussen cocaïne te verkopen zoals ik ook aan de ‘Allround- BN-Hoeren’ van het ranzige type Beau van Erven Dorens  van John de Mol lever.“ Er gaan al jaren sterke geruchten in de Amsterdamse onderwereld dat Beau elke keer na weer een mislukt programma in zijn kont krijgt van John de Mol. Wij hebben dit voorgaande niet gepubliceerd omdat slechts 2 betrouwbare overleden bronnen dit aan ons hebben bevestigd.(bron HP De tijd: ” Weet Beau van Erven Dorens soms iets over John de Mol)

Liquidatie verkoop goederen ‘Maffia Boss John de Mol’ en Damage control.
De presentator drugsdealer vindt dat De Mol bij hem in het krijt staat, vanwege het floppen van Sport7. “Ik was Johnny de Molgevraagd voor de sportquiz Aanvalluh. Ik ben vervolgens gigantisch gaan opnemen en dealen. Omdat de ‘Witwas-zender’ ophield te bestaan, zijn die alleen nooit uitgezonden. Er liggen er nog minstens honderd op de plank.” Nou, als dat een reden zou zijn voor John de Mol om iemand te helpen. John de Mol en zijn zoontje Johny de Mol Jr. hebben ontelbare ‘Showbizvuilnis BN-ers’ (letterlijk) genaaid en naaien iedere dag het Nederlandse Volk met hun ‘ik hou van Holland Tokkie-troep. Masmeijer ging weg bij de NCRV als een dief in de nacht na ophef over zijn Holidayshow. Het winnende team was bevriend met de presentator. “Iedereen riep dat ik ze had láten winnen, maar op tv zag je dat ze dat zélf hebben gedaan. Je kunt het honderd keer zeggen, maar het wordt me tot op de dag van vandaag nagedragen, terwijl ik juist zo een eerlijke cocaïne dealer ben .”“ ‘BN-Hoer Henny Huisman’ had meteen commentaar en riep: ‘Hoe dom kun je zijn zoiets te doen?’ Henny Huisman wil ook graag terug, maar zoals hij zich etaleert, zou ik nooit doen. Ik schreeuw het niet van de daken en hij weet  geen vuiligheid van John de Mol en Demmink en de Amsterdamse Gay Parade, zoals ik, ha,ha,ha,ha,ha,ha.

Boek Arnold Karskens: ”Journalist te Koop” ( niet duur).

SBS 6 maakt journalistiek Cocaïne uitstapje met Frank en Vrij.
SBS 6 gaat een journalistieke Tokkie-tv-reeks over de gevallen tv-ster Harddrugs dealer Frank Masmeijer uitzenden. De Ronald Plasterk Gay prideuitzendingen van Frank en Vrij! beginnen in het najaar. Dat heeft de tv-zender laten weten. Dealer Frank en nog steeds Vrij! volgt Masmeijer, die een langdurige celstraf voor cocaïnesmokkel boven het hoofd hangt, van dichtbij. “In elke aflevering stelt een aan lage wal geraakte aan de cocaïne en drank verslaafde onderzoeksjournalist de essentiële vragen aan betrokkenen, zodat een objectief-riool- beeld van de situatie kan worden weergegeven“, bralt een eveneens aan de cocaïne verslaafde woordvoerder van de ‘Tokkie-zender’. Naast de ‘Bral-gesprekken ‘met Masmeijer zelf, is het tv-programma aanwezig in de rechtbank en komen zijn advocaten aan het woord: mr. Geert-Jan Knoops ( één van de beste  en peperdure advocaat van NL door John de Mol geregeld, want Marsmeijer is zo leeg als een huis) uit Nederland en mr. Carl Slabbaert uit België.

‘Tokkie-Leed Shows’ zijn een grote Bloed-Winst markt van ‘Maffia Boss John de Mol’.
Masmeijer maakte in 1985 na een screentest zijn  ranzige tv-debuut als ‘Riool-presentator’ bij de NCRV. Hij start met het spelletjesprogramma de Helemaal alleen in je eentje show en presenteert grote shows zoals de ‘Riool- Holidayshow’. Als NCRV-coryfee presenteert hij Drempels Weg, een grote oplichting ‘s actie voor lichamelijk gehandicapten en een Privé Pedo Evert Santegoedshowprogramma rond SOS-Kinderdorpen. In 1994 komt er abrupt een eind aan zijn Graai en Naai drugs dealers carrière bij de NCRV. Na een kort avontuur in Duitsland keert Masmeijer tv en Nederland de rug toe. Hij vestigt zich in België, waar zijn vrouw vandaan komt, gaat in duistere zaken en schopt het tot ‘Cocaïne-horecatycoon’. Dan raakt hij financieel in de problemen na ruzie met zijn zakenpartner over cocaïne. Zijn zaken gaan failliet en hij wordt met de dood bedreigd en zelfs mishandelt en veel mensen vragen zich af waar hij met zijn gezin van leeft. Naar deze laatste feiten gaat de ‘Riool-onderzoek journalist’ geen onderzoek naar doen. Dat heeft De Mol verboden. Hij mag wel snuiven zo veel hij wil. Begin oktober 2014 wordt Frank Masmeijer in de echtelijke woning in Antwerpen door acht agenten van zijn bed gelicht. Hij wordt afgevoerd en verdacht van de import van ruim 400 kilo cocaïne uit Columbia, die tussen een zending bananen in een container in de haven van Antwerpen is aangetroffen. Het is niet bekend of de Banana cocaine lading van John de Mol was. Masmeijer verdwijnt voor acht maanden achter de tralies, eerst in de gevangenis van Antwerpen en later in Mechelen. Eind juni 2015 wordt Frank na lang aandringen, vrij onverwachts, vrijgelaten. Waarom? Is hier weer sprake van een Elite-(Pedo)-Complot? Had hij gedreigd het Nederlandse ‘VVD-Demmnik- Netwerk’ met John de Mol te verraden en welke BN- ers en Top VVD-ers allemaal snuiven en zich een slag in de rondte neuken met te jonge kinderen? Sindsdien bereidt de ‘Presentator-harddrugs dealer’ zich met zijn twee advocaten voor op de rechtszaak in Antwerpen, in november 2016. Vorig jaar gaf Masmeijer nog een exclusief ‘Banana- Leugen- interview‘ aan de SBS ‘Pedofiel Evert Santegoeds’ voor het SBS 6-programma ‘Show-Riool-Tokkie-nieuws’. Het is niet bekend of hij ook de onderzoeks-riool-journalist of dat het de altijd liegende ‘Politie-informant Peter R.de Vries’ en/of de ‘Pedo-Dwerg Hendrik Jan Korterink’  is waarover wordt gesproken in de aankondiging van Frank en Vrij voor de hersendode  SBS-Tokkie’s.

Tot slot: Wij zijn zeer benieuwd welke gewetenloze merken en bedrijven hun naam te grabbel gooien door rondom dit programma “Find my Coca Bananas” te adverteren aangezien zij daarmee cocaine dealers en harddrug verslaafden zoals o.a. Junkie , Judas medewerkers Ron Ostrowski,Patric van der Eem en Martin Kok van Peter R. de Vries promoten.

Binnenkort Shocking docu:De voor ‘Misdaadjournalisten’ ‘onbekende’ Chinees Maffia(Video), de Bazen van Onderwereld. Tot slot:Greetings from the Dutch underworld, an interview with ex-gangster Steve Brown.