(van onze onmenselijke Heersende Klasse redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Geen enkele Vluchteling zit bij de ‘Royal- Voedselbank’ of zonder huis. Hoe kan dat(Video)?MerkelFour Freedom award
Een 82-jarige hongerde hoogbejaarde man is in Beieren tot 200 euro boete veroordeeld omdat hij in de vuilcontainer van een supermarkt naar eten zocht en geen vluchtenling was. Een dergelijke walgelijke misdaad gebeurde niet eens in het Nazi Rijk van Hitler, maar wel in het Rijk van Führerin Merkel’ (Video), heil Merkel!Duitse media meldden vrijdag dat een ‘Straf de arme Rechter’ de psychopaat aanklagers volgden in hun strafeis wegens huisvredebreuk, omdat de bejaarde vaker voor overlast heeft gezorgd als hij gedwongen naar eten aan het zoeken was. Hij moet tenslotte iedere dag eten wil hij niet ziek worden of sterven van de honger en dat heet tegenwoordig overlast der arme in de EU. De zaak kwam aan het rollen toen de uitgehongerde hoogbejaarde man bij een supermarkt in het plaatsje Neumarkt-Sankt-Veith in de container op zoek ging naar iets eten. Hij viel extra op omdat hij geen kleren aan zijn lijf had en er zwaar verwaarloosd en uitgehongerd uit zag. Het leek wel of hij uit een Nazi concentratie kamp was ontsnapt. De onmenselijke filiaalchef vond dat storend en schakelde de ‘Nazi-politie’ in wegens huisvredebreuk en diefstal in plaats van hem te helpen. Maar denkt u niet dat dergelijke walgelijke,onmenselijke misdaden alleen gebeuren in Duitsland, want als een arme stakker die geen huis heeft op straat slaapt in het Nederland van Mark Rutte dan krijgt die ook een veroordeling en een boete aan zijn hongerde broek:

 

 

‘Elite-Geld-Vampier Rechters’ (Video)laten arme stakers nu letterlijk betalen met hun Bloed.Rutte’ is verrukt.
Jetta KlijnsmaVolgens de advocaat van de veroordeelde is de man sinds de scheiding van zijn vrouw in een neerwaartse spiraal beland en heeft hij niet meer dan 300 euro inkomen per maand en dus geen geld voor eten laat staan een boete. Maar de ‘Nazi -Volksgerichtshof rechter’ (Video) oordeelde dat die ook in termijnen kan worden betaald en desnoods met bloed en dat de ouwe ook altijd nog de eer aan zich zelf kan houden door bijv. zelfmoord te plegen, want dat scheelt de niets ontziende meedogenloze Heersende Klasse weer 300 euro per maand, die zij kunnen gebruiken voor een Yuppie lunchje.