Déjà vu :Nederland overspoeld met cocaïne, maar ‘Coca-SBS-Presentator Masmeijer’ in België gepakt.

(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Er is kennelijk weer stiekem een IRT doorlaat project aan de gang in Nederland onder het Mark Rutte Ard van der Steurcorrupte bewind van de VVD Klasse Justitie Minister Ard van der Steur. Sinds de VVD-misdaadgroep de scepter zwaait over Justitie wordt Nederland overspoelt met Cocaïne, Rat in pak criminelen en ‘Elite-Pedofielen’. Tja, het zijn echte crimefighters die VVD-ers, niet dan? Vooral de winkeldieven en Bijstandsmoeders zuchten onder het juk van de ‘VVD-Justitie’,die wel! Ook kan men boven de 5 miljoen euro of 400 kg cocaïne gebruik maken van de service van de VVD Crimefighter ‘Drugs geld-witwasser’ ‘Griezel- Fred Teeven’.

‘SBS Tokkie-Show’ van ‘Maffioso John de Mol’ met Frank Masmeijer: “Find my Coca Bananas“.

Even voor de jonge lezers onder ons een klein geheugen opfrissertje.
Hoe zat het ook alweer met de ‘IRT-Justitie &Politie’ door laat cocaïne en hasj en wiet projecten: John de MolIRT:Politie&Juistie doorlaat Cocaïne lijnen :2.4 Gecontroleerde afleveringen doorlaten2.4.1 en niemand van het corrupte gedeelte Justitie of de politie gearresteerd. Door de parlementaire enquêtecommissie opsporingsmethoden werd gecontroleerde aflevering gedefinieerd als het met medeweten en onder toezicht van politie en justitie laten leveren van verdachte zendingen aan een criminele organisatie, waarna de verdachte zending in beslag wordt genomen. Doorlaten is volgens de parlementaire enquêtecommissie opsporingsmethoden het met medeweten en onder toezicht van de politie doorlaten van verdachte zendingen zonder dat de zendingen in beslag worden genomen; daardoor komen de verdachte zendingen in het criminele milieu en bij consumenten terecht. De commissie heeft bij deze beide opsporingsmethoden dezelfde onderzoeksvragen als bij de voorgaande paragrafen:
a.Welke formele regels en richtlijnen hanteert de praktijk van de opsporing bij de inzet van deze methoden?
b.Hoe en onder welke voorwaarden worden deze methoden in de praktijk van de opsporing gehanteerd?
c.Wie beslist in de praktijk van de opsporing over de inzet van deze emethoden?
d.Welke controle is er in de praktijk van de opsporing op de inzet vandeze opsporingsmethoden?
Meer lezen: http://www.burojansen.nl/traa/h24.htm.

Terwijl Nederland overspoeld wordt door cocaïne van o.a. ‘Coca Boss John van de Mol’ en aanverwante en het imago van een ’Narcostaat Mediamaffia’ krijgt, wordt er zwaar gesneden in de douane in de Rotterdamse haven van de Razzia PvdA ‘Zonnekoning Aboutelb’. Is dat een Complot van de VVD en de PvdA-Top? Jagen op accijnzen krijgt voorrang boven het onderscheppen van drugs. Waarom? Is hier soms sprake van een pact tussen de VVD-er en sodomie liefhebber Ard van der Steur en hun media proganda Boss John de Mol. Wie zal het zeggen alles in mogelijk de ‘Elite-Schurkenstaat-NL’. De  ‘VVD Pedo-Demmink-Prins Claus-kliek’ lopen immers ook al een halve eeuw vrij rond arbeiders kinderen en wezen te verkrachten.

 

Dat blijkt uit vertrouwelijke documenten van de douane die De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir heeft ingezien en uit gesprekken met verontruste corrupte douaniers. „We staan nu tot onze enkels in de coke en straks tot aan de oksels”, zegt een van de leden van de inmiddels ernstig verontruste OSODT, de belangrijkste eenheid van de douane die zich onder meer bezighoudt met surveillances in het havengebied.Van de 150 onderbetaalde  manschappen die de gewapende tak van de controle- en opsporingsdienst telt, wordt bijna de helft opgedoekt en moet de honger Bijstand in van de PvdA ‘Kapo Klijnsma’. De intensiteit van controles wordt teruggedraaid en dat is wel te merken, want de ‘BN-hoeren’ van John de Mol snuiven zich een slag in de rondje. In de afgelopen twaalf maanden is in België bijna 35.000 kilo cocaïne bestemd voor de Nederlandse markt onderschept. Nooit eerder werd er zoveel ontdekt. De ‘liquidatiegolf’ die van alle tijden is en in Nederland woedt, is vrijwel geheel coke-gerelateerd en welke duistere rol bepaalde corrupte Justitie en Politie daar in speelt zal later blijken net als toen bij de ‘IRT-doofpot’.

 

 

9 reacties op “Déjà vu :Nederland overspoeld met cocaïne, maar ‘Coca-SBS-Presentator Masmeijer’ in België gepakt.

 1. Deden de Oranje’s al tijden terug in NL-Indie en er kraaide geen haan naar. Productie werd in WOI sterk opgevoerd om soldaten als dolle stieren t slagveld in te jagen.Wilhelmina verdiende goud aan WOI en verleende Wilhelm II asiel zeer tegen de zin v/d grootmachten. Prive belang gaat altijd boven staatsbelang bij de Oranje’s. Nu de coke tot t plebs is doorgedrongen,wordt t plotsklaps gevaarlijk.De sukkels v/h CDA eisen n onderzoek.NL staat al sinds jaar en dag bekend als n narcostaat.Woord “coffeeshop” zegt voldoende.

 2. Kook kon men de afgelopen week horen in de TK waar zij zichzelf via Denk konden presenteren als volksvertegenwoordigers waar de meesten van hen partijpolitieke hoeren zijn.

 3. In m’n korte termijn geheugen staat mij iets bij van 2000
  zegge; tweeduzend kilo coke die de afgelopen, voorbije
  twee weken door de marine ergens in de Caraïben in be-
  -slag , geconfisqueerd waren , genomen .
  Toen dacht ik nog , dat zullen ze wel niet over boord flik-
  -keren of anderszins kapitaal vernietigend in een verbran-
  -dingsoven flikkeren . Zou zo maar de desbetreffende coke
  in “naam van Oranje” kunnen zijn.

  • Die coke partij van 2000 kg was bedoeld voor aflevering bij Gordon in het Torentje.

   500 kg voor Rutte en zijn kabinet. 250 kg voor Kameel. 250 kg voor Joling, Onno H. en Albert. 750 kg voor Endemol. 100 kg voor de neus van Gordon, en 150 kg voor andere lichaamsdelen van Gordon.

 4. Er kan niet genoeg coke worden doorgelaten om aan de vraag van de hersenloze vernedelanders te voldoen. Gelukkig hangen ze elk schaap op aan z’n eigen poten…….
  En neem maar van mij aan dat al die hersenlozen zich laten polariseren (verdelen) en elkaar straks in de haren vliegen.
  Elke oorlog v/d laatste 100 jaar werd door junkies (lees militairen) gevoerd!

 5. LS…
  Zo te lezen kan je geen hersencel missen Vieze Man dus ik zou maar ver van het goedje blijven… Nou ja, ook zonder ben je al zo stoned als een garnaal ! HAHAHA !

 6. Dit kabinet geef mensen met een uitkering precies geld dat weer terug draait in de zak van hun non-profit bedrijven ben één tel achter uit moet je nog €40,00 er bij betalen en onder tussen hebben ze al uitgerekend hoeveel amalia gaat krijgen.

  Terwijl ze iedereen aan het beroven zijn leven ze maar

  Moge de Volk van Nederland hun voeten dippen in de bloed van hun tegenstander en ook de tong van uw hond!

 7. Cocaïne is niet zo erg als het legaal was
  maar door dat het illegaal is en men woeker
  prijzen over moet betalen word het een probleem.

  niemand mag slaven arbeid verrichten
  alleen gevangen kunnen als slaaf gebruik
  worden in de deze uitbuiting systeem
  van daar dat men zo gretige die drugs vrij geeft

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s