(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Er is kennelijk weer stiekem een IRT doorlaat project aan de gang in Nederland onder het Mark Rutte Ard van der Steurcorrupte bewind van de VVD Klasse Justitie Minister Ard van der Steur. Sinds de VVD-misdaadgroep de scepter zwaait over Justitie wordt Nederland overspoelt met Cocaïne, Rat in pak criminelen en ‘Elite-Pedofielen’. Tja, het zijn echte crimefighters die VVD-ers, niet dan? Vooral de winkeldieven en Bijstandsmoeders zuchten onder het juk van de ‘VVD-Justitie’,die wel! Ook kan men boven de 5 miljoen euro of 400 kg cocaïne gebruik maken van de service van de VVD Crimefighter ‘Drugs geld-witwasser’ ‘Griezel- Fred Teeven’.

‘SBS Tokkie-Show’ van ‘Maffioso John de Mol’ met Frank Masmeijer: “Find my Coca Bananas“.

Even voor de jonge lezers onder ons een klein geheugen opfrissertje.
Hoe zat het ook alweer met de ‘IRT-Justitie &Politie’ door laat cocaïne en hasj en wiet projecten: John de MolIRT:Politie&Juistie doorlaat Cocaïne lijnen :2.4 Gecontroleerde afleveringen doorlaten2.4.1 en niemand van het corrupte gedeelte Justitie of de politie gearresteerd. Door de parlementaire enquêtecommissie opsporingsmethoden werd gecontroleerde aflevering gedefinieerd als het met medeweten en onder toezicht van politie en justitie laten leveren van verdachte zendingen aan een criminele organisatie, waarna de verdachte zending in beslag wordt genomen. Doorlaten is volgens de parlementaire enquêtecommissie opsporingsmethoden het met medeweten en onder toezicht van de politie doorlaten van verdachte zendingen zonder dat de zendingen in beslag worden genomen; daardoor komen de verdachte zendingen in het criminele milieu en bij consumenten terecht. De commissie heeft bij deze beide opsporingsmethoden dezelfde onderzoeksvragen als bij de voorgaande paragrafen:
a.Welke formele regels en richtlijnen hanteert de praktijk van de opsporing bij de inzet van deze methoden?
b.Hoe en onder welke voorwaarden worden deze methoden in de praktijk van de opsporing gehanteerd?
c.Wie beslist in de praktijk van de opsporing over de inzet van deze emethoden?
d.Welke controle is er in de praktijk van de opsporing op de inzet vandeze opsporingsmethoden?
Meer lezen: http://www.burojansen.nl/traa/h24.htm.

Terwijl Nederland overspoeld wordt door cocaïne van o.a. ‘Coca Boss John van de Mol’ en aanverwante en het imago van een ’Narcostaat Mediamaffia’ krijgt, wordt er zwaar gesneden in de douane in de Rotterdamse haven van de Razzia PvdA ‘Zonnekoning Aboutelb’. Is dat een Complot van de VVD en de PvdA-Top? Jagen op accijnzen krijgt voorrang boven het onderscheppen van drugs. Waarom? Is hier soms sprake van een pact tussen de VVD-er en sodomie liefhebber Ard van der Steur en hun media proganda Boss John de Mol. Wie zal het zeggen alles in mogelijk de ‘Elite-Schurkenstaat-NL’. De  ‘VVD Pedo-Demmink-Prins Claus-kliek’ lopen immers ook al een halve eeuw vrij rond arbeiders kinderen en wezen te verkrachten.

 

Dat blijkt uit vertrouwelijke documenten van de douane die De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir heeft ingezien en uit gesprekken met verontruste corrupte douaniers. „We staan nu tot onze enkels in de coke en straks tot aan de oksels”, zegt een van de leden van de inmiddels ernstig verontruste OSODT, de belangrijkste eenheid van de douane die zich onder meer bezighoudt met surveillances in het havengebied.Van de 150 onderbetaalde  manschappen die de gewapende tak van de controle- en opsporingsdienst telt, wordt bijna de helft opgedoekt en moet de honger Bijstand in van de PvdA ‘Kapo Klijnsma’. De intensiteit van controles wordt teruggedraaid en dat is wel te merken, want de ‘BN-hoeren’ van John de Mol snuiven zich een slag in de rondje. In de afgelopen twaalf maanden is in België bijna 35.000 kilo cocaïne bestemd voor de Nederlandse markt onderschept. Nooit eerder werd er zoveel ontdekt. De ‘liquidatiegolf’ die van alle tijden is en in Nederland woedt, is vrijwel geheel coke-gerelateerd en welke duistere rol bepaalde corrupte Justitie en Politie daar in speelt zal later blijken net als toen bij de ‘IRT-doofpot’.