( van onze corrupte justitie redactie i.s.m. onze bijna failliete ‘SBS- Walking dead redactie’)

Amsterdam-Noir-Positiviteitsgoeroe Emile Ratelband is bewijsbaar betrokken bij de poging zijn huis in Huissen in de as te leggen. Dat zei de ‘SBS-officier van justitie’ Joris Beliën woensdag voor de rechtbank in Amsterdam.

Beliën en zijn Showbizz collega Koos Plooij leggen woensdag en vrijdag de definitieve bewijzen op tafel in de megazaak Yellowstone, waarvan de kwestie-Ratelband een van de vele onderdelen is. Hoofdverdachte in Yellowstone is de Amsterdamse beroepscrimineel en vaste ‘huurmoordenaar Rob Zigerius’ van de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’.

Organigram Misdaadgroep Peter R. de Vries sinds 1980

In maart 2009 werd een serieuze poging gedaan het huis van Ratelband op te blazen, met kerosine, ethanol, slagpijpjes en een tijdschakelaar. Het kwam niet tot een explosie, omdat het benzinemengsel niet ontbrandde. Tja, het blijven  media-pulp- junkie-sufkonten van Maffioso en politie-informant Peter R.

Ratelband was woensdag niet in de rechtszaal aanwezig. Enkele weken geleden, toen de rechtbank zijn dossier behandelde, voer hij flink uit tegen de beide ‘SBS-aanklagers’, die zijn leven overhoop zouden hebben gehaald. Ratelband heeft de beschuldigingen in alle toonaarden ontkend en eist hoge Kijkcijfers.

De Wereld Graait Door met de rechtens vastgestelde Maffioso Peter R. de Vries.Tsjakka!
Zien wij vanavond Peter R. bij de “Wereld Graait en Neukt Door” van zijn VARA Schandknaap Matthijs Nieuwkerk aka “Boy VARA” om nu eens een keer echt deskundig commentaar te geven over zijn naaste jarenlange criminele medewerkers.
Uiteraard niet. Nu heeft Peter R. even geen trek in zijn rooitje (= 1000 euro) zit en neuk geld.

In de ogen van het ‘SBS-Openbaar Ministerie’ (OM) is hij echter de enige met ,,onmiskenbaar motief.” Ratelband zou zijn geholpen door de met hem bevriende Panorama misdaadverslaggever de ‘man-vrouw’ Koen Scharrenberg, die op zijn beurt ,,het draaipunt naar de onderwereld van Rob Z. en Peter R. .” vormde, aldus de beroeps-leugenaar Otto van der Bijl van het ‘SBS-OM’.

Peter R.  zijn huurmoordenaar Rob Zigerius kon dergelijke zaakjes regelen. Ook  Panorama misdaadverslaggever ‘man-vrouw’ Koen Scharrenberg is verdachte in Yellowstone en heeft volledig bekent toen hij werd gearresteerd . Hij is toen der tijd gelijk onder zelfmoord wacht geplaatst en wist niet meer of hij man of vrouw was en mocht daarom eerder vrij.

Dit laatste had zeker hoge Kijkcijfers voor SBS  en/of hoge oplage voor ‘Vod-Panorama’ opgeleverd, maar er is daar toen geen aandacht aangegeven. Waarom niet? Mocht dat niet van Peter R. en zijn  Maffia-Boss John de Mol?

Ratelband had de woning in 2008 gekocht, maar zijn vrouw wilde er niet in wonen.
De herbouwwaarde van het pand was ten tijde van de koop al drie keer hoger dan de betaalde koopprijs. Volgens justitie gaf dat hem een motief om van de woning af te komen op een manier dat er volledig herbouwd zou moeten worden. Ratelband heeft gezegd dat hij destijds geen financiële problemen had, maar justitie denkt daar anders over.

‘Huurmoordenaar Rob Zigerius’ heeft aanvankelijk  Junkie Richard T. voor brandstichtingsklus benaderd.‘Junkie T’. is de kroongetuige in Yellowstone en heeft in alle dossiers verklaringen afgelegd, ook in dat van Ratelband. Het is een feit van algemene bekendheid dat de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ systematisch werkt
(misbruikt) met Junkies. Denk alleen maar in dit verband aan de Junkies Patrick van der Eem en Ron Ostrowski, die overigens beide ook al in de bak zitten. Dus het feit dat in deze zaak ook weer een volle Junk Richard T. het vuile werk heeft opgeknapt past wel in het patroon van de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’.


(Panorama‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ met ‘Junk-Rat Ron Ostrowski’)

Peter R. zijn huurmoordenaar Rob Zigerius wordt beschuldigd van meerdere brandstichtingen, waarbij het telkens om verzekeringsgeld was te doen. Daarnaast verdenkt het ‘SBS-OM’ hem van het organiseren van een (mislukte) liquidatie en een aanslag met een handgranaat. Ook al weer een bekend patroon van de misdaadgroep Peter R de Vries sinds de jaren ’80 van de vorige eeuw , al dan niet gedoogd door bepaalde  corrupte ‘Herman-Bolhaar-justitie’.

Vod-Panorama Laffia bedreigt en intimideert Steven Brown ter Rechtszitting.
Voor zijn misdaden die hij de afgelopen decennia voor Peter R. de Vries heeft gepleegd wordt hij niet vervolgd , zoals het bedreigen van econoom en ing. Steve Brown samen met het “Panorama Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout” en Koen Scharrenberg en nog een stuk of zes of acht louche Sportschool figuren n.b. tijdens een rechtszitting en voorheen   heeft getracht Steve Brown te vermoorden.

(Peter R de Vries en Bas van Hout laten Steve Brown wurgen door Knokploeg)

Het ‘SBS-OM’ verwijst als reden om die misdaden van Peter R. de Vries, Koen Scharrenberg, Bas van Hout en Rob Zegerius  in vereniging niet te vervolgen o.a. naar de stiekeme hand en spandiensten die Rob Zigerius samen met de ‘Misdaadgroep Peter R de Vries’ de afgelopen kwart eeuw met de ‘Herman Bolhaar-justitie”(’ (Show-Biz naam: “Pretty Boy Herman” )heeft verricht zoals het in de val lokken van Albert Kraus, die daardoor gelijk 8 jaar kreeg en daar boven op nog eens twee jaar voor het z.g. bedreigen van Maffioso en politie informant Peter R. de Vries. En o.a. Steve Brown aan de schandpaal nagelen en getracht te laten vermoorden door hem te laten wurgen. En vele, vele andere mensen zoals Robert Hörchner en Louis Hagemann de bak in geholpen of maatschappelijk afgebrand.

Justitie- Showbizz vuilnis.
Plooij en Beliën zullen vrijdag met de strafeisen komen en zwijgen als het graf over de rol die Koen Scharrenberg en Rob Zigerius al jaren spelen voor de ‘Misdaadgroep Peter R de Vries’. Mogelijk zal het  ezelschap Rob Zigerius, Emile Ratelband, Koen Scharrenberg en de twee SBS- Showbizz Officieren Beliën en  Plooij na de uitspraak gezamenlijk van de  ‘SBS-Duikplank” te springen.
Zo sportief zijn ze dan ook wel met z’n allen. En het is goed voor de SBS-Kijkcijfers. Is “Maffia Boss John de Mol” ook weer blij, want die Houdt immers zo veel van Holland en van Beatrix!