SBS van ‘Coca Boss John de Mol’ licht weer kijkers op met ‘Pulp-programma’ The Next Boy/Girl Band.

(van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Koningslied Oplichter en ‘Kinder Pooiertje John Ewbank’ is plagiaat en waar is de John EwbankKonings poen gebleven.Het ronduit debiele Koningslied ‘kostte’ 550.000 euro – waar ging dat geld aan op (Bron NRC)?‘Graai-King Willem’ weet ook weer van niets (Video).
Nu is het een feit van algemene bekendheid dat Maffioso ‘Coca Boss John de Mol’ persoonlijk op een haar na failliet is en dat hij gedwongen was zijn ‘Witwas-centrale Talpa’ te verkopen. En dat zijn laatste Media hersenverpluveraar SSB ook op een haar na failliet is. Zo maakte SBS afgelopen week bekend dat zij 25 procent van hun personeel moeten gaan ontslaan. Die kunnen zo de mensonterende honger bijstand in van de PvdA ‘Kapo Klijnsma’ en daarna kunnen een aantal van hen gaan ‘optreden’ in het Riool Dakloze programma van John ‘s grootste ‘BN-Hoer Beau van Erven’.

Commotie en schandaal rond de corrupte finale Next Boy/Girl Band met Koningslied oplichter ‘Kinder- Pooiertje John Ewbank’.

Op social media regent het boze reacties van jonge kijkers (kinderen) rond de Oplichting ‘s finale van het SBS6-programma The Next Boy/Girl Band. De kijkers groep die in de Pré media maffia tijdperk nog naar Sesamstraat keek en er iets van opstak. De jonge Toeschouwertjes zijn terecht woest dat bij de jongensband 4U wel een lid is John de Mol prijsweggestuurd en bij de meidengroep niet.Het voor het merendeel jonge meiden publiek(Video) en wat oudere met één hersencel worden sowieso al opgelicht door Maffiose John de Mol, omdat zij ook nog moeten betalen voor het stemmen. Zij konden via sms (90 cent per bericht) laten weten welke bandleden zij graag wilden behouden. Is het niet strafbaar om kinderen op te lichten? Bij de jongens besloot vervolgens de verantwoordelijke Pooiers platenmaatschappij 8ball dat Jeronimo, die niet in de ’safe-zone’ zat, de groep moest verlaten. De Royal Konings Oplichter John Ewbank, die namens de Pooiers platenmaatschappij Universal de ‘Plastic Fantastic meidenband’ selecteert en klaarstoomt om gehoereerd te worden, koos ervoor om niemand naar huis te sturen. Kijkers voelen zich terecht bekocht en hebben het gevoel dat ze voor niets hebben gestemd en daar ook nog eens een keer voor hebben moeten betalen.„Het is een spontane actie geweest van de corrupte ‘Konings-Oplichter John Ewbank’ en aangezien het walgelijke programma live wordt uitgezonden, kunnen we er niets meer aan doen. Oplichter en ‘Pooiertje John Ewbank’ stelt dat de corrupte platenmaatschappij door moet met de band en dat die formatie minder waard is om te hoereren als iemand weg gaat”, bralt een woordvoerder van John de Mol en SBS6. Op de vraag of de stemmers hun geld terugkrijgen, antwoordt hij: „Dat kan ik nu niet zeggen( nee, dus). Ik weet niet of dat überhaupt mogelijk is geld terug geven bij onze John.” Hoeveel kinderen en jonge meiden hebben gestemd, kon de zegsman vrijdagavond evenmin vertellen, want dat valt onder de zwarte boekhouding van John de Mol. De ‘Nep en Fop jongensband’ 4U won uiteindelijk de ‘Fraude-finale’. Hoeveel daarvoor achter de schermen is betaald door de productie maatschappij is het geheim van John de Mol  en dat weet iedereen in het Media-Maffia land van John de Mol.

Opmerking: Na het publiceren van dit artikel is SBS hals over kop met een bericht gekomen dat zij de bellers gaan compenseren. Of dat echt waar is moet nog maar blijken.

 

13 reacties op “SBS van ‘Coca Boss John de Mol’ licht weer kijkers op met ‘Pulp-programma’ The Next Boy/Girl Band.

  • Dat die John de Mol zolang zoveel troep op de buis mocht presenteren is een schandaal zonder weerga. Hele generaties zijn in hun ontwikkeling verziekt door zijn achterbakse TV-programma’s.

   Programma’s zijn dingen die gebruikt worden om te programmeren.

   Zijn naam is heel toepasselijk.
   Een Mol in het ondergraven van de mentale ontwikkeling van TV-kijkers.

   • Idd en dan nog met droge ogen beweren dat hij fantastische programma’s maakt en dan prijzen aan zichzelf laat uitreiken…..Hoe zielig ben je dan met al je miljarden

   • De Johnnie Kraaikamp award van Jopie v Einde
    is een beetje uit zicht . Terrecht lijkt mij.
    Wat we nog wel hebben in bomen&bos land:
    Wereldvoedseldag in de borstkankermaand in
    het Jip&Jannekejaar .

 1. Pingback: Eindtijdsignalen en andere opvallende nieuwsfeiten, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 2. Smijt die tv ’t huis uit;alleen maar pulp en rommel v/e paar Gooische rukkers en snollen.Gezellig op de bank naar oliedomme debielen zitten te kijken. Onderbroeken lol zogenaamd om ’t beschaafd te houden.Surf op ’t net,zoveel meer van je gading!

  • Die kant gaat het ook meer&meer op.
   Mensen die hun eigen informatie samen
   stellen. Tevens een aardige ondermijning
   van de Nationaal fake die met huphollandhup
   via voetbal en koningshuis de huiskamer ingelogen
   wordt.

 3. tis een homofiele gluiperd die john de mol bij die endemol belspelletjes deden ze ook binnenuit bellen net of ze van uit het land belde om mee te spelen nog te gierig om geldprijzen weg te geven die homo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s