(van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Koningslied Oplichter en ‘Kinder Pooiertje John Ewbank’ is plagiaat en waar is de John EwbankKonings poen gebleven.Het ronduit debiele Koningslied ‘kostte’ 550.000 euro – waar ging dat geld aan op (Bron NRC)?‘Graai-King Willem’ weet ook weer van niets (Video).
Nu is het een feit van algemene bekendheid dat Maffioso ‘Coca Boss John de Mol’ persoonlijk op een haar na failliet is en dat hij gedwongen was zijn ‘Witwas-centrale Talpa’ te verkopen. En dat zijn laatste Media hersenverpluveraar SSB ook op een haar na failliet is. Zo maakte SBS afgelopen week bekend dat zij 25 procent van hun personeel moeten gaan ontslaan. Die kunnen zo de mensonterende honger bijstand in van de PvdA ‘Kapo Klijnsma’ en daarna kunnen een aantal van hen gaan ‘optreden’ in het Riool Dakloze programma van John ‘s grootste ‘BN-Hoer Beau van Erven’.

Commotie en schandaal rond de corrupte finale Next Boy/Girl Band met Koningslied oplichter ‘Kinder- Pooiertje John Ewbank’.

Op social media regent het boze reacties van jonge kijkers (kinderen) rond de Oplichting ‘s finale van het SBS6-programma The Next Boy/Girl Band. De kijkers groep die in de Pré media maffia tijdperk nog naar Sesamstraat keek en er iets van opstak. De jonge Toeschouwertjes zijn terecht woest dat bij de jongensband 4U wel een lid is John de Mol prijsweggestuurd en bij de meidengroep niet.Het voor het merendeel jonge meiden publiek(Video) en wat oudere met één hersencel worden sowieso al opgelicht door Maffiose John de Mol, omdat zij ook nog moeten betalen voor het stemmen. Zij konden via sms (90 cent per bericht) laten weten welke bandleden zij graag wilden behouden. Is het niet strafbaar om kinderen op te lichten? Bij de jongens besloot vervolgens de verantwoordelijke Pooiers platenmaatschappij 8ball dat Jeronimo, die niet in de ’safe-zone’ zat, de groep moest verlaten. De Royal Konings Oplichter John Ewbank, die namens de Pooiers platenmaatschappij Universal de ‘Plastic Fantastic meidenband’ selecteert en klaarstoomt om gehoereerd te worden, koos ervoor om niemand naar huis te sturen. Kijkers voelen zich terecht bekocht en hebben het gevoel dat ze voor niets hebben gestemd en daar ook nog eens een keer voor hebben moeten betalen.„Het is een spontane actie geweest van de corrupte ‘Konings-Oplichter John Ewbank’ en aangezien het walgelijke programma live wordt uitgezonden, kunnen we er niets meer aan doen. Oplichter en ‘Pooiertje John Ewbank’ stelt dat de corrupte platenmaatschappij door moet met de band en dat die formatie minder waard is om te hoereren als iemand weg gaat”, bralt een woordvoerder van John de Mol en SBS6. Op de vraag of de stemmers hun geld terugkrijgen, antwoordt hij: „Dat kan ik nu niet zeggen( nee, dus). Ik weet niet of dat überhaupt mogelijk is geld terug geven bij onze John.” Hoeveel kinderen en jonge meiden hebben gestemd, kon de zegsman vrijdagavond evenmin vertellen, want dat valt onder de zwarte boekhouding van John de Mol. De ‘Nep en Fop jongensband’ 4U won uiteindelijk de ‘Fraude-finale’. Hoeveel daarvoor achter de schermen is betaald door de productie maatschappij is het geheim van John de Mol  en dat weet iedereen in het Media-Maffia land van John de Mol.

Opmerking: Na het publiceren van dit artikel is SBS hals over kop met een bericht gekomen dat zij de bellers gaan compenseren. Of dat echt waar is moet nog maar blijken.