Rechter verbied KLM-Staking en Van Gelder kans op Goud.

(van onze ‘Royaal- Olympische Verslaafden- Heineken-House’ propaganda redactie)

King Willem DrankorgelAMSTERDAM-NOIR-De ‘Baardmannen-Terreur’ zijn al de reden dat de privacy grondrechten van de burgers zo goed als afgeschaft zijn. Het is opvallend dat tot nu toe niet één Ultra-Rijken en/of corrupte politici het slachtoffer is geworden van die Terreur aangeslagen. Het zijn altijd de gewone burgers die het slachtoffer zijn. Is dat Toeval? Of is dat weer een NATO- ‘Gladio-Complot’(Video)?

Sporters in Rio moeten ‘Holland-Heineken-House’ en King Willem mijden van hypocriete NOCNSF(Video).
Nu heeft de Critic Law studies movement al sinds de jaren ’70 wetenschappelijk aangetoond dat het corrupte Westerse rechtssysteem in dienst staat van de Heersende Klasse en dat bleek aflopen week weer eens des te meer.

Staking is een grondrecht van een Democratie, maar niet in ‘Elite-Schurkenstaat-NL.
Zo verbood de corrupte Rechter afgelopen week de uitgebuite laag betaalde KLM-medewerkers te staken met een drogreden dat de ‘Baardmannen’ dreiging te groot is om te Staken. Waar de ‘Baardmannen’ niet alleemaal goed voor zijn sinds 9/11.

‘Graai King Willem’ lacht Olympisch met corrupte Bach en Rutte is verdrietig(Video).
Yuri van GelderOok Yuri van Gelder werd wegens wangedrag zijn kans op goud door de Rechter ontnomen. Begrijp ons goed Van Gelder heeft zich misdragen als een klein kind, maar dat geeft de extreem hypocriete ‘Dutch IOC-Heineken-Verslaafde-bond’ met als Voorzitter een verdachte van vrouwen mishandelaar ‘Captain Gay Eurlings’ niet het recht hem zijn kans op Goud te ontnemen. Het ‘Ducht IOC NL’ met als boegbeeld ‘Prins Bier Willem’ is de meest corrupte en normloze Sportbond in de wereld en heeft geen recht van spreken jegens Van Gelder in deze.

Elke tien seconden sterft iemand door alcohol (Bron HP de Tijd)
Tessa Rolink Camiel EurlingsWelke ander sport bond laat zich al 8 jaar sponseren door een drankmerk in dit geval Heineken, die mede verantwoordelijk is voor  800 duizend Olympische alcohol verslaafde in NL en 3,3 miljoen doden in de wereld. De boodschap die de IOC dagelijks over NL strooit is win Goud met Heineken en zonder Yuri van Gelder, omdat hij wat biertjes heeft gedronken buiten het ‘Holland-Heineken-verslaafden-House. Dat is de IOC-NL en ‘Graai King Willem’ Olympische pedagogische boodschap voor de kinderen in NL. Ziet u het al voor u als andere landen hetzelfde zouden doen als de ‘Royaal IOC-Elite-Heineken-kliek’ met als teamleider ‘Shell-Rutte’: ‘Team USA-Marlboro’,‘Team Columbia-Cocaïne’( gesponsord door ‘Maffiaboss John de Mol’), ‘Team-Thailand-Heroïne’, ‘Team Schotland-Whisky’‘, enz.,enz., ,enz.. Uiteraard is dan bij team Columbia het boegbeeld Pablo Escobar, die in het ‘Columbia-Cocaïne House’ met een kilo coke in zijn hand samen met de sporters feest viert, zoals ‘Prins Bier Willem’ dat al jaren dat doet met een bier in zijn hand in het ‘Holland-Heineken-Verslaafden-House’.

 

 

 Opmerking:Binnenkort Shocking docu: De Heroïne Maffia(Video) van ‘Sultan Erdogan’.

8 reacties op “Rechter verbied KLM-Staking en Van Gelder kans op Goud.

 1. Alcohol en topsport gaan niet samen. YvG had dit moeten begrijpen. HHH moet oprotten of non-alcoholisch worden. Grappig dat NL Justitie met YvG in 1 dag klaar was, terwijl diezelfde Justitie al 10 maanden bezig is met alleen de aangifte tegen de vrij rondlopende Camiel,die z’n ex aan gort sloeg. De eeuwig met ’n biertje zwaaiende Koning heeft natuurlijk ’n allerbelabberdst imago.

  • Dit is idd de essentie.

   Alle aandacht gaat bij de spelen en het KG naar alcohol en bier die niet samengaan met topsport. Zeker, dat is juist.

   Maar de essentie is dat de Kameel die illegaal topsport beoefent ( Grieks-Romeins vechten met zijn vriendin) gewoon vals kan blijven spelen als IOC-schurk en justitie uitlacht met zijn Geridderde gewaad in de Orde van het Groot-Tempelierscomplex.

 2. En dat over sponsoring van Heineken natuurlijk is dat ridicuul,maar jij weet ook donders goed dat al zo lang deze wereld draait alcohol geen probleem is om waar dan ook te promoten!
  En om die onevenwichtigheid tegen te gaan steek ik dagelijks een joint op en steun ik dat! Zou je ook eens moeten doe ipv aleen het als inkomsten bron te zien Steven .Ik daag je uit rook eens een joint!

 3. He jessus Steven je wordt NIET geacht te drinken als je nog in de running bent voor evt medailles en dus nog niet klaar bent,Snap je dat nou niet???
  Topsport is TOP prestaties kunnen neerzetten en vooraf zijn er duidelijke afspraken met Yuri gemaakt en daar had hij zelf gezegd schijt aan.Dan moet je ook niet raar staan te kijken als daar consequenties aan vast zitten met het risico van uitsluiting.Daarbij,en dat vind ik ook tellen,heeft hij zijn mede team genoten gestoord in hun slaap.Hij was daar als lid van een team en als je dan geen rekening met je team kunt houden omdat je je eigen plezier en gang wilt gaan dan hoor je vanzelfsprekend niet thuis in dat team> Het is niet de eenling die het team maakt,maar het team maakt de eenling!
  En nu wil ik dat het boek gesloten wordt over dit fiasco
  Laat yuri hulp gaan zoeken en een turn/sporschool gaan beginnen lijkt mij verstandig.En die vriendin van hem helpt ook niet echt..maar ja…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s