(van onze ‘Royaal- Olympische Verslaafden- Heineken-House’ propaganda redactie)

King Willem DrankorgelAMSTERDAM-NOIR-De ‘Baardmannen-Terreur’ zijn al de reden dat de privacy grondrechten van de burgers zo goed als afgeschaft zijn. Het is opvallend dat tot nu toe niet één Ultra-Rijken en/of corrupte politici het slachtoffer is geworden van die Terreur aangeslagen. Het zijn altijd de gewone burgers die het slachtoffer zijn. Is dat Toeval? Of is dat weer een NATO- ‘Gladio-Complot’(Video)?

Sporters in Rio moeten ‘Holland-Heineken-House’ en King Willem mijden van hypocriete NOCNSF(Video).
Nu heeft de Critic Law studies movement al sinds de jaren ’70 wetenschappelijk aangetoond dat het corrupte Westerse rechtssysteem in dienst staat van de Heersende Klasse en dat bleek aflopen week weer eens des te meer.

Staking is een grondrecht van een Democratie, maar niet in ‘Elite-Schurkenstaat-NL.
Zo verbood de corrupte Rechter afgelopen week de uitgebuite laag betaalde KLM-medewerkers te staken met een drogreden dat de ‘Baardmannen’ dreiging te groot is om te Staken. Waar de ‘Baardmannen’ niet alleemaal goed voor zijn sinds 9/11.

‘Graai King Willem’ lacht Olympisch met corrupte Bach en Rutte is verdrietig(Video).
Yuri van GelderOok Yuri van Gelder werd wegens wangedrag zijn kans op goud door de Rechter ontnomen. Begrijp ons goed Van Gelder heeft zich misdragen als een klein kind, maar dat geeft de extreem hypocriete ‘Dutch IOC-Heineken-Verslaafde-bond’ met als Voorzitter een verdachte van vrouwen mishandelaar ‘Captain Gay Eurlings’ niet het recht hem zijn kans op Goud te ontnemen. Het ‘Ducht IOC NL’ met als boegbeeld ‘Prins Bier Willem’ is de meest corrupte en normloze Sportbond in de wereld en heeft geen recht van spreken jegens Van Gelder in deze.

Elke tien seconden sterft iemand door alcohol (Bron HP de Tijd)
Tessa Rolink Camiel EurlingsWelke ander sport bond laat zich al 8 jaar sponseren door een drankmerk in dit geval Heineken, die mede verantwoordelijk is voor  800 duizend Olympische alcohol verslaafde in NL en 3,3 miljoen doden in de wereld. De boodschap die de IOC dagelijks over NL strooit is win Goud met Heineken en zonder Yuri van Gelder, omdat hij wat biertjes heeft gedronken buiten het ‘Holland-Heineken-verslaafden-House. Dat is de IOC-NL en ‘Graai King Willem’ Olympische pedagogische boodschap voor de kinderen in NL. Ziet u het al voor u als andere landen hetzelfde zouden doen als de ‘Royaal IOC-Elite-Heineken-kliek’ met als teamleider ‘Shell-Rutte’: ‘Team USA-Marlboro’,‘Team Columbia-Cocaïne’( gesponsord door ‘Maffiaboss John de Mol’), ‘Team-Thailand-Heroïne’, ‘Team Schotland-Whisky’‘, enz.,enz., ,enz.. Uiteraard is dan bij team Columbia het boegbeeld Pablo Escobar, die in het ‘Columbia-Cocaïne House’ met een kilo coke in zijn hand samen met de sporters feest viert, zoals ‘Prins Bier Willem’ dat al jaren dat doet met een bier in zijn hand in het ‘Holland-Heineken-Verslaafden-House’.

 

 

 Opmerking:Binnenkort Shocking docu: De Heroïne Maffia(Video) van ‘Sultan Erdogan’.