(door onze Moordende Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Prominente Corrupte Moordende Republikeinen stemmen niet op ‘Mad Dog Trump’.Sharon Dijksma

De Republikeinse Ultra reactionair presidentskandidaat Donald Trump noemde Obama in een toespraak de „oprichter van Islamitische Staat en Bill Clinton een Elite Pedo.” Ook haalde hij fel uit naar de ‘Dutch PvdA Minister Sharon Dijkstra’ en noemde haar een Fat Miss Cow. Trump:” Waarom heeft die ‘Dutch Fat COW Dijkstra’ 5 miljoen euro belastinggeld aan corrupte Hillary Clinton cadaeu gedaan? Heeft die smerige Bill soms zijn Cigar ook in die COW(Video) gedouwd?”  Die ‘PvdA Cow’ heeft daarmee partij gekozen en zich ingelaten met de Amerikaanse verkiezingen en dan maar klagen voor de Lekkende mails van de verrotte ‘Witwas- Clinton foundation’ dat Poetin daar achter zit”.

‘Mad dog Trump’ noemt Hillary Clinton een Duivel. Trump: Hillary en Bill Clinton en hun ‘PvdA-Money-Witwasser Dijkstra’ horen in de cel.

 

„Obama is de oprichter van IS en onder zijn regiem zijn meer Blacks vermoord door de politie in de US dan ooit te voren,” hield Obama Ruttehij een juichende menigte in Florida voor om het vervolgens nog drie keer te herhalen. „Ik zou zeggen dat de medeoprichter de foute ‘Cash Machine Hillary Clinton’ is.” Tijdens zijn speech, waarin hij ook sprak over de crisis die Obama middels zijn zetboss de ‘Schilderijen Heler Porosjenko’ op de Krim aan het veroorzaken is, legde Trump ook de nadruk op de tweede naam van Barack Hussein Obama en het feit dat hij een “Uncle Tom” is van het Corporate crime. Dat laatste is vooral een pikante opmerking van de ‘Mad Dog Trump ‘behoort zelf tot het Corporate crime Trump uitte al eerder kritiek op ‘TTIP-Obama’ en de ‘War Mongol Clinton’, die tussen 2009 en 2013 de niets ontziende Massa moordende minister van Buitenlandse Corrupte Zaken was, vanwege de manier waarop de Verenigde Staten de oorlog in Irak is begonnen en maar laat doorgaan voor de Wapenhandel en de the Seven Sisters Olie Multinationals crime groups. Volgens Trump leidde het terugtrekken van Amerikaanse troepen en het achterlaten van de CIA tot de vorming van militante ‘Baardman groeperingen’. Ook vroeg hij zich af wat in zijn ogen de the ‘Dutch little Gay Lord Rutte’ van Obama afgelopen week deed in Irak. In een interview met CNBC herhaalde Trump zijn beschuldiging aan het adres van Obama en ‘Pedo Bill’ en ‘COW Dijkstra’ . „Hij was de oprichter van IS en Bill vloog toen hij President was maar liefs 26 x met de Lolita expres naar het ‘Pedo- Eiland’ van de Democraat Billionair Pedofiel  Jeffry. En zijn perverse vrouw vond dat allemaal goed. Ik bedoel, ik noem Obama en Clinton dus medeoprichters van de IS en gedogers van Elite pedofielen,” zei hij. „Hij had niet op die manier uit Irak weg moeten gaan. Het was een ramp.”Over de kritiek die hij kreeg op zijn uitspraak was hij kort: „Is er iets mis mee om dat zo te zeggen. Waarom klagen mensen dat ik dat zei? Ik vertel alleen maar de waarheid.”Obama was tegen de oorlog in Irak, maar Hillary was er voor en beloofde tijdens zijn campagne voor het presidentschap in 2008 dat hij er een einde aan zou maken. In 2011 trokken de Verenigde Staten hun troepen terug uit het land, maar lieten de CIA en special Forces achter. Waarom? Islamitische Staat had zijn wortels in de opstand van Al Qaeda die ontstond na de Amerikaanse Olie Dollar invasie in 2003 van de ‘Massamoordenaar President Busch’. In 2014 riep de groep Wie een piep laat wordt onthoofd kalifaat uit in Syrië en Irak.Uit recente opiniepeilingen blijkt dat Trump rap terrein verliest op de ‘Maffia Familie Clinton ‘van het Corporate crime in de race om het corrupte,  ranzige en vunzige Massamoordenaars presidentschap.