(van onze Hardekern onderzoek redactie Stem van de Straat)

AMSTERDAM-NOIR- Geachte Bestuur Transparency-NLNL wordt door u  en Transparancy International als 8ste corrupte land van de Wereld beschouwd.
Medio Transparancy International Nederlandseptember gaan wij een hele uitzending wijden aan de corruptie van de Heersende Klasse en het feit dat deze zelden of nooit wordt vervolgd door de corrupte ‘VVD-Justitie’ (Video) in NL. Zoals u wellicht weet is “De Stem van de Straat” sinds augustus(Video) wekelijk op StaloTV. In uw jaarlijkse rapport inzake Corruptie van 2015 heeft u NL geplaats op plek 8 van de minste corrupte landen in de wereld en dat heeft ons hoogelijk verbaasd. Temeer diverse alternatieve niet gesubsidieerde websites  met gevaar voor lijf en goed jaar in jaar uit publiceren inzake de onbeschrijfelijke  ellende en leed die de ‘Elite-corruptie’ veroorzaakt bij de gewone burgers.

Dat Eerste Kamer vol zit met corrupte ‘lobbyisten-Ratten’ wordt nooit een schandaal in Nederland.

Van den Ham vraagt de Vluchtende corrupte Hoofdofficier van Justitie mr. Bloos of zij zich niet schaamt (VIDEO) 

In het kader van het feit dat u NL op de 8ste plek heeft gezet en daarmee suggereert dat de Elite van NL niet corrupt is wijzen wij u op het “Elite-Gangster Billboard van Amsterdam-Noir” en de” Top20 Criminele Burgemeesters”. En verzoeken wij op in de komende uitzending van september uw mening te geven inzake o.a.  het “Elite-Gangster Billboard” en de “Top20 Criminele Burgemeesters” en de overige ‘Elite-corruptie’ in NL en hoe dat zich verhoudt dat u NL op de 8ste plek van de minst corrupte landen heeft geplaatst in de Wereld. Wij vragen tevens één van de fractievoorzitters uit de Tweede Kamer om zijn standpunt in deze te geven en hoe het feit dat u subsidie ontvangt van het “Lieg en Bedrieg Kabinet mogelijk uw standpunt bepaald in deze.

Opmerking:Deze uitnodiging is  gestuurd aan : communicatie@transparency.nl en aan alle fractievoorzitters van de Tweede Kamer: l.bontes@tweedekamer.nl, j.klaver@tweedekamer.nl, h.krol@tweedekamer.nl, t.kuzu@tweedekamer.nl,a.pechtold@tweedekamer.nl, emileroemer@sp.nl, D.Samsom@tweedekamer.nl, g.segers@tweedekamer.nl, marianne.thieme@tweedekamer.nl, g.wilders@tweedekamer.nl, h.zijlstra@tweedekamer.nl

CC: De Pers.