( ingezonden door Pasucal Vincente en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR –Stof tot nadenken en bezinning: “Operatie Gladio”. Operatie Gladio is een in 1952 gestart geheim “stay-behind”-netwerk in Theken strip bernhardItalië, gesponsord door de CIA en de NAVO, om de communistische invloed zowel in Italië als in andere landen te neutraliseren.De eerste voorbereidingen werden al in 1947 getroffen. Hoewel de term Gladio alleen slaat op het Italiaanse deel, worden ook de soortgelijke netwerken die in andere landen bestonden veelal met Gladio aangeduid. Uit recent onderzoek is bekend geworden dat soortgelijke netwerken in geheel West-Europa actief en aan elkaar gelinkt zijn. In ieder geval was Gladio actief in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Turkije en Zwitserland, terwijl ook het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten een rol speelden in de strategische planning van het netwerk. De rol van Gladio in Europa, bij onder meer aanslagen en terreur, heeft in diverse landen al dan niet tot parlementaire onderzoeken geleid, die allemaal de doofpot ingingen.

Oorzaak ‘Islam’ aanslagen Brussel en krokodillentranen Rutte &Co.

‘Gladio- Baardmannen’?
Wie kan bewijzen wie aan de touwtjes trekt van de ‘Psychopaten -Baardmannen’ in de Geopolitiek? Is het IS? Is het dan niet indirect Saudi Arabië , de Aboutalebhuisvrienden van de PvdA ‘Razzia Zonnekoning Aboutaleb(Video). Het is een vaststaand feit dat dergelijke aanslagen zoals in Brussel en Parijs de aandacht afleiden van de doffe uitzichtloze ellende waarin 50 miljoen EU Burgers onder de armoedegrens moeten overleven en zes miljoen kinderen per jaar sterven van de honger per jaar. Het is ook een vaststaand feit dat deze aanslagen de aandacht afleiden dat de ‘Olie-Seven sisters’ en de Wapen Industrie en hun politieke lakeien de oorzaak zijn van Oorlogen in het Midden Oosten en de Vluchtelingenstroom de EU in.

 

 

In Italië waren tijdens de koude Oorlog een reeks verschrikkelijke bomaanslagen gepleegd met honderden doden die door de Staat en Mainstream&maffia-media op de conto van de Russen, de Italiaanse Communisten en de Rode Brigades werden geschreven. Jaren later bleek dat de CIA. en de NATO en de Italiaanse geheime dienst er achter zat. En wie had 20 jaar geleden geloofd dat het de hoogste Baas van het OM een VVD ‘Pedo Rapist Demmink’was. En wie had ooit gedacht dat Prins Bernhard een eerste klas criminele Nazi Staats-Pooier was die ook lid was van Gladio. Wie dat  20 jaar geleden had gesteld was ter plekke afgevoerd als een Complotgek naar de TBS inrichting en/of vermoord. Dat over kwam n.b bijna zelfs Koning Juliana toen zij wat kritische geluiden over haar man Pooier Bernhard(Bron Trouw) met zijn reeks aan Bastaard kinderen dat hij o.a. te veel geld van haar stal om zijn peperdure’Maxima’ Hoeren en Hobby’s te betalen publiceerde in de Pers.

Rusland zou met ingang van 322-911 het voor gezien houden in Syrie. De stellingen van SS zouden zo goed als zijn vernietigd. Assad is in staat om de ‘gematigde’ rebellen te verslaan en de oorlog dreigt met jaren te worden verlengt. De vluchtenlingenstroom&mensenhandel zal professioneler worden opgetuigd om alle partijen ‘profijtelijk’ tevreden te stellen. Terwijl de EU ondertussen een neo-feodaal&ondemocratisch monster aan het optuigen is, zijn de burgers voor de zoveelste keer gefopt door een inside-job operatie. Het zal dan ook niet lang op zich wachten dat de burger, door demagogische-krachten en manipulatieve inspanningen, hun vrijheden vrijwillig zullen opgeven.Opnieuw moest de ingekakte en bijna in slaap gesuste burger wakker worden opgeschrikt door aanslagen op hun psyche. Hun eraan herinneren dat de vooraf aangekondigde terreur-dreiging met ‘recht’ ze weer in de angst-modus zou doen schieten. Het Europees continent zal frequenter te maken gaan krijgen met verscheidene soorten aanslagen, aanslagen die uiteindelijk zullen resulteren in de vernietiging van lang verworven vrijheden. Er zal op termijn geen plaats meer zijn voor religie of godsdiensten. De discussie daaromtrent zal de komende jaren worden gelanceerd en demagogisch aangestuurd door de media&manipulatie-dienst, de massa overtuigen dat het maar beter verboden moet worden een religie of godsdienst te belijden.