(Door WeAreChange en ondersteunt door onze ‘Complot-redactie’)

AMSTERDAM-NOIR- Paus: De Wereld is in Genocide-oorlog(Video) van Ultra-Rijken tegen de weerloze massa.
Volgens bijv. EenVandaag en de hysterische PvdA Minister Bussemaker zijn mensen die geloven in wearechangerotterdamComplotten minimaal niet goed bij hun hoofd of zelfs gevaarlijk(Video). Zou deze opvatting van EenVandaag iets te maken hebben met het feit dat zij voor hun inkomsten 100 procent afhankelijk zijn van de’ Big Brother is watching you Staat’. Is EenVandaag soms Kierewiet of gewoon corrupt net als bijv. de NOS en RTLZ (Video) ? En wat te denken van het feit dat indien de AIVD van Plasterk een simpel negatief reisadvies had afgeven voor de MH17? Dan waren er geen slachtoffers geweest en kon Poetin niet de schuld worden gegeven door de Heersende klasse met hun Staats-NOS en Een Vandaag. Is dat ook een Complot  van de NWO en de ‘Bilderberg Crime Groupe'(Video)? De corrupte ‘PvdA IJdeltuit Plasterk’ kon hartelijk om al die slachtoffers lachen met zijn AVID Boss Dick Schoof.

Interview Coen Vermeeren ‘911 is gewoon een complot. 2.351 experts zien Complot in 9/11.

Bij deze twee van onze laatste producties, beiden hebben als onderwerp de naderende anniversary van 9/11,het is dan precies15 jaar geleden dat de aanslagen op het WTC-complex in New York plaatsvonden. Wij vinden het belangrijk om dit onder de aandacht te blijven brengen, gezien de  voortdurende effecten op het leven van alledag. Rond 11 september 2016 lanceren wij ook onze docu ’15 jaar na 9/11′, we zijn hiervoor een crowdfund campagne gestart. We zouden het zeer waarderen als jullie deze campagne, op welke wijze dan ook, zouden willen ondersteunen. Beide producties zijn voorzien van Engelse ondertiteling. WeAreChange.nl interviewde maandag 18 juli dr. ir. Coen Vermeeren over zijn nieuw te verschijnen boek, getiteld: ‘911 is gewoon een complot’. 15 jaar na de aanslagen op het WTC-complex in New York is het wat hem betreft hoog tijd om in debat te gaan over de officiële uitleg van deze aanslag en de vele vraagtekens die er bij te plaatsen zijn. De noodzaak hiervoor lijkt groter dan ooit: de geopolitieke onrust neemt met alle aanslagen, bombardementen, coup’s en oorlogen alleen maar toe.Het kritisch blijven over toedracht en omstandigheden hierbij werd onlangs weer bevestigd met het verschijnen van het Chilcot rapport. Hierin werd onomstotelijk vastgesteld dat de ‘Geld-Vampiers Bush en Blair de wereld willens en wetens voorlogen over Saddam’s bezit van massavernietigingswapens om zo steun te krijgen voor de invasie van Irak.

15 jaar na 9/11 Crowdfund Trailer

‘You can avoid reality, but you cannot avoid the consequences of avoiding reality’ (Ayn Rand).
15 jaar geleden werd de wereld geschokt door de 9/11 aanslagen. Het bleek een mijlpaal in de geschiedenis te zijn. Vanaf dat moment waren ‘we’ in oorlog; een einde- en uitzichtloze ‘war on terror’ in verre landen was het gevolg. Dichter bij huis zagen we onze eigen #vrijheden en #privacy in toenemende mate ingeperkt worden onder het mom van ‘#bescherming en #veiligheid’.Redenen genoeg om stil te staan bij en terug te kijken naar deze ingrijpende gebeurtenis. Dat doen we met activisten, journalisten, wetenschappers, ‘de straat’, critici en die hard believers van het officiële verhaal. Daarbij kunnen we jullie steun en hulp hard gebruiken. Deze trailer is de start van een crowdfundactie, om deze NL-EN talige documentaire te kunnen produceren. Doneer je bijdrage op NL04 TRIO 0777 8590 68 t.a.v WeAreChange, onder vermelding ‘Docu 911’