(van onze Oorlog redactie)

AMSTERDAM-NOIROorzaak ‘IS’-aanslagen Brussel, Parijs en Nice. Politietop: wij zijn berekend op dreiging Baardmannen(kuch) ,maar niet die van de ‘Ratten in pak’.

Het dodental van de kennelijke aanslag van de ‘Psycho-killer-Baardman’ in Nice is opgelopen tot tachtig. De corrupte FDiederik samsom vliegend tapijtranse minister van Binnenlandse Zaken, Bernard Cazeneuve, meldde verder dat achttien mensen in kritieke toestand in het ziekenhuis liggen en dat een groot aantal anderen gewond is geraakt, maar dat het haar van President Hollande goed zit. Ook weigerde hij uitleg te verschaffen of deze ‘TBS-Baardman’ is meegekomen met de ‘Olie-Dollar-Vluchtelingen-stroom van Merkel. En hoe het kan dat wederom de inlichtingendienst van Frankrijk in het bijzonder en in het algemeen die van de EU Gladio hebben gefaald of juist niet?

 

With “The Happy Family” less Amsterdam ‘Jihadists fighters’.Waanzin ten Top van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”:Wijkagent verdwijnt uit wijk.

Onze gedachten gaan uit naar hun familie en naar de getraumatiseerde inwoners van Nice. De corrupte minister liet weten dat er een psychologisch team in Nice aanwezig is om slachtoffers op te vangen voor wat het waard is. Bert Koenders melde vanuit Pekin( zijn Eunuch vakantie adres) dat Nederlandse Volk niet ongerust hoeft te zijn, want niemand van het “Lieg en Bedrieg Kabinet” en de ‘Graai-King Willem familie’ die momenteel 2 maanden op vakantie zijn waren in Nice.

De Elite heeft zijn informatiepositie wegbezuinigd. Waarom? Is dat een’Elite-Moord maar raak- Complot?
De informatiepositie van de politie en de inlichtingdienst heeft de regerende ‘EU Elite’ zelf wegbezuinigd, want in de jaren ’70, ’80, ’90 en 2000 was er een verfijnd opvang netwerk van wijkagenten en Jongere buurthuizen, die precies wisten wat erin de ‘Volks-Getto-buurten’ speelde en wie niet lekker in zijn vel zat en bijv. op het punt stond zelfmoord  te plegen en tegenwoordig tich onschuldige mensen meesleept.  En laten wij elkaar geen mietje noemen. Hoe het ook zij, bij alle ‘Baardmannen-slachtoffers’ zit nooit één Ultra-Rijken of een Top Politici!  Toeval?