(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Misdadige bezuinigingen salaris grondpersoneel KLM en Mega Bonussen voor ‘Graai-Directie’.Alleen in “Banana-Fraude-NL” van het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte en zijn loopjongen Asscher laat Camiel Eurlings Officier in de Orde van Oranje Nassaueen Vakbond zich een staking of demonstratie verbieden, Houzee!
Dat gaat in Frankrijk en Griekland wel anders! De aangekondigde actie van het uitgebuite grondpersoneel tegen de ‘Graai-KLM-Top’ moet van de kortgedingrechter in Haarlem worden afgeblazen. De corrupte en gewetenloze Top kan dus rustig door gaan met Graaien en hun zakkenvullen over de rug van de laagst betaalde arbeiders bij de KLM. Dat is wat de ‘Pvda-hoertjes’ van de VVD-misdaadgroep “Eerlijk Delen”noemen, Houzee!

Frankrijk, Revolutie,Hollande,King Willem en het ‘zwijgen’ van Mainstream&maffia-media.

Wat heeft Holleeder ‘De Neus’ en Asscher met ‘Ariërs-NVU’ demonstratie Amsterdam te maken?

Vakbond FNV wordt voorlopig verboden om een staking op touw te zetten, in ieder geval tot de rechter volgende week donderdag met een echte uitspraak komt.  Wat bezielt die Rechter? Dat wordt sinds 1970 uitgelegd door o.a. de Critcal Lagal Studies Movement . Pete Seegers legt het zingend uit sinds 1945;

Verdachte zware mishandeling en beroving ‘Captain Gay Eurlings’&Rutte in één ‘Poep-bootje’ op Kings Day.
Maar zo lang het gros van de massa nog dagelijks staart naar de hersenverpulveraar’s NSB-troep ‘Ik hou van Holland’ van de ‘Maffiaboss John de Mol’ en zich bang laat maken voor Poetin kunnen dergelijke Rechters er mee wegkomen en heeft de massa de corrupte Rechters niet door. Moedige mensen die wel in verzet komen tegen dergelijke corrupte Rechters en het uitbuit systeem van de Ratten in pak wat deze Rechters handhaven, zoals drs. Micha Kat eindigen voor een lange tijd in de cel of zoals Nico van den Ham worden Hommeless en brodeloos gemaakt.

 

Ondertussen varen de Bloedzuigers die dergelijke Rechters beschermen ,zoals de Valse nichten Rutte, Jan Kees de Jager met als Captain ‘KLM–Gay- Eurlings’ aan het roer vrolijk met ‘Graai- Kingsday’ door de Amsterdamse grachten.