‘Graai King Willem’ lacht Olympisch met corrupte Bach en Rutte is verdrietig.

(van onze ‘Royaal- Olumpische propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Zoek het verschil tussen King Willem en IOC en Blatter met de FIFA.
Het IOC is al zo lang Sepp Blatter King Willemals mensen heugenis corrupt tot op het bot. En tot 2013 was King Willem daar een gevierd corrupt lid van. Net als de Blatter van de FIFA. Dat weet iedereen of dat kan ieder weten ( Google maar). Ook de IOC met King Willem is net zo als Blatter en de FIFA een Elite-maffiagroep. Ook dat weet iedereen of kan dat weten. De FIFA is al een kwart eeuw corrupt op het bot. Maar het zelfde geldt één op één voor het IOC. En daar horen wij gek genoeg in dit verband nu helemaal niets over in de ‘Westerse Main-Scream-Media’. In dat IOC zat n.b. King Willem, die zijn loopjongen ‘Captain Gay Eurlings’ benoemde, toen hij ‘Graai en Naai Staatshoofd’ werd en uit het IOC moest zodat hij daar geen vuile handen meer maakte. Er verdween daar immers tijdens zijn lidmaatschap 8 miljard in de zakken van de “Blatters”.Samen met premier ‘Gary Glitter Rutte’, maar zonder de Dutch IOC Voorzitter ‘Captain Gay Eurlings’ zette koning Willem-Alexander donderdag al voet op Braziliaanse bodem. Hij zal de komende weken als groot sport propaganda liefhebber de Nederlandse olympiërs van dichtbij volgen en de Staats-NOS zal de King dagelijks vereren alsof hij Kim Jong-un van de Noord Korea is, die alle gouden medailles wint zonder Doping. Want Doping gebruiken volgens King Willem& Hofnar Rutte en hun NOS uiteraard alleen de Russen van Poetin, niet dan?

‘Koning Heineken Willem’ plaats zijn ‘KLM Captain Gay Eurlings’ bij het IOC.

 Koning Willem-Alexander (l) heeft in Rio de Janeiro een ontmoeting met extreme corrupte IOC-voorzitter Thomas Bach en daarna ging hij gratis bier zuipen in het ‘Holland Bier house’. Nee, deze keer niet met de Corrupte President van Brazilië, zoals toen met Poetin. De bolle ‘Graai King’ woonde gisterenavond de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro Ronald Plasterk Gay pridebij. Eerder op de dag had hij een gezellig duister onderonsje met corrupte IOC-voorzitter Thomas Bach. Maar waar is Queen Exotica Maxima? Is zij nog steeds aan het zwemmen met de Schoonduikers Gigolo’s (Video) in Griekenland? En waar is zijn sport vriend billenmaatje de Olumpische vrouwen mishandelaar ‘Captain Gay Emile Eurlings’? Die vaart vandaag mee met de zwaar gesubsidieerde ‘A’dam Gay Parade’ op de VVD boot met als Stuurman de VVD Banen Koning ‘Rose Pedo Ed Nijpels’. En dat laatste maakt Rutte een beetje verdrietig. Rutte had niets lievers in de wereld dan mee gevaren met de ‘VVD Graai en Naai boot’. ‘Hofnar Rutte’: “mijn gedachten gaan vandaag uit naar mijn (liederlijke, geile, coke snuivende ) partijgenoten  bendeleden die op de Gay Parade zijn, maar mijn Royaal plicht gaat nu eenmaal voor, snik, snik, snik”. Maar niet getreurd, Rutte zal ook in Brazilië wel aan zijn liederlijke VVD trekken komen gezien de extreme corruptie, armoede en ongelijkheid en hier en daar wat ‘scoren’. De Staat-NOS weet uiteraard dan even van niets.

Verdachte zware mishandeling en beroving ‘Captain Gay Eurlings’&Rutte in één ‘Poep-bootje’ op Kings Day. 

 

5 reacties op “‘Graai King Willem’ lacht Olympisch met corrupte Bach en Rutte is verdrietig.

 1. Marc kan helaas niet op de (c)Anal Parade zijn en heeft bij Gordon zwaar “er op ingedrongen” zich dubbel van 2 kanten te laten zien en zijn honneurs tot barstens toe goed waar te nemen.”Makkie”,zei die tanga verkoper en Marc prees hem dat ie nooit voor 1 gat is te vangen.Vond Marc knap en Gordon knapte zowat.

 2. Deze uitspraak -die niet onbekend bij Steven zal zijn- daar kun je ook een andere mss betere uitspraak over doen.
  Citaat;””Dat hij regelmatig overwinningen behaalde in rechtzaken bewijst niets maar toont wel aan dat hij enige mate van rechtvaardigheid heeft, past niet zo bij een gewetenloze schurk die hij dus wel niet (meer) zal zijn.””
  Een gekleurde stelling van de auteur
  Nl, met -“rechtvaardige”(aan de grondwet)- boeven vang je boeven.
  Prachtige verteller die de beleving van de geschiedenis als de dag van gisteren maakt vermakelijk om te horen maar soms een beetje prdv(sorry!) om te lezen.
  En ja, het is vandaag bootjes varen dag met scheepsladingen snniuf.
  Soms moet je een presidentieel feest voorbij laten gaan,, levert toch niet meer extra stemmen op, zelfs minder.
  Zou daarom vandaag dit boottochtje georganiseerd zijn?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s