( van onze onderzoeks redactie i.s.m. Willem Holleeder)

AMSTERDAM-NOIR-Fucking Shocking: Politie-informant, Maffiajournalist, ‘Pedo-Demmink-Pr-man’(Video), Voetbal Maffia makelaar(Video), cor_willem_peterHoerenloper, Alles-Deskundige, Internet-Pester(Video),Sugar Daddy met bastaardkind(Video), Judas Peter R. de Vries exlusief ontmaskerd door Willem Holleeder bij Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

Zoals sommige lezers zich misschien nog kunnen herrinneren waren wij de enige die Moordenaar en Kroongetuige Peter La Serpe als columnist hebben gehad. La Serpe vertelde in die artikelen hoe het is om als Moordenaar door Judas-verraad te plegen van Staatswege milionair te worden. De artikelen werden compleet dood gezwegen door de ‘Pulp-Media-Maffia misdaadjournalisten’ en de Mainsstream media. De enige reactie die wij ontvingen was van een door OM betaalde advocaat, die ons sommeerde de betreffende artikelen te verwijderen. Aan die sommatie hebben wij geen gehoor gegeven en daarna nooit meer iets van die advocaat vernomen.

Peter R. voert Huilshow op bij de begrafenis van Cor en ‘pakt’ direct daarna zijn weduwe als Geilneef.

Nu zijn wij geen vriend van Holleeder en zijn groep. Dat zijn wij sinds de jaren ’80 van de vorige eeuw ook nooit geweest. En dat feit hebben wij al vanuit The Happy Family en Voksnieuws uit Amsterdam-Noir duidelijk gemaakt aan de Holleedergroep. Een niet onbelangrijk punt is dat wij de Heineken–ontvoerders niet moesten was dat Peter R. de Vries hun loopjongen was. En dat hun ( laffe) bezigheden (ontvoeren, afpersen, ‘moorden’) niet de onze was. Maar dat voorgaande feit neemt niet weg dat de waarheid dient te worden gezegd los des aanzien des persoon en de Judassen (= Geilneef Peter R.) ontmaskert.

Willem Holleeder van BN Knuffel-Crimineel tot Monster.

Willem Holleeder en Cor van Hout zijn jarenlang de hemel in geprezen door Peter R de Vries. En de hele Mainstrream media en Peter R. zijn sekte volgelingen de laffe misdaadjournalisten liepen er Willem Holleeder Peter R de Vries in het bosmassaal achteraan. Het kon allemaal niet op: ‘Holleeder ( en Cor) was een toffe peer, een man van zijn woord, misschien wel eens wat fout gedaan, maar wie heeft dat niet gedaan’, aldus Peter R. En Freddy Heineken is ook een grote drugsdealer riep de laffe aasgier Peter R. te pas en te onpas na de dood van Freddy Heineken. Wanneer Holleeder zijn naam bij afpersing en moord zaken werd genoemd was zijn loopjongen Peter R. er als de kippen bij in de Bral-Talkshows van ‘RTL Riool- Boulevard’ tot de Staats Millionairs Pauw en Van Nieuwkerk, alwaar hij zonder enige tegenspraak zijn damage control mocht doen. Peter R. : “Waar zijn de bewijzen dat mijn vrienden Cor en Willem deze kapitale misdaden hebben gepleegd? Ik ken ze als toffe peren”. Zelfs het straffeloos plegen van meineed voor Holleeder ging Peter R. niet te ver. Nooit is er in de pers aandacht gegeven aan het feit dat Peter R. de Vries niet vervolgd is door het OM voor het plegen van meineed in liquidatie zaak voor Holleeder. Kennelijk is het taboe dat Peter R. net als zo vele andere zg. misdaadjournalisten stiekem met en voor justitie werken. Ook daar zal Holleeder bij ons een boekje over open doen. Ook zal Willem niet zijn corrupte advocaten en justitie en politie ambtenaren sparen, die voor hem de afgelopen 25 jaar hand en spandiensten hebben verricht.

Holleeder krijgt levenslang en zijn loopjongen Peter R. geeft hem een Judas-trap na.
Peter R de Vries en Jan Meeus
Maar nu Holleeder kennelijk voor zijn arrestie als verdachte van diverse moorden zijn deel van de Heineken verfilming een beetje zeg maar luidruchtig opeistte en Peter R. en zijn swinger vrouwtje Jacky kennelijk dat geld aan zijn  jonge Gangstersletjes  en Gigolo’s had verbrasd zinde de Vries op wraak. Aanvanklijk kwam de Vries nog met een Persverklaring dat hij het in goede harmonie had uitgesproken met Holleeder. Holleeder liep daarna toen nog een tijdje vrij rond. Maar nadat Holleeder was gearresteerd  als de verdachte van diverse moorden en hij levenslang kon krijgen was de  Beer ‘Judas-Peter R.’ volledig los.

Opeens waren daar de zusters Holleeder behangen met afluisterappatuur om na 50 jaar zwijgen Holleeder tot Monster te bombaderen. Ra,ra, van wie zouden zij dat idee en afluister appratuur hebben gehad? Ook wist de zus en weduwe van Cor, die met Peter R. heeft liggen neuken toen hij net onder de grond lag als echte media Rat vakkundig om te gaan met die afluister apparatuur. De Judas primeur werd gegund aan de NCR onbenul Jan Meeus. En ja hoor de hele Mainstream media en de laffe sekte misdaadjournalisten huppelde er weer achteraan en het Monster Holleeder die inmiddels in de EBI zat en levenslang boven het hoofd hangt en zich niet meer kan verweren was geboren.

Nu hebben wij al geruime tijd contact via, via op uiterst geheime wijze met Holleeder om hem de ruimte te geven de waarheid openbaar te maken over de hand en spandiensten die Peter R. de afgelopen 25 jaar voor hem en Cor heeft gepleegd.Holleeder heeft ons toegezegd naar waarheid te verklaren en ook zichzelf niet te sparen. Daarnaast wordt hij voor zijn openbaarmakingen in tegenstelling tot zijn ‘ouwe jongens krente brood gebral’ in het bejaarden rioolblad Revu niet betaald.

De komende maanden zal duidelijk worden dat Peter R. betrokken was bij Witwassen, moord op Thomas van der Bijl, bedreigingen, prostitutie en daarvoor jaren lang is betaald in geld en natura( hoeren).Ook zal Holleeder opening van zaken geven over P.R. de Vries zijn hand en spandiensten voor de Klaas Bruinsma Maffia-groep en de retro perspectief zijn genante gedragingen in de badkuip van Yab Yum. Wij kunnen u nu vast mededelen dat wij op de redactie tranen met tuiten hebben gelachen om Peter R. de Vries zijn capriolen met snor in Yab Yum en in de sexpandjes van Cor van Hout te Alkmaar en elders.

Wie waren en zijn Peter R. zijn corrupte justitie en politie en journalisten contacten? Wat is de rol van John de Mol geweest? Wat zijn de duistere banden van Peter R. met bijv. de voorzitter van het college procureur generaal Herman Bolhaar? En nog veel meer schokkende Judas smerigheid. Het eerste artikel zal begin oktober verschijnen en wij kunnen u verzekeren dat het Fucking Shocking nieuws is