( van onze ‘VVD-TBS Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘NOS-Boss Marcel Gelauff‘: Micha Kat steelt poort uit concentratiekamp Dachau.  Willem Holleeder Peter R de Vries in het bos

‘NOS-Boss Marcel Gelauff’ is Adolf Eichmann van de Media en dat is geen smaad, maar de P.C.Hooftprijs. Is drs. Micha Kat een Draaideur crimineel van het kaliber  Peter R de Vries zijn ‘Judas-Junkie’s’ Ron Ostrowski  of Patrick van der Eem? Drs. Micha Kat heeft maar liefst 10 rechtszaken tegelijk tegen hem lopen bij verschillende rechtbanken. Dit laatste is voor zover wij weten nog nooit vertoond in Nederland, want in strafzaken worden altijd alle delicten waarvan het OM een verdachte verdenkt in één dagvaarding gesteld en bij één rechtbank aangebracht. Dat zien wij het OM bij de dagvaarding voor vier, vijf, zes, enz. moorden tegen ‘Knuffel-Crimineel’ ‘Monster’ Willem Holleeder niet gauw nadoen.

Kat in de Top Tien van de De Top Crime 100. Zijn er ook moorden die Holleeder niet heeft gepleegd?

Deze week eiste het corrupte OM te Zwolle in één van die rechtszaken maar liefst 10 maanden onvoorwaardelijk cel tegen Kat. Met deze eis en nog negen lopende rechtszaken is Kat hiermee regelrecht in de Top-tien van de ‘Peppie en Kokkie Top-100’ van Crimesite ‘Cry-site’ binnen gestormd. Geen Belgen mop! Rekent u maar uit. Kat hangt dus 10 x 10 maanden of te wel 100 maanden cel of te wel bijna 10 jaren cel boven het hoofd. Waarom geen levenslang zoals de onschuldige Louis Hageman en Julio Poch? Misschien kan de NRC-journalist laatste nieuwe opgestane ‘Junkie-Judas loopjongen Jan Meeus  van ‘Talk-Show-Hoer Peter R. de Vries’ hetgeen hiervoor en hierna gesteld ook uitleggen als zichzelf verklaarde expert in Verraad in de Onderwereld ?

Jan Meeus draait de boel om voor ‘Maffioso Peter R.’ en pleegt “Verraad” tegen de Journalistiek en trapt Holleeder in zijn ‘EBI-graf’. Kan het nog walgelijker?
Peter R de Vries en Jan Meeus
De ‘Judas-Junkie Jan M.’ presenteerde recentelijk zijn boek “Verraad” aan zijn ‘Boss Peter R.’ en verkrachtte daarmee het laatste beetje integriteit van misdaad-journalist. Zo ‘legt’ hij uit in Prulboek hoe sluw Holleeder volgens hem is om zich van “Monster” tot ‘Knuffel Crimineel’ in de Pulp-Media-Maffia te presteren. Het eerste exemplaar overhandigde hij zo trots als een ‘Mongool’ n.b. aan Peter R. de Vries, die de facto de Hoofd-oorzaak was in de Pulp-Media dat Holleeder als ‘Knuffel-crimineel’ door het leven ging. Peter R. heeft tot dat hij en zijn swingers vrouwtje Jaqueline door Holleeder was bedreigd over de verdeling van het Bloed-boek de “Heineken-Ontvoering” altijd Holleeder lopen goed praten en zijn kont lopen likken. En heeft Holleeder niet voor Peter R. de Vries Thomas van der Bijl laten vermoorden? Jan Meeus: Ich-habe-es-nicht-gewusst ’ als hij later voor de Rechtbank staat met Patrick van E. en Ron O. als één van de bendeleden van ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’.

Heineken-Rechercheur Van Beek:” Peter R. de Vries liegt en is een loopjongen van Cor van Hout”. Die uitzending heeft Jan Meeus even niet gezien.

Maar goed, terug naar de volgens het corrupte‘ Demmink-OM’ grootste crimineel van Nederland drs. Micha Kat. Wat heeft Kat dan allemaal voor vreselijke misdaden gedaan, dat hij tegelijk tien rechtszaken tegen zich heeft lopen? En waarvoor heeft hij zo’n draconische straf eis gehad van 10 maanden cel in één van die tien rechtszaken? Heeft hij moorden gepleegd? Is hij een leider van een misdaadgroep? Is hij een grote drugshandelaar? Heeft hij kinderen verkracht? Heeft hij gewelddadige overvallen geleegd? Heeft hij branden gesticht? Is hij een grote Bankier en/of politici fraudeur?  Is hij een corrupte Misdaadjournaliste en/of een Elite pedofiel? Nee, allemaal niets van dat. Integendeel!

NOS zendt niet uit dat door een klacht van hun Boss Gelauff  drs  Micha Kat een eis van tien maanden cel aan zijn broek heeft. Schaamt de NOS zich?

Kat heeft volgens het OM smaad en laster gepleegd tegen de  NOS- Boss en voor een dergelijk delict  wordt zelden of nooit één dag cel geëist door het OM. Dergelijke zaken worden sowieso veelal civiel rechtelijk afgedaan en niet strafrechtelijk, maar niet met Kat en de Staats-NOS. Zelfs over de grens staat de NOS berucht als Dutch- State- propaganda, maar niet bij het ‘Demmink-OM.’ Die tien maanden cel heeft het corrupte OM geëist op grond van een publicatie die ging over de ‘Propaganda-Boss Marcel Gelauff’’ van de ‘Staats-NOS’. Kennelijk heeft Kat gepubliceerd dat Gelauff (duistere) banden en/of contacten heeft of heeft gehad met Elite (VVD) pedofielen als Ed Nijpels, Joris Demmink, Everts Santegoed, etc.  En dan te bedenken dat in “Banana-Fraude-Nederland” het bijna statistisch onmogelijk is om op het niveau waar Gelauff zich begeef niet met of voor ‘Elite-pedofielen’ te werken. Misschien is dat laatste dan ook wel de reden dat het bepaalde corrupte gedeelte OM nu tien ‘Pedo-rechtszaken’ tegen Kat heeft lopen naar aanleiding van enkel en alleen publicaties.  Kat is door het corrupte gedeelte van het OM tot de eerste ‘Draaideur-Publicatie-Crimineel’ in de Wereld gemaakt !

Zaterdag Breaking-Focking Shocking-exclusief : Peter R. pleegt fraude met ‘Pijp-meisje Chantal’ & ‘Internet- Pest-Show’. De Staats-NOS zendt het niet uit. RaRa hoe kan dat?