( van onze Internationel Elite-Gangster redactie)
AMSTERDAM-NOIR-
‘PvdA Übermensch Dijsselbloem’: “Crisis is voorbij, huurders vaker in de knel is niet waar”. Jeroen DijsselbloemWaanzinnige Rutte:”De Gouden Eeuw komt weer terug. Dow bijna 600 punten lager en Grieken plegen massaal zelfmoord.”Bloedbad zet door op  de ‘Roof en plunder de massa Wall Street’. Centraal Bureau Statestieken staat volledig in zijn hemd met zijn recentelijke ( waanzinnige) voorspelling dat de ‘Ecomische Graai maar raak Crisis’ voorbij is.Het bloedbad op de beurzen maandag in Amsterdam en Europa zette op Wall Street door: de Dow sloot 3,6% lager. Miljarden aan beurswaarde van ‘Jan met de Pet’ ( pensioenen) zijn verdampt. De vrees onder beleggers Elite-Gangsters en hun Ratten in pak handlangers blijft dat de tragere groei in China ook de wereldeconomie raakt. Lichtpuntje voor de Bankier-Gangsters en andere speculanten is dat bij winst en verlies de Mega-bonussen gewoon worden uitgekeerd. Dat is nu precies wat de PvdA bedoelt met Eerlijk delen.

Obama:Klimaatverandering door ons Groot Kapitaal (TIIP, Monsanto) bedreiging voor nu en u en de toekomst.

Mark rutte Aka Sterf maarDe Europese aandelenbeurzen gingen bij opening maandag meteen flink onderuit, maar in de loop van de middag liepen de verliezen hard op. Even na half vier noteerde de Amsterdamse AEX liefst 8,5% in de min. Daarmee was de top tien van dalingen voor de AEX aller tijden binnen handbereik.De AEX sloot 5,2% lager op 419,7 punten. Op Wall Street sloot de Dow 3,6% lager tot 15.871,35 punten, de S&P500 sloot 3,9% lager, de Nasdaq verloor 3,8% bij 4.526,25 punten.”Het lijkt wel of iedereen wil verkopen, en er is paniek”, zei een marktvorser tegen persbureau Bloomberg. “Er is geen rationele reactie meer in de markt.” En een andere analist: “Je ziet een soort van capitulatie. Beleggers verkopen om het verkopen en willen gewoon uit de markt.”

Shanghai zakt 8,5%.
Zorgen over een afkoeling van de economische groei in China hebben de beurzen in hun greep. In China zelf ging de index in Shanghai 8,5% onderuit, de grootste daling sinds 2007. De index is al 38% teruggevallen sinds de piek medio juni.De Chinese overheid probeert wel van alles om de duikeling van de Chinese beurzen te stoppen. Veel Chinezen hebben geld gestoken in de beurzen van het land, regelmatig ook nog met geleend geld. Een dalende beurs is dus slecht nieuws voor de koopkracht van Chinese burgers.De overheid maakte dit weekend bekend dat pensioenfondsen tot 30% van hun fondsvermogen in aandelen mogen steken. Hoewel dat positief nieuws is, had de markt omvangrijkere maatregelen verwacht, zei een handelaar tegen persbureau Bloomberg.

Grondstoffen dalen mee. PvdA Voorzitter Hans S. eist bloedbad in een dronken overwinnings roes op.
Hans SpekmanOmdat de Volksrepubliek een groot afnemer is van grondstoffen, zijn de zorgen over de economie ook terug te zien op de grondstoffenmarkt. Zo zakte de prijs van koper tot het laagste punt sinds 2009. Alleen goud, vaak gezien als ‘vluchtheuvel’ in onzekere tijden, bleef redelijk onbewogen.Ook grondstofbedrijven moesten het flink ontgelden. In Amsterdam stond staalreus ArcelorMittal onderaan in de AEX-index. Op de Londense beurs stonden grote mijnbouwbedrijven als BHP Billiton en Rio Tinto respectievelijk dik 6% en 4,5% in de min. Wat uit de Maistream media is gebleven is dat de PvdA ‘Showbizz arbeider Hans Spekman’  het bloedbad op Wall street heeft opgegeist als ovewinning in zijn strijd tegen het Groot Kapitaal.
toekomst.