( van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- (video)-‘Geilneef-Peter R. ‘de Vries en zijn swingers echtgenote Jacqueline gaan scheiden. Jacqueline weigert Peter R de Vries pijpmeisjenog langer Peter R. zijn ‘Hema worst meisje‘ te zijn. Dat onthult riool Weekblad PRIVÉ in de editie die vandaag verschijnt. Zijn grootse fans de Voorzitter van het college procureurs generaal Herman Bolhaar en ‘NRC-Trol-Jan Meeus’ (Video) en ‘Pedo Rapist ex OM-Boss VVD-er Joris Demmink’ (Video) en ‘Peter R- Schandknaap Matthijs van Nieuwkerk’ hebben huilend laten weten geschokt te zijn. Het riool-nieuws is des te opmerkelijker omdat de twee de, voor hen, toch ideale huwelijksformule leken te hebben gevonden wat hij pochte bij ‘Fat Jensen’.

Anders dan menig ‘SBS-Tokkie’ achter de altijd zo rechtlijnige corrupte misdaadverslaggever ‘Talkshow Hoer’ zouden vermoeden, lieten hij en zijn vrouw elkaar op Gigolo  en Hoeren liefdesgebied volkomen vrij. Maar kennelijk is de Leugen-sexs-koek nu toch helemaal op.

Peter R. waarschuwt iedereen die hem en Jacqueline op het internet (gaan) pesten.

Jacqueline bralde deze dagen aan intimi, die het gelijk door briefde aan de Privé dat Peter en zij hebben besloten te gaan scheiden. Dat alles verloopt tot dusver in het geheim, maar ook in overleg en volstrekte harmonie (Kuch). Maar dat enige maanden geleden hun fraaie ordinaire ‘Villa-Bordela’ in Hilversum (voor net geen twee miljoen euro) te onverkoopbaar werd gezet, zou daar al alles mee te maken hebben gehad. De werkelijke reden is  o.a. dat Jacqueline al jaren walgt van Peter en hem de Geilneef van Hilversum noemt, die al een kwart eeuw de reet van Holleeder likt en elke Gangsterslet die maar voorbij komt.

Maar erger nog in dit verband  is dat Jacqueline en de kinderen Peter een grote krent vinden, die al het geld nodig heeft voor zijn hobby’s als narcist die aan een middlife crisis lijdt. De laatste jaren haalde Peter regelmatig het nieuws buiten zijn eigen riool-misdaadverslaggeving om als Maffia-voetbalmanagement (Video), ‘Politie-informant’die onschuldige mensen als Louis Hagemann levenslang verschut helpt en verzamellaar van Gangstersletjes. Vooral zijn affaire met een medewerkster van RTL-Riool Boulevard Leonie K. , de Staat-NOS Monique T.en schrijfster Susan S. trokken de ‘riool-aandacht’. De ‘Golddigger Leonie K.’ die hij achter de schermen van dat programma leerde kennen, werd een langdurige betaal-relatie en zij hebben inmiddels al een bastaard kind (Video). De twee gingen zelfs samen open en bloot met ‘neuk er maar op los vakantie’ tot groot verdriet van Jacqueline. Ook heeft Jacqueline hem nooit vergeven dat toen zij nog gewoon getrouwd waren en met de kinders op vakantie waren Peter R. dood leuk met ‘NOS Gangstersletje Monique T.’ Sex mailtjes met ranzige schaamdelen foto’s zat uit wisselen en Peter R. de hele middag met een grote Haan in zijn te krappe Speedo zat.

Tot Slot: Greetings from the Dutch underworld and Anthony Hopkins aan Peter R.  de Vries zijn ex Hema-worst vrouwtje Jacqueline.