Heineken-Police detective:” The kidnapping of Freddy Heineken book of Peter R de Vries is one big fantasy”.

“Rechercheur Gert van Beek ontmaskert Peter R. de Vries pas na 25 jaar als loopjongen van Cor van Hout nu hij ook met een boek komt over de Heineken-Ontvoering, “Mijnheer Heineken het is voorbij”.

 ‘Heineken-Rechercheur Gert van Beek’ :” Peter de Vries zijn Heineken-Kidnapping boek is een groot ‘Fantasy-book’ ter meerdere eer en glorie( en Kassa) voor Cor van Hout en Willem Holleeder en hem zelf en ik heb spijt dat ik daar 25 jaar over heb gezwegen”.

Rechercheur Gert van Beek: “Peter R de Vries heeft geen Alibi nodig om aan leiband te lopen van Cor van Hout en andere Top-Criminelen”.

( van onze Corrupte News of the World redactie)

Amsterdam-Noir“Tijdperk P.R. De Vries-25 jaar maffiajournalistiek in Nederland.”
Hoe vaak kan een ‘journalist’ worden ontmaskerd als een leugenaar, bedrieger, oplichter, schuinsmarcheerder, meineedpleger, medepleger van moord en loopjongen van bepaalde Volks-Maffia in Banana-Fraude-Nederland, voordat hij exit is in de Pers en Media.

M.a.w. wie bepaalt in Nederland dat een journalist een schandvlek is voor zijn beroep en   niet langer meer zich kan afficheren en functioneren als journalist. Het antwoord in het geval van Peter R. de Vries is dat het wordt bepaalt door zijn ‘Maffia Boss John de Mol’ en niemand anders. En u kunt hier lezen waarom.

Peter R. de Vries zijn Heineken-Boek is een groot fantasieverhaal ter meerdere glorie van Cor van Hout en Willem Holleeder.
Gisterenavond presenteerde de Amsterdamse Top-rechercheur Gert van Beek, die ooit lid was van het Heineken ontvoering team zijn boek over de Heineken-ontvoering  bij Pauw en Witteman.

De rechercheur Gert van Beek stelde klip en klaar dat zijn boek de waarheid beschrijft en het “Heineken-Bloed-Boek “van Peter R. de Vries niet. Hij legde dat uit door te stellen dat Peter R. de Vries bij het fabriceren van zijn “Heineken -Ontvoering” boek aan het lijntje liep van Cor van Hout en Willem Holleeder. ( De Vries loopt trouwens nog steeds aan het lijntje van Willem Holleeder als politie-informant)

Waar was 25 jaar geleden de Persverklaring van politieman Gert van Beek en zijn recherche team dat Peter R. de Vries zijn Heineken boek een grote Leugen was.
Dat hij voor die verklaring 25 jaar heeft gewacht en niet toentertijd bij het verschijnen van het “Heineken-Kidnapping boek” van Peter R. de Vries dat niet heeft gesteld middels een Persverklaring spreekt ook boekdelen. Met het toentertijd zwijgen heeft Gert van Beek en zijn recherche team het algemeen belang geschaad en het aanzien van de politie en de journalistiek.
En Peter R. de Vries als Katvanger van de Heineken Ontvoerders grote sommen geld laten verdienen en naar hoge journalistiek hoogten laten stijgen, waarvan vele onschuldige mensen het slachtoffer zijn geworden.

P.R. de Vries Pr-man van de vrouwenhandel van Cor van Hout in het nauw.
Dat Peter R. de Vries klakkeloos moest opschrijven wat hem werd gedicteerd door Cor van Hout en Willem Holleeder. De winst van het boek voor 70% netjes stiekem moest inleveren bij de Heineken-Ontvoerders. Voor die handelingen mocht Peter R. de Vries   wel ook o.a. gratis naar de ‘Raam-Hoeren’ van Cor van Hout te Alkmaar.
En kreeg hij wat tips over concurrerende groepen die moesten  uitgeschakeld en/of beschadigd worden in de pulp-media van o.a. zijn Media Boss John de Mol.
Deze  Maffia-overeenkomst heeft overigens tot aan de moord op Cor van Hout altijd
(stiekem) bestaan. Dit laatste feit wordt trouwens al meer dan 10 jaar ook gesteld door Steve Brown o.a. in zijn boeken “Steve Brown Drugsbaron in spijkerbroek” en Killing Fields Amsterdam.

Peter R. de Vries dubbel agent.
Ironisch is in dit verband dat o.a. Klaas Bruinsma, Cor van Hout en Willem Holleeder  niet door hadden dat Peter R. de Vries tevens informant is van bepaalde politie en dus in die hoedanigheid ook hun weg tipte.
Dit laatste feit gaf en geeft De Vries carte blanche bij bepaalde justitie als het gaat om zijn eigen misdaden die hij  o.a. pleegt om zijn pulp-programma’s te fabriceren, hetgeen o.a. blijkt uit de hysterische superlatieven die de hoogste Baas van het OM Herman Bolhaar publiekelijk kenbaar maakte toen Peter R. de Vries zogenaamd stopte met de misdaadjournalistiek. Een dergelijk compliment van de hoogste Baas van justitie Herman Bolhaar aan het adres van een journalist is de facto ook een ontmaskering van een journalist.  Journalisten behoren de macht te controleren en kritisch te volgen en niet te dienen, maar dit terzijde. Overigens heeft Peter R de Vries met dat OM- compliment ook al weer een record te pakken, want hij is de enige journalist, die ooit een dergelijk compliment van de Top van het OM heeft gekregen.

Journalist Peter R. de Vries de Wereldrecordhouder in Ontmaskerd zijn als leugenaar, bedrieger, oplichter en schuinsmarcheerder en privacy-schender.
Is deze laatste ontmaskering nu schadelijk voor de reputatie van Peter R. de Vries als journalist?
De praktijk van de afgelopen 25 jaar wijst uit dat al die ontmaskeringen hem totaal niet deren in zijn carrière als misdadig-journalist.

Hierna volgt een summier overzicht van de Ontmaskeringen  van Peter R. de Vries:

Peter R. de Vries werkt voor Misdaadgroep sinds de jaren ’80 van de vorige eeuw.
Bart Middelburg van Het Parool ontmaskerd Peter R. de Vries al in 1991 als lid van de Maffia Bruinsma-groep en dat hij in die hoedanigheid PR en hand en spandiensten doet voor de groep en derhalve een profijtelijk relatie onderhoudt met de Bruinsma Maffiagroep als politie dubbel infiltrant .

Website Peter R de Vries een grote Leugensite.
VPRO-Argos media ontmaskerd Peter R. de Vries als een structurele leugenaar met zijn nu opgeheven website die een overzicht gaf van zijn jarenlange zogenaamde Heldendaden  Tv-uitzendingen.

Ruzie ‘Heineken-boek’ motief voor moord.
Gerlof Leistra van Elsevier ontmaskerd Peter R. de Vries als mogelijk mededader op de moord van Thomas van der Bijl om de rechten van het door De Vries gefabriceerd  “Heineken-Ontvoering” boek.

Peter R. de Vries helpt opzettelijk familie in de goot en ellende.
Robert  Hörchner ontmaskerd Peter R . de Vries als opzettelijk, kwaadaardige leugenaar die hand en spandiensten verleent voor justitie ten einde Robert  Hörchner het gevang in Polen te krijgen.

De Pers mag Peter R. de Vries vierendelen, 
In de zaak Louis Hagemann  wordt Peter R. de Vries ontmaskerd  als een grove, opzettelijke kwaadaardige leugenaar, die n.b. vreemd ging met zijn Prostitutie-getuigen  en  haar nog zwart betaalde ook met als resultaat een veroordeling tot levenslang van Louis Hagemann zonder deugdelijk bewijs, maar wel met ongekende Kijkcijfers.

Peter R. de Vries ontastbaar als ‘Elite-Pedo-Pr-man’ van bepaalde Justitie.
Micha Kat van Klokknluider.nl en Koen Voskuil van het Algemeen Dagblad ontmaskeren Peter R. de Vries als loopjongen voor de voormalige Pedo-Top-OM- Baas Joris Demmink. Waarop Peter R.de Vries beide met opzettelijk leugens  probeert te beschadigen met grove leugens,  smaad en laster en list en bedrog bij o.a. de Wereld Draait Door.

Peter R. de Vries koopt straffeloos ambtenaren om.
Michael Kraay ontmaskerd Peter R de Vries als een systematische wetsovertreder die met omkoping van o.a. ambtenaren en politiemensen de privacy schendt. Michael Kraay verdwijnt daarna als enige de gevangenis in.

Peter R. de Vries zet ‘Gangstersletjes in.
Frank Buis ontmaskerd Peter R. de Vries als een oplichter en leugenaar die op slinkse  stiekeme wijzen probeerde Mr. Spong in de val te lokken en verschut te zetten bij de Wereld Draait Door. Nadien wordt Frank Buis belaagt door één van Peter R. de Vries zijn gangstersletjes Chantal van Schuylenburg.

Peter R. de Vries eist censuur m.b.t. zijn misdaden.
Sven Kockelmann ontmaskerd Peter R de Vries als kinderachtig mannetje, die niet met zijn criminele verleden  en heden geconfronteerd eist te worden en bedreigt hem nadien.

Peter R de Vries gaat over lijken.
Freek de Jong ontmaskerd Peter R. de Vries als een ordinaire  gewetenloos, Laffe, domme sensatie boefje zonder alibi, die over lijken gaat om zijn pulp-programma te fabriceren en maar één doel heeft hoge kijk lijkcijfers.

Peter R. de Vries zonder Alibi ontelbare keren veroordeelt door de Rechter voor onrechtmatig handelen ( daar is De Vries ook recordhouder in)
Steve Brown ontmaskerd Peter R. de Vries door hem voor de Rechter te slepen en die veroordeeld Peter R. de Vries dat hij o.a. onrechtmatige en strafwaardig jegens Brown en de zijne heeft gehandeld en de uitzending heeft geënsceneerd en gefabriceerd om Steve Brown opzettelijk kwaadaardig af te branden voor zijn  bazen van de Volks-Misdaadgroep en bepaalde  ‘Herman-Bolhaar –justitie’. Nadien is De Vries legio keren door de Rechter en de Raad voor Journalistiek veroordeeld voor hetzelfde feit.

Peter R. de Vries ordinaire Schuinsmarcheerder met Bastaard Kind.
De Media ontmaskerd Peter R. de Vries als eerste klas hoerenloper met een heus Bastaard kind die zijn hele leven stiekem vreemdgaat, al dan niet op kosten van zijn Volks-Onderwereld bazen Klaas Bruinsma, Cor van Hout en Willem Holleeder en die ontmaskering doet de Vries met hulp van John de Mol af als een vrij huwelijk met zijn Hema-vrouwtje van het eerste uur.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=R3wkEa9eNCo]

Peter R. de Vries met zijn Heineken ‘Witwas- constructie- Film’.
Real Murder, Extortion and Money Laundering by making of
“The Kidnapping of Freddy Heineken”.
Volksnieuws uit Amsterdam-Noir ontmaskerd de verfilming van het ‘Fantasy Heineken-Ontvoering Boek ‘ van Cor van Hout en Willem Holleeder opgeschreven door Peter R. de Vries als een Witwas constructie.

Conclusie: Peter R. de Vries heeft geen Alibi nodig.
Peter de Vries de Grote zelf verklaarde Held en Rebel Ontmaskeraar kan in Nederland met dank aan zijn ‘Maffia Boss John de Mol’ en zijn corrupte Justitie Boss Herman Bolhaar niet worden ontmaskerd.

Peter R. de Vries heeft geen alibi nodig. hij kan gewoon straffeloos liegen, bedriegen, oplichten smaad en laster plegen, onschuldige de bak in helpen en (mede) moord plegen zolang  John de Mol en Herman Bolhaar  en Willem Holleeder het goed vinden. En over die feiten durft zelfs vandaag de dag de Top-rechechuer Gert van Beek niet te schrijven, want dat is hem ook even te gevaarlijk. En in die zin loopt Gert van Beek ook netjes aan de leiband van ‘Maffiabaas John de Mol’ en zijn voormalige corrupte ‘OM-Boss Herman Bolhaar’. En we geven hem geen ongelijk, want wie Peter R de Vries en zijn misdaadgroep  echt ontmaskert loopt de kans dat  er een heuse media en/of moordaanslag op  hem of haar gepleegd wordt.  Hoe het ook zij wij moeten toch de oud-rechercheur Gert van Beek krediet geven dat hij nu als nog met zijn boek komt: Beter laat dan nooit, Proost Gert en succes met je boek.

Opmerking; wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan Peter R. de Vries en de Heineken verfilming productie maatschappijen en Gert van Beek. (mpelle@amboanthos.nl, info@amboanthos.nl,)

Noot: Rechtspraak nl. ( zie voor meer gerechtelijke veroordelingen Peter R. de Vries rechtspraak nl)