Update: Is dat niet erkennen niet gewoon een ordinaire, manier om niet naar behoren kinderbijdrage te betalen, zoals zijn tv-collega Rob Kamphues 3000,- euro per maand moest betalen aan de moeder van zijn buitenechtelijk kind. Nou, die domme Gangsterslet Leonie K. heeft nog vijf jaar de tijd om wakker te worden en Peter R. desnoods met een DNA test te dwingen als een eerbare man zijn  kind te erkennen. Wij zijn benieuwd of hij dat dan ook gelijk om 5  uur ‘s-morgens vanaf zijn Toilet de wereld in kwiteert zoals bij de Vaatstra-zaak.

Sensatie: ‘Bejaarde Maffioso’s Peter R. de Vries’ en Bram Moskowitz beide  zo leeg als een deur weer terug bij RTL-Boulevard.

Triest: Peter R.  de Vries verloochent zijn kind en maakt het tot Bastaard. RTL-Boulevard zwijgt nu opeens over deze Bastaard van hun Vuilspuit Peter R..

( van onze Corrupte News Of The World redactie)

Amsterdam-Noir- Hoe zit het eigenlijk met de verfilming van Peter R. zijn ‘Heineken Ontvoering- Bloedboek’? De opnames van dat Leugenboek zouden toch in augustus starten. Eerste Leugentje van het nieuwe pulp-sensatie TV-seizoen Peter R. ? Die is de “Valse VVD- Nichten Gents’ en ‘BN-slaven’ van Boulevard alvast ontgaan(kuch).

Kruidvat Held en Rebel Peter R. de Vries’ keert op tv terug naar RTL, waar hij o.a. zijn Bijvrouw Leonie ontmoette en jarenlang zijn vuiligheid en leugens spuide en immens leed heeft veroorzaakt en aangericht voor ontelbare mensen. Het laatste geldt zonder meer één op één voor zijn Boulevard collega ‘Maffiamaatje Bram‘.

RTL Boulevard –gerenommeerd Pulp trefpunt voor het juridisch discours en Suikeroompjes’.
De bodem van Peter R. en Bram hun portemonnees is weer in zicht.  Zo moest Peter R. kort geleden zich nog verhuren voor een paar uurtjes mulo-gebral bij het ‘Herman Bolhaar-OM’ voor 3300,- euro als zogenaamde “Inspiratiebron” te Den Bosch om weer wat centjes binnen te krijgen. Het Gerechtshof den Bosch heeft hierdoor zijn integriteit volledig ten grabbel gegooid. Kan het nog corrupter?

Tja, het hoereren van bejaarde Heren met te jonge en dure  Call Girls ( en schandknapen) kost nu eenmaal een paar centen.

Onze Street Soldier redactie en de Volkspolitie  gaat dan ook al die andere ‘Valse Riool-Nichten’ en ‘BN-Slaven’ van Maffiabaas John de Mol ( en Joop van den Ende) die naast deze ‘Media-moordenaar  Peter R.’ zitten aan de Boulevard-desk scherp in de gaten houden.

AVRO & TROS vliegt er ter land en ter zee op uit  regelrecht het Boulevard -Riool in met zijn ‘Hoerenlopende Vries-Maffia’ crew.
En hoe kan een TROS & AVRO ‘Kinderprostitutie- Presentator Peter R.’ tevens voor ‘RTL-Riool Boulevard’ werken?
Wat vindt de TROS Voorzitter de ‘Top VVD Pedo Ed Nijpels’ daarvan. Heeft hij überhaupt wel iets te vertellen over zijn nieuwe presentator Peter R.?

Of is het gewoon  Peter R. zijn Media-Maffia Boss John de Mol die de dienst uitmaakt bij de TROS?

RTL-Bouvard in de Greep van Maffiabazen John de Mol en Willem Holleeder.
De Corrupte bejaarde misdaadverslaggever Peter R. van Maffia Boss Klaas Bruinsma, Heineken-Ontvoerder Cor van Hout Willem Holleeder neemt weer als deskundig-leugenaar achter de desk van het Open Riool RTL Boulevard plaats.

Hierdoor zitten er markant meer misdadigers achter de desk van Boulevard dan de  Kruimel ‘Volks-misdadigers’ waarover zij roddelen en hun  kwaadaardig vuil spuiten, al dan niet in opdracht van zijn ‘OM-Baas Herman Bolhaar’ of zijn Volks-onderwereld Baas Willem Holleeder. Een verkeerd woord en Holleeder staat weer voor Peter R. zijn deur. en anders wel de Street Soldier redactie van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

Met een Leugen er uit en weer met een Leugen er in bij RTL-Boulevard.
Maffiajournalist en politie informant Peter R.’ nam daar in 2010 afscheid, omdat hij het zogenaamd te druk had met andere (Hoereer) werkzaamheden. Een pure leugen. De werkelijk reden was dat ing. S.K.A. Brown de corrupte producent blue cirkel en hun groot aandeelhouder ‘Maffia Boss John de Mol’ toen der tijd schriftelijk gewaarschuwd had, dat als Peter R. ook maar  één keer de naam van Brown en de zijne zou noemen zij schadeplichtig zijn voor 2 miljoen euro en/of anderszins zonder tussenkomst van de Rechter.

Peter R. zijn ‘Bijvrouw/Gangstersletje Leonie Kragt’ was destijds ‘eindredacteur-Hoer’ bij de Riool-show. Zij schreef toen op haar Facebookpagina: Leonie gaat haar ‘Papi-schatje’ (centjes) missen, in de studio dan… Dit laatste tot grote woede van zijn andere Bijvrouw bij de NOS het ‘Gangstersletje Monique Tesselaar’.

Eindredactie “De Wereld Draait Door” in bed met Peter R de Vries.
Inmiddels is bijvrouw Leonie Kragt niet meer werkzaam bij RTL Boulevard. Peter R had haar eerst geplaatst bij zijn ‘Vara Schandknaap de Miljonair Matthijs van Nieuwkerk’, maar die kreeg last met de zedenpolitie. Dus moest bijvrouw Leonie Kragt weer geplaatst worden achter de ramen bij ‘Misdaadgroep- Endemol’ van  de Maffia-bazen John de Mol en  Pedo-Berlusconi.

Peter, die zoals algemeen bekend een open-Hema-vrouwtje- huwelijk heeft, keert na een afwezigheid van drie jaar morgen terug als corrupte criminele deskundige van zijn eigen misdaadgroep in het ‘Open-Riool RTL Boulevard’ van ‘Maffia Boss John de Mol’. En laten we wel wezen dat is precies de stinkende plek waar hij thuis hoort.

Hij is het programma volgens RTL  altijd blijven zien als een mooi en toegankelijk podium  voor Bijvrouwen en gangstersletjes en ook nog een keer zwaar betaald voor zijn ‘mulo-visie’ op spraakmakende sensationele wijze ‘Volkse kruimel sensatie misdaadzaken kan delen met de hersendode kijker en zijn bijvrouwen.

Leonie is eind vorig jaar moeder geworden van een zoon, die zij kreeg met een homoseksuele vriend, wat uiteraard ook een keiharde en wat ons betreft een zeer banale laag bij de grond zijnde leugen is, want dat kind is gewoon van Peter R. de Vries. Waarom Peter R. zijn eigen kind verloochend en tot Bastaard maakt is ons een volslagen raadsel. Maar goed veel gedragingen van de politie-informant, Lafbek en Judas Peter R. zijn ons een volslagen raadsel.

Wij hebben RTL-Boulevard om commentaar gevraag en ook de vraag gesteld of beide heren nu zij tegen de zestig jaar lopen niet wat te oud zijn voor hun pulp-programma en hun ‘bijvrouwen’ Call Girl- redactie medewerkers. RTL-Boulevard wilde geen commentaar geven, maar liet ons wel weten dat als de beide Heren onverhoopt slecht te been worden hun twee luxe rollators met Boulevard-bijvrouwen er in ter beschikking zullen worden gesteld. Maar mondje dicht, he!

Noot: Peter R de Vries en  Bram Moszkowicz  Vlerken  van Willem Holleeder
Een van de pijnlijkste onthullingen in de zaak-Holleeder bleek een proces-verbaal van de Amsterdamse Criminele Inlichtingen Eenheid (CIE). Toen bij die dienst in 2003 informatie binnenkwam dat ‘Mr. Abraham Moszkowicz geheel onder de plak zit bij Willem Holleeder’ nodigden ze de advocaat uit. Moszkowicz ging er op in. In dat gesprek heeft hij volgens de CIE toegegeven dat er een incident bij hem op kantoor was geweest waarbij Holleeder mensen had bedreigd. En verderop staat het veelzeggende zinnetje: ‘Moszkowicz gaf aan dat Holleeder wel heel vaak op het kantoor aan de Herengracht verscheen, vaak ook zonder reden, soms omdat er een prullenbak scheef stond.’

Het is onder meer dit proces-verbaal waarop Willem Holleeder is veroordeeld. Zowel bij de rechtbank als bij het hof in hoger beroep zagen de rechters hierin een bevestiging van Endstra’s verhaal dat hij op het kantoor van Moszkowicz werd ontboden en daar werd afgeperst. ‘Het is niet erg handig om in je eentje over een cliënt van je te gaan praten met een topofficier en een toprechercheur. Dan kun je net zo goed geblinddoekt een mijnenveld in lopen,’ zegt Nico Meijering. ‘Hij heeft daarmee bewijsmiddelen aangedragen tegen zijn eigen cliënt Willem Holleeder en dat zou toch wel tot een langdurig moment van nederigheid hebben moeten leiden.’ (-)

Bron: http://www.vn.nl/Archief/Justitie/Artikel-Justitie/Teflon-Bram.htm