(reeds eerder gepubliceerd 9 juni 2008 en bijgewerkt 25 maart 2015)

(van onze wie neukt wie privé redactie)

diamondsareforpleasure_110-1-1AMSTERDAM-NOIR- Gangster Moppies Mentaliteit van Sonja Holleeder & Co slaan toe in de ‘bovenwereld’.
‘Monster-Peter R de Vries’ ontmaskert, klaagt aan, veroordeelt en neukt alles wat los en vast zit.Fred Teeven: Meineed plegen is voor mij en Peter R. de Vries geen probleem in Nederland en Holleeder is het Kassa ‘Media -maffia- pulp -Monster’ van de dag

Is in de media circle of trust wel bekend dat De Vries regelmatig journalistieke ‘Wip’ diepte onderzoeken doet o.a. bij een bepaalde literaire Heks en andere biefstuk-‘Bitches’ van het kaliber Sonja.  en  Renetta van der Meer .  De Vries wipte met ‘Gangster Moppie  Renetta’ Louis Hagemann levens lang de gevangenis in voor zijn  ‘VVD-Jusitie Beschermheren.‘ Maar om de bekende reden van angst voor bepaalde Maffia, De Vries en zijn media ‘Maffia Boss John de Mol’ doen de anders o, zo gretige Wip-media het zwijgen er toe. Men noemt deze De Vries ‘wip’ onderzoeken een privé kwestie. Dat De Vries zelf een notoire rechtens vastgestelde privacy-schenner is wordt kennelijk door deze collegae-journalisten gemakshalve maar even vergeten. De ‘naakte waarheid’ over De Vries zult u niet horen of lezen bij zijn misdaadjournalistiek collega’s, zoals o.a. John van der Heuvel en Gerlof Leistra. Daarvoor moet u mij ons zijn. Alhoewel Gerlof Leistra publiceerde dat Peter R. de aanleiding was voor de Moord op Thomas van der Bijl. Dat artikel van Leistra heeft nu net niet Justitie gelezen.

Hoorde ik van de week van een zeer nauw betrokkene in de zaak-Endstra, dat De Vries kennelijk al geruime tijd minimaal twee keer per week even bij de weduwe van Cor van Hout en zus van Willem Holleeder Sonja, te Amstelveen binnen ‘wipt’ met een hele stijve pen in zijn broek voor een paar uurtjes. Die de Vries doet kennelijk diepte onderzoek met gevaar voor eigen leven in de groep van Holleeder en naar Sonja, die hoofdverdachte was van het doen van een valse aangifte van successierechten na de dood van Cor van Hout.
Zeker gezien zijn leeftijd is een dergelijk ‘Wip’ diepte onderzoek niet geheel onbloot van gevaar. Ben benieuwd of wij daar ook eerdaags beelden van krijgen te zien met de verborgen camera. Moet toch zeer spraakmakend zijn en goed voor een ongekend kijkcijfer resultaat vergelijkbaar met die van de ‘Natallee Holloway-Joran-Show’. “De naakte De Vries ‘Wip’ waarheid”. Maar er zit een niet geringe kans in dat de beelden te vaag zijn om uit te zenden, omdat de lens te extreem beslagen is van het klamme ‘angst’ zweet .

P.R. de Vries heeft laten weten dat zijn ‘Wippende’ diepte onderzoek nooit zijn berichtgeving inzake de Endstra-Holleeder zaak op het moment suprème heeft beïnvloed.

De Vries is van mening dat hij niet het aanzien van de journalistiek schaadt en zeker geen Renetta van der Meermisbruikt maakt van zijn positie als journalist en dus niet de gedragscode voor Nederlandse journalisten heeft ‘overwipt’.

(ex) Commissaris Blauw aka papagaai Lore, Draaideur crimineel Junkie Patrick van der Eem, Generaal procureur Brouwers aka Generaal Walnoot en de slaafse rechterhand van P.R. de Vries Kees van der Spek zijn bereid onder ede te verklaren dat wat P.R. de Vries ook zegt of ‘Wipt’ altijd waar en fantastisch is. De ‘Wip’ onderwerpen van De Vries zijn het daar volmondig mee eens.

Hoe het ook zij ik begrijp nu eindelijk waarom P.R. de Vries samen met Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout en Draaideur crimineel Junkie Ron Ostrowski een stel hoeren met drugs en drank had ingehuurd om mij voor de verborgen camera te lokken op de Amsterdamse Wallen. Dat paste geheel bij zijn opvattingen van journalistieke ‘Wip’ diepte onderzoeken. Ik moest De Vries en zijn rattenpack teleurstellen, want ik ben niet op die ‘Wip’ uitnodiging in gegaan, maar ik ben er nu zeker van dat die hoeren daar toch niet voor niks hebben gezeten.